TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto je cudno da neko uplati aranzman(naravno samo rezervaciju)pa se onda raspituje o tome kakva su druga iskustva? Naravno da ne bi uplatila da nisam cula da je mesto kao mesto OK,samo me zanima kakva su iskustva sa Argusom,jer se na ovom forumu raspravlja O TURISTICKIM AGENCIJAMA.A sigurno ne bi uplacivala preko Argusa,vec preko proverenih agencija preko kojih sam vec putovala,da imaju Pargu u ponudi.
Ako vec ne zelite da mi kazete kakva su vasa iskustva ne morate me ni vredjati,ja sam zamolila da mi se opise odredjena vila i agencija.Rezervisali smo smestaj,jer je veliko interesovanje za Grcku ove godine i ne bi da izgubim mesec dana raspitujuci se pa da izgubim svaku sansu da otputujem tamo gde zelim.A vi umesto da me posavetujete,vredjate me i ismevate.Nije ni cudo sto nasa zemlja ovako prolazi,jer umesto da pomazemo jedni drugima MI SE VREDJAMO.Hvala vam na pomoci ne morate mi nista reci,jer od vas mi sada nikakva pomoc ne treba.KO JE VAS POZNAVAO NI PAKAO MU NECE TESKO PASTI !

Pregledala sam poruke na mnogim forumima koji se ticu letovanja u Grckoj. Upravo zbog tih podeljenih misljena o Argusu i posebno njegovom prevozu sam htela da saznam vise, od nekog koje tamo bio prosle godine. O vili konkretno nisam nasla ni jedan detaljan opis, pa sam zelela da mi neko detaljnije opise vilu. Vi sto ne znate nista o tome, nisam Vas nista pitala, niti me interesuje vase misljenje. Hvala onima koji zele konkretno da odgovore na moje pitanje, a Vi Gospodo Nikogovici i nevidjene Pic..., koje se verovatno u Vasim Sjajnim zivotima nikada niste nekom suprostavili u lice, filozofirate preko foruma i vredjate, sta Vi zelite? Da vredjate, reci te to sto imate meni u oci, ja sam najlepse pitala za savet. Sto se moze i videti. Stim da je placena rezrvacija i gubitak 10 evra pa ja sa tim mogu da obrisem dupe, jeb... mi se i za Vas i 10 evra koji je veliki novac za Vas. Kakav je to forum kad niko nece da napise nista o Pargi , vec se oni koji nisu ni letovali tamo javljaju!!!! Vi sabani mozete da mi glabate BOBANA!!!!!!!!!!!

Sch, pusti sirotu devojku. Sinoc je ovde bio neki nervozni i silno je izvredjao, pa je zato tako odgovorila.
Posto njegovih postova vise nema (izgleda da je nov pa mu se prvih deset - petnaest poruka proverava), sad ispade da se Sandra svadja sama sa sobom.

Ne dirajte mi Sandru. Ne volim kad se bez razloga napadaju devojke sa tako lepim imenom (mladja cerkica mi se tako zove, jer sam u mladosti obozavao pevacicu Sandru, a i Sandra Bulok mi je medju omiljenim glumicama).

Pa ona se OČIGLEDNO svađa sama sa sobom. Ima ukupno 8 postova, od toga se u tri svađa i koristi izuzetno grube reči.
Ne zaslužuje da je ostavimo na miru ....Čak naprotiv ....

Ne svadja se ona sama sa sobom. Svadja se samo sa tobom, a to sto ti imas 10-ak imena to je tvoj problem. Greska joj je sto je nasela. Ovo se desava po stoti put. Napadnes nekog clana ni krivog ni duznog, onda u pomoc pozoves sve svoje nickove. Ne znam sta rade moderatori. Ako ne mozes da joj pomognes sto se uopste javljas. Vrati se na temi o Kritu gde si zaista dao veliki doprinos (doduse svaki post-novi nick), ali nemoj da mislis da je ovaj narod ovde glup. To sto neki tip na temi o Kritu zali za Galinijem "koga vise nema medju nama", ne znaci da mi ostali ne kapiramo da ga ima i da se umnozio.

