TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolje je ici preko velikih agencija. Ja sam sa malim, lokalnim imao samo neprijatnosti. Uplatio sam preko Gulivera iz Kraljeva i susreo se sa krajnjim neprofesionalizmom. Javljeno mi je dva dana pred put da polazim iz Batocine, iako je moj zahtev bio da krenem iz Beograda. Valjda gospodja koja radi bolje zna odakle je meni bolje da krenem:otkacio: Tako da ako zelite da idete na odmor, a ne da gubite zivce, zaobilazite ovakve agencije u sirokom luku.

Postovani,

koristim priliku da vam se obratim sa molbom da mi date pravi savet u vezi nepostovanja propisa iz ugovora o putovanju,a od strane turisticke agencije Matico.

Naime,preko gorepomenute agencije uplatila sam aranzman za letovanje u Turskoj,Alanja, u periodu od 25.juna do 6.jula ove godine u hotelu Kleopatra inn,usluga-all inclusive.

Posto nista od uplacenog nismo dobili,smestaj nekvalitetan,hrana katastrofalna,zalili smo se istog dana agenciji ali su oni drsko odbili da razgovaraju sa nama.

Po povratku u Beograd,a u zakonskom roku od 8 dana,podneli smo prigovor u pisanoj formi direktoru agencije,koji nam je,takodje u zakonskom roku,odgovorio da on delimicno uvazava nase primedbe,tj.priznaje da je smestaj bio los i nekvalitetan,kao i hrana,ali agencija moze da nam nadoknadi samo deo troskova,a deo nam vraca kroz naredne aranzmane koje budemo uplatili preko njih,sa cime se mi naravno nismo slozili.PNakon dobijenog odgovora,pokusali smo da stupimo u kontakt sa direktorom agencije i ponovo razgovaramo sa njim, ali on nije hteo da razgovara sa nama i uputio nas je na arbitrazni sud YUTE.

Mi smo jako ljuti i nezadovoljni ovakvim postupkom agencije i molili bismo vas da nam kazete koja su nasa prava,kako dalje treba da postupimo i sta mozemo ocekivati ako se obratimo YUTI?

Sa razlogom se ne potpisujemo!

Srdacan pozdrav!

PS. Vasa misljenja i sugestije mozete poslati i na nasu e-mail adresu>
cecaforever@hotmail.com

Jel zna neko nesto jos o Aqua travel-u iz Beograda.Jel putovao neko ove godine sa njima da podeli svoja iskustva ?
pre sedam dana sam se vratila iz grcke,putovala sam preko njih!
pa ovako . . . mi smo insistirali da imamo klimu u apartmanu i nismo je dobili!
vec sam pisala o ovoj agenciji,i licno sam nezadovoljna,ali ukusi su razliciti! poslali su nam slike smestaj,i to je bilo zaista tako! vodica grupe nismo ni upoznali,jer smo imali sopstveni prevoz! poz

tako da je po meni posle 10-tak godina letovanja po Grckoj i Bugarskoj sa raznim drugim agencijama ova stvarno najgora pa je preporucujem za siroko izbegavanje

Tako vam i treba !

Da li možete da objasnite SEBI šta vas to tera da posle dobrog iskustva sa nekom agencijom eksperimentišete dalje sa nekom drugom, i onda posle kukate !?

Slažem se i ja za Tursku, ali ova tvoja tvrdnja za Grčku je BLAGO REČENO smešna !

Postoji BAREM 30 boljih naših agencija koje rade Grčku.

Nivo Argusa je Bugarska i Turska, i tu im je krajnji domet....

ja sam sa njima bila u egiptu,turskoj i grckoj i nisam imala losa iskustva
mada neki moji prijatelji jesu
zavisi valjda na kakvog vodica naletis
nasi su uvek bili ok kao i kompletna organizacija puta:)

NIKO ne može da pogreši SVAKI PUT, pa sve i da hoće !

