TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neznam za druge,ali ove godine sam putovao za Nea Vrasnu agencijom nissa travel i mislim da gore agencije nema.Bili smo smesteni u apartmane bez tople vode(ako se izuzme period od 18-18,30)tako da je po meni posle 10-tak godina letovanja po Grckoj i Bugarskoj sa raznim drugim agencijama ova stvarno najgora pa je preporucujem za siroko izbegavanje

Dule92 , idem za 5 dana u Nea Vrasnu...kazi mi kako je bilo, plaza , more itd..rezervisao sam direktno bez agencije u afrodite rooms ....apartmani na plazi...idem sa suprgom i klinkom od 4.5 god...

Jel plaza ok?

Argus je ocajan, bar za Egipat....vodice jedva da smo videli

ARGUS zaista zaobi]ite ako možete. Uplatila akontaciju za Grčku u februaru, danas dođem da uplatim aranžman do kraja, a oni urade sledeće stvari:

1. Prisiljavaju me da uzmem osiguranje koje već imam i to papreno plaćeno za pola godine
2. Na jednom šalteru je nešto ukucala u kompjuter i bez reči me poslala na blagajnu
3. Dadoh novac na blagajni i dalje ništa, niko mi se ne obraća. Morala sam sama da ih podsetim da putniku treba dati vaučer. Takođe nisu mi dali nikakav kontakt predstavnika u Grčkoj, ništa. O tome da požele srećan put mogu samo da sanjam!!
4. ne zna u koje vreme se može ući u sobe

Dakle, tamo rade nekakve devojke koje blage veze nemaju o poslu. Ništa od njih ne treba uzimati zdravo za gotovo, sve proverite po 5 puta. Pozdrav!

Ne znam svi hvale Sabru za Grcku, a ja kad sam ih nazvao u BG rekli su da njihove aranzmane u Novom Sadu prodaju Eko Art Travel i Juresic i da se njima obratim. Vidim Juresic ima ponude za ceo svet skoro, al ranije nikad nisam cuo za njih, a za Ferior sam cuo al ne znam kakvi su. Za kormoran cuo, video autobuse, al ne znam nikog ko je putovap preko njih, a voleo bih da se informisam da znam za ubuduce. Za Auroru sam cuo i video prvi put na www.putovanja.co.yu i takodje nista ne znam o njoj pa sam hteo da pitam da li neko ima neka iskustva sa njima?
To poredjenje convers ferior je besmisleno ;), jer nosim kelme koje kad sam kupovao svi su rekli da ce se raspasti za 3 meseca, a meni traju vise od godinu dana.

MOŽDA ja i imam problema, ali tebi se svakako za ovu glupost oko Sabre smeje CEO FORUM

Ja živim u Grčkoj, radim u hotelskom turizmu i DOBRO ZNAM da je Sabra u Grčkoj poznata kao trećerazredna agencija, obični kokošari sposobni samo za šverc ture, a nikako i za turizam.

E,sad....ako je to za tebe NAJBOLJE, onda TI imaš nekih problema, a ne ja ......

Poslednja izmena:
Nebitno je koja agencija radi, jer ti ides preko Sabre. NJihovi autobusi, vodici, sve, samo su novosadske agencije subagenti.
Sabra i jeste najbolja agencija za Grcku! :klap:

Sabra NEMA sopstvene autobuse nego ih iznajmljije !

Ja možda i nisam pametna, ali ti LAŽEŠ......Da nemaju možda i sopstvene vozove i avione ?

Nemaš pojma, i krivo ti je što neko drugi poznaje materiju bolje od tebe.
Ja se ne trpam u nuklearnu fiziku, pa nemoj ni ti u temu koju očigledno ne poznaješ, ili namerno iznosiš neistine, što je još gore !

Jujuju ja ne verujem koja si ti hejterka. Ako toliko znas onda lepo preporuci ljudima i reci im sta je ok, a sta ne. Ja sam za Sabru cuo samo preko ovog foruma i vidim da je ovde hvala, blage veze nemam uopste da li su prvorazredni ili trecerazredni. Ajde ako toliko vec znas, napravi neku selekciju i skrati ljudima muke da ne moraju da citaju celu temu.
Imas stalno neki negativni i nadrndani stav, a ljudi su samo ovde da bi se informisali sta i kako? :dontunderstand:

Sabra NEMA sopstvene autobuse nego ih iznajmljije !

