TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slučajno sam radio u turizmu 20 godina, i DOBRO poznajem gazdu ....LIČNO, i privatno i poslovno.

I ne mogu da kažem za njega da je dobar kad NIJE. Čitajte malo štampu .....

ZA Sandru: DA JA BAŠ SVE ZNAM, ZA RAZLIKU OD TEBE, CRKNI OD LJUBOMORE !!!

u prostorijama u Novom Sadu imaju brdo macaka na desetine...:lol:isao sam preko njih prosle godine,sasvim su ok...ali gazda jeste malo cudan:Dsta ce mu tolike macke?:lol::lol::lol:

BAŠ ZATO, što je u svemu čudan ....osobenjak u SVAKOM pogledu ....

I da se razumemo, ne blatim ja agenciju, ona je OK, samo sam napisao da je gazda čudak....
E sad što neko ko nije putovao dalje od Beograda, nalazi zbog svojih kompleksa da se ja trpam u sve...to je već njegov problem.

Ja samo govorim I S T I N U .....

A ja sam mislio na agenciju. I bas me briga ko je i kakav gazda kada ja dobijem ono sto platim. Nista vise i nista manje. :P

Parga,ali cu na Lefkadu obavezno otici na izlet.Gde si bio na Tasosu? Meni deluje da je jako mirno.

Dve godine za redom sam bio i opet bi.:P Jeste mirno ali je fantasticno. Prosto me ocaralo. Nema buke tipa gomila pijanih engleza i velikih diskoteka koje rade do jutra. Mozda i ima ali ja nisam video.:P Mirno ali prelepo:P
P.S. Bio sam u Limenasu i Skala Potamii.

Jel ima neko iskustva sa agencijom Kompas? Hvala!

Prošle godine sam letovala preko njih na Tasosu.Doduše išli smo sopstvenim prevozom, tako da ne mogu da kažem ništa vezano za organizaciju puta, ali pošto nas je bilo četvoro odraslih,a tražili smo studio da svi budemo zajedno, ponudli su nam vilu Sirines u Potosu, tvreći da će nam biti taman iako je u ponudi pisalo da je za troje ili dvoje odraslih sa dvoje dece.Bila sam skeptik, ali ipak su bili u pravu.Marijana, predstavnica na Tasosu je obilazila goste, javljala se ako smo je zvali na mob, a nismo uspeli da je dobijemo.Takodje nam je izašla u susret pošto smo odlučili da produžimo boravak.Sve u svemu, pozitivno iskustvo.Ulivaju poverenje, sve su ispoštovali.
Da li neko ima iskustva sa Agora travel-om - išla bih na Skiatos sopstvenim prevozom, ali rezervisala bih smeštaj preko agencije.Oni rade vilu koja me interesuje i jedini su mi ponudili 15 dana, iako to ne stoji u ponudi.Čitala sam sve najgore o organizaciji puta, pa se pitam da li da uopšte rezervišem smeštaj preko njih?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back