Još samo da mi objasniš KAKO sam postao od Galinija sch, kada sam se učlanio na Krstaricu TRI GODINE ranije od Galinija ???

BUUUUUUUAAAAAAAA

P.S. PRIZNAJ da čuješ neke čudne glasove u glavi ....

shizofrenia_s.jpg

Ne svadja se ona sama sa sobom. Svadja se samo sa tobom, a to sto ti imas 10-ak imena to je tvoj problem. Greska joj je sto je nasela. Ovo se desava po stoti put. Napadnes nekog clana ni krivog ni duznog, onda u pomoc pozoves sve svoje nickove. Ne znam sta rade moderatori. Ako ne mozes da joj pomognes sto se uopste javljas. Vrati se na temi o Kritu gde si zaista dao veliki doprinos (doduse svaki post-novi nick), ali nemoj da mislis da je ovaj narod ovde glup. To sto neki tip na temi o Kritu zali za Galinijem "koga vise nema medju nama", ne znaci da mi ostali ne kapiramo da ga ima i da se umnozio.

Ne sekiraj se, to je sredjeno ;)

Pa ili ja imam maniju gonjenja ili s tobom nesto nije u redu pa radis to sto radis:
sch=galini=pametniji od svih=dezurni pljuvac=malalamegali=vetrovi i kise=Candia2008=phantom der night.
Verovatno im imas jos, s obzirom da si banovan sa vecinom od ovih nickova.

Zaboravio si, ima JOŠ: TITO, Valter, Josip, Joška, Bravar, Djuro, Svileni, Kominterna, Ananas, Sakarakatirataki, BLOK88, Katastrofa ....

SVE sam to JA, a ako nisam još, B I Ć U

P.S. Izmenuo sam avatar, da me NE PREPOZNATE .....

1005-003-139-1099a.gif

Da...idemo dalje ....pa kome prvom dosadi ....

Jedino ću s vremena na vreme menjati avatare, da me ne prepoznaš iz prve, pošto vidim da si odlučila da me loviš ....

Jok. Vec sam te ulovila.
Sa tim u vezi i htedoh da ti predlozim da sa ono nesto naloga koji ti u medjuvremenu nisu trajno banovani , izvredjas jos nekog, nahranis dusu ...pa da se polako pozdravljamo. :lol:

Kako možeš biti tako naivna ?

GARANTOVANO si plavuša !!!

Pa mene ne može uloviti ni Interpol....

P.S. Garantovano su te SVI mrzeli u osnovnoj školi, zato što si uvek bila tužiBABA ...

Nego...vidi ovako....da se ti i ja dogovorimo....da ne razgovaramo NIKADA VIŠE, pošto mi se smučilo.
Bez ljutnje !?

Jedino te molim da mi izabereš novi nick, kada me budu TRAJNO BANOVALI, pošto sam iscrpeo svu moju maštu .....

Kako možeš biti tako naivna ?

GARANTOVANO si plavuša !!!

Pa mene ne može uloviti ni Interpol....

P.S. Garantovano su te SVI mrzeli u osnovnoj školi, zato što si uvek bila tužiBABA ...

A ne...ne boj se.:lol: Nisam ni mislila da angazujem Intepol. Mi smo na Forumu. No i forum ima svoj sistem....( u koji se cak i plavusa razume :mrgreen: )
Radi se o drugoj stvari. Ne mozes vredjati nekoga, bila to ja, bio to neko drugi na ovom forumu, a da ocekujes da ce se on povuci i pustiti te da siris svoju negativnu energiju i gazis po drugima. Ja prosto nisam taj lik. Jako me nervira ljudska glupost i nekultura.
Ti si samo jedan mali covek, verujem jako nesretan...i zaista mi te je zao...ali kao sto rekoh, svemu dodje kraj. Pa i ovakvoj komunikaciji .

Zelim ti da ozdravis.