M-1980
Iskusan
- Poruka
- 6.821
Argus je ocajan, bar za Egipat....vodice jedva da smo videli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam za druge,ali ove godine sam putovao za Nea Vrasnu agencijom nissa travel i mislim da gore agencije nema.Bili smo smesteni u apartmane bez tople vode(ako se izuzme period od 18-18,30)tako da je po meni posle 10-tak godina letovanja po Grckoj i Bugarskoj sa raznim drugim agencijama ova stvarno najgora pa je preporucujem za siroko izbegavanje
Argus je ocajan, bar za Egipat....vodice jedva da smo videli
mogli bi da ubacimo neko glasanje za najgoru i najbolju agenciju. Ja na sta god naletim deluje mi ne poznato.
Ferior, Aurora, Juresic, Kormoran
Nebitno je koja agencija radi, jer ti ides preko Sabre. NJihovi autobusi, vodici, sve, samo su novosadske agencije subagenti.
Sabra i jeste najbolja agencija za Grcku!![]()
Sabra NEMA sopstvene autobuse nego ih iznajmljije !
Ja možda i nisam pametna, ali ti LAŽEŠ......Da nemaju možda i sopstvene vozove i avione ?
Nemaš pojma, i krivo ti je što neko drugi poznaje materiju bolje od tebe.
Ja se ne trpam u nuklearnu fiziku, pa nemoj ni ti u temu koju očigledno ne poznaješ, ili namerno iznosiš neistine, što je još gore ![/QUOTE
Slazem se za Sabru ......ali .........ZENO,
promeni nacin komunikacije sa ljudima , ne mogu da verujem da radis u turizmu!!??
Jadni oni koji su prinudjeni da budu u kontaktu sa tobom !!![]()
[[/QUOTE
Slazem se za Sabru ......ali .........ZENO,
promeni nacin komunikacije sa ljudima , ne mogu da verujem da radis u turizmu!!??
Jadni oni koji su prinudjeni da budu u kontaktu sa tobom !!![]()
Ako si zaista toliko strucna onda daj objasni neke stvari ljudima, reci sa kojim si agencijama iz srbije zadovoljna, a sa kojim nisi. Stvarno imas jako los stav ovde na forumu i sve ti svodi na vredjanje koje uzgred nikom nece pomoci oko odluke.
Nebitno je koja agencija radi, jer ti ides preko Sabre. NJihovi autobusi, vodici, sve, samo su novosadske agencije subagenti.
Sabra i jeste najbolja agencija za Grcku!![]()
Ako si zaista toliko strucna onda daj objasni neke stvari ljudima, reci sa kojim si agencijama iz srbije zadovoljna, a sa kojim nisi. Stvarno imas jako los stav ovde na forumu i sve ti svodi na vredjanje koje uzgred nikom nece pomoci oko odluke.