pazi ovako...
kazze...
u turskoj ne mogu da omanem sa vremenom...
takodje, ne mogu da idem u neko mesto, ma gde je u svetu, gde mi je ambulanta locirana sto km od mesta u kojem sam... malo sam trudna i zzelim da imam dom zdravlja... to u svim turistichkim mestima u turskoj imam... na zakintosu, u ribarskom naselju od 4 i po kuce i nemam bash...
zvuchim oporo, ali stvarno nisam.
eto.
ako imash da mi preporuchish neku ok varijantu za grchku...
ja sam uvek spremna da saslusham predlog...
posebno, shto nisam putovala nikad ni u grchku ni u tursku ni bilo gde na letovanje osim u cg.
Moram da branim trudnicu, šta ste je bre vi bezosećajnici napali.:-x ( ovo se odnosi na Sch)
Nije valjda Grčak najlepšša na svetu , i zašto svi moraju da je vole i poštuju..
Ako je izbor Zakintos ili Turska evo ja uvek glasam za Tursku.
Ali ako je ovo što mobilni nudi istina , a pri tom i Skiatos , toplo preporučujem .
Skiatos ili Turska ..tu bi se već dvoumila prilično.
Ipak... TURSKA JE DOBAR IZBOR ZA TRUDNU ŽENU , videla sam to svojim očima više puta .
Dobro je što svaki bolji hotel ima doktora na usluzi 24 h, pa sad nek mi neko kaže da to nije neka sigurnost....Sumnjam da na Zakintosu može u po noći da zove dr ..čisto za ne daj bože...
Predlog za agenciju...hm..maslačak imaš čini mi se na temi Turska naša iskustva...ukratko nema garancije da ćš se sa bilo kojom opeći ali ni da ćeš proći kao štosu obećali.
Umesto da lutaš savetujem velike KOntiki, jolly, i obavezno neki bolji hotel. U zavisnosti koliko para naravno imaš...
ZA sve ostalo ja sam ti na rasppolaganju, bila nekoliko puta , zadovoljna generalno...