I ponavljam da ne smatram da su loši, ali je ova izjava da su među najboljima za Grčku, blago rečeno NEPOZNAVANJE stanja na tržištu, a kad bi se to malo prevelo .....
GNUSNA LAŽ

pa ne znam sta tebi znaci ne poznavanje trzista,ali meni je ovo 4 put u grckoj sa njima,moji prijatelji takodje preko njih letuju vec niz godina,ne kazem da je neko naleteo na nesto lose ali bas svaki put?koliko je to puta bilo?
menoi su ok i ne mislim da ih menjam
nemam razloga da lazem za bilo koga,pogotovo ne za agencije
svi ljudi sa kojima smo isli ovih godina nisu imali nista da kazu za agenciju,ni za tursku ni za grcku ni za egipat
a kome ne odgovara nek ide sa drugima i gotovo
svako ima pravo na svoje misljenje i iskustva o agencijama

Probaj da shvatiš o čemu ja pričam. Ti o jednom, a ja o sasvim drugom ...

Ne kudim Argus, samo POUZDANO TVRDIM da nisu ni do kolena većini naših agencija koje su specijalisti za Grčku. Znači, to što si na primer, 31-vi u nečemu NE ZNAČI da si loš, samo jednostavno, krajnje jednostavno NISI među najboljima !

Ako imaš 26 godina, a sa njima si bila 4 puta u Grčkoj, a bila si i u Turskoj, znači da nisi mogla probati još mnogo agencija. I ne možeš da tvrdiš da su MEĐU najboljima, kada nisi išla sa barem prvih 10. Da se zaustavimo samo na 10, kao neki okvirni broj.

Radim kao profesionalac u turizmu već dosta dugo, prvo kod nas, i to u vrhunskim agencijama, a sada u Grčkoj, u lancu hotela u koje turiste dovode naše agencije.
Tačno mogu da vidim razliku između profesionalaca i NE profesionalaca u turizmu, jer poznajem OBE strane.

Argus je u Grčkoj poznat otprilike kao ja u tenisu. Igram ja dobro, ali nisam ni među prvih 10 u mom hotelu ....ali to uopšte ne znači da sam loša. Verovatno bi bila prvak Faro ostrva, ili možda čak i Islanda ....

Toliko o MEĐU najboljima .....

Probaj da shvatiš o čemu ja pričam. Ti o jednom, a ja o sasvim drugom ...

Ne kudim Argus, samo POUZDANO TVRDIM da nisu ni do kolena većini naših agencija koje su specijalisti za Grčku. Znači, to što si na primer, 31-vi u nečemu NE ZNAČI da si loš, samo jednostavno, krajnje jednostavno NISI među najboljima !

Ako imaš 26 godina, a sa njima si bila 4 puta u Grčkoj, a bila si i u Turskoj, znači da nisi mogla probati još mnogo agencija. I ne možeš da tvrdiš da su MEĐU najboljima, kada nisi išla sa barem prvih 10. Da se zaustavimo samo na 10, kao neki okvirni broj.

Radim kao profesionalac u turizmu već dosta dugo, prvo kod nas, i to u vrhunskim agencijama, a sada u Grčkoj, u lancu hotela u koje turiste dovode naše agencije.
Tačno mogu da vidim razliku između profesionalaca i NE profesionalaca u turizmu, jer poznajem OBE strane.

Argus je u Grčkoj poznat otprilike kao ja u tenisu. Igram ja dobro, ali nisam ni među prvih 10 u mom hotelu ....ali to uopšte ne znači da sam loša. Verovatno bi bila prvak Faro ostrva, ili možda čak i Islanda ....

Toliko o MEĐU najboljima .....

ok
razumem
ja sam do sada putovala sa njima i sa jos nekim manjim agencijama koje uopste ne zelim da komentarisem
zato sam i rekla da su mi dobri
posto dobro poznajes trziste a ja planiram opet u grcku reci mi koje su to agencije po tvom misljenju najbolje za krf ili zakintos posto cu sada malo vise ici na ostrva
pozdrav ;)

ZNA LI NEKO NESTO ZA KALODOUKAS I ODLAZAK ZA SKIJATOS PREKO NJIH

Mogu iz visegodisnjeg iskustva letovanja preko ove agencije reci da su jako,jako dobri.Profesionalni,ljubazni prosto ljudi vode racuna o svakom klijentu ponaosob .Posebno letovanje na Rodosu sa njima je pravi uzitak,malo su me i razmazili pa kada sam isla na destinacije koje oni ne rade tek onda sam shvatila koliko su oni dobri.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back