Ja možda i nisam pametna, ali ti LAŽEŠ......Da nemaju možda i sopstvene vozove i avione ?

Nemaš pojma, i krivo ti je što neko drugi poznaje materiju bolje od tebe.
Ja se ne trpam u nuklearnu fiziku, pa nemoj ni ti u temu koju očigledno ne poznaješ, ili namerno iznosiš neistine, što je još gore ![/QUOTE

Slazem se za Sabru ......ali .........ZENO,

promeni nacin komunikacije sa ljudima , ne mogu da verujem da radis u turizmu!!??

Jadni oni koji su prinudjeni da budu u kontaktu sa tobom !! :thumbdown:

[[/QUOTE

Slazem se za Sabru ......ali .........ZENO,

promeni nacin komunikacije sa ljudima , ne mogu da verujem da radis u turizmu!!??

Jadni oni koji su prinudjeni da budu u kontaktu sa tobom !! :thumbdown:

Moje stranke su NORMALNE, pa nemam problema.
A ti, da je sve sa tobom u redu, ne bi sada bila ivab10, nego bi ostala na prvom niku.

Pozdrav, ivab11

Poslednja izmena:
Da vas ja pitam:STA CE VAM TURISTICKE AGENCIJE???

Oderu te, a od putovanja vidis hotel i par spomenika! Najbolja opcija je sesti u voz/autobus/brod/avion i ici sam.
Bila sam u Indiji SAMA(sa rancem(u kome sam imala 1 pantalone,1 majcu i donji ves) i vrecom za spavanje na ledjima,mapom,i majusnim budzetom za to putovanje)spavala po parkovima,gurala se po punim vozovima,obilazila manje gradove i zapustena sela,dozivela prosvetljenje na Nepalu,spavala po jeftinim motelima,jela sve i svasta(probala sam zmijski gulas),naucila da kazem "Dobar dan, kako ste" na lokalnom jeziku,gurala se po ogromnim pijacama,cenjkala se(kupila sam pantalone za nasih 80 din(i jos mnogo toga))...

za dva i po meseca sam proputovala Indiju uzduz i popreko sedeci na krovu autobusa zajedno sa gomilom drugih putnika,gurala se po prepunim vozovima,a videla sam samo deo onoga sto ova divna zemlja moze da ponudi.

zato pakujte torbe,sednite u prvi voz za bilo gde i ....uzivajte.

Ako si zaista toliko strucna onda daj objasni neke stvari ljudima, reci sa kojim si agencijama iz srbije zadovoljna, a sa kojim nisi. Stvarno imas jako los stav ovde na forumu i sve ti svodi na vredjanje koje uzgred nikom nece pomoci oko odluke.

Kako neće pomoći !?

Ja samo pobijam POTPUNO NEOSNOVANE i reklamerske izjave tipa...agencija XYZ je najbolja, ZAKON ( kakva budalaština !?)

Niko nije najbolji !

A ne želim da i ja upadnem u tu zamku i da sada kažem da je na primer agencija ZYX LEGENDA !? ... NAJBOLJA ... ZAKON ....

Zadržaću se da navedem ko to NIJE

A to SVAKAKO NIJE: Argus, Sabra , a NAROČITO NE Relax

Ja sam se upravo vratih iz Grcke, gde smo isli preko agencije BALKANIK iz Valjeva i jako smo RAZOCARANI!!! Bili smo u Leptokariji, jednom neverovatno bezlicnom i prljavom Grckm gradicu, ali na stranu to, agencija nam je rekla pre polaska da cemo u sklopu boravka imati dorucak (od 8 do 11h) i kasni rucak (od 5 do 8h), da ce dorucak biti na bazi svedskog stola, a rucak po principu izbora od tri jela koja su tog dana na meniju. Ispostavilo se da je dorucak bio od 9 do 10 (i to strogo u tom terminu, Grci nisu hteli da tolerisu ni minut kasnjenja), znaci bukvalno ili da navijes sat da te budi da uzstnes na dorucak, sto i nije neki odmor, ili da prespavas obrok koji si platio. "Kasni Rucak" je bio od 8 do 9h i jelo se strogo ono sto ti serviraju (sto i nije bilo nesto narocito) i onoliko koliko ti serviraju (a bilo nam je receno da ce i kolicina biti neogranicena). Dorucak je bio jednolocan, svaki dan virslice, kuvana jaja i dzem. :dash:
Pasose su nam uzeli kad smo sligli tamo - "da ih mi ne bi gubili" (deca debili), mislim, ko mi je do sada vodio racuna o pasosu u instranstvu nego ja! Osoba za kontakt u predstavnistvu agencije (kod koje su bili pasosi) je retko bila na svom radnom mestu u terminima koja je navela, tako da do pasosa (koji su nam trebali za rent-a-car), a ni u slicaju da nekom nije dobro, pa mu treba potvrda od zdravstvenog osiguranja niste do nje mogli doci. :thumbdown:
Sobe su u sumnjivom higijenskom stanju, a neverovatna stvar je (a stvarno smo dosta putovali) da u kupatili stoji kofa i cetke koje sluze za to da sami ribate kupatilo. Mi smo zvali cistacicu jer smo mislili da je zaboravila, ali ne to je bio poklon za nas! :worth:
Nema ni sapuncica, ni peskira niti bilo cega...
Eto, toliko, da znate, nas nije imao ko da upozori, a vi... kako hocete... :rtfm:

Nebitno je koja agencija radi, jer ti ides preko Sabre. NJihovi autobusi, vodici, sve, samo su novosadske agencije subagenti.
Sabra i jeste najbolja agencija za Grcku! :klap:

:itam ovaj forum, pa ne mogu da izdržim da ne podelim sa vama ovo iskustvo sa Sabrom. Prilažem sliku apartmana koji su mi prodali pre mesec dana na Tasosu - tvrdili da je apartman na drugom spratu, zato sam ga i uplatila još u februaru da obezbedim sebi pogled na more. Kad, ne lezi vraže, ceo drugi sprat je tek u izgradnji! Da se žalim nisam imala kome jer predstavnicu Sabre nisam videla - niti nas dočekala, niti ispratila, niti proverila da li smo stigli. Slučajno je znam od ranije pa sam je mogla videti bar u sklopu njenog ljubavnog života - ljubakanje sa frajerom po Tasosu, samo to i radi, sa gostima ništa. Mada u Beogradu u agenciji su , moram da priznam, bili vrlo ljubazni.

1003654et5.jpg

Ako si zaista toliko strucna onda daj objasni neke stvari ljudima, reci sa kojim si agencijama iz srbije zadovoljna, a sa kojim nisi. Stvarno imas jako los stav ovde na forumu i sve ti svodi na vredjanje koje uzgred nikom nece pomoci oko odluke.

Tema je "Turisticke agencije-grdite,pohvalite,upozorite.." , a ja samo iznosim svoje misljenje.

^ izvini nisam mislio na tebe, nego na post iznad tvog. To sto si ti uradila je stvarno najjace i kad bih nasao nekog ko bi samnom putovao isao bih, tacnije imam jednog druga on je bas manijak za putovanja, al ne znam za sve te vize i ostale stvari kako ide procedura. Ja sam uvek tako putovao kad sam bio manji, sednemo u voz ili bus i kazemo idemo tamo i tamo na letovanje i tu odmah nagrnu ovi sto izdaju sobe i nadjes na licu mesta ono sto ti odgovara. Ja bih sada u Grcku pa mi je nekako preko agencije najmanje cimanje za vizu i rezervaciju smestaja itd.

Phantom, pridruzujem se komentarima Bresa..
Osnovna pravila internet komunikacije pretpostavljaju da pisanje velikim slovima znaci vikanje. Kod tebe je i font nekada nekoliko puta veci, sto stvara nelagodnost kod ljudi dok citaju.
Saveti forumasa, i tvoji, su vrlo korisni, zato samo pokusaj da pises normalnim fontom (sto nekako znaci i pricas normalnim tonom) i svako ce te bolje razumeti.
Ovako mi se cini da ljudi samo imaju utisak da vices na njih.. tj. nas.. pa vise paznje poklanjamo tvom "stavu", umesto korisnosti informacija koje prenosis.

Primer tvoje poruke, koji moze da izgleda i ovako:
"Kako neće pomoći !?
Ja samo pobijam potpuno neosnovane i reklamerske izjave tipa...agencija xyz je najbolja, zakon ( kakva budalaština !?)
Niko nije najbolji !
A ne želim da i ja upadnem u tu zamku i da sada kažem da je na primer agencija zyx legenda !? ... najbolja ... zakon ....
Zadržaću se da navedem ko to nije
A to svakako nije: Argus, Sabra , a narocito ne Relax"

Molim te da razmislis o tome.
Pozdrav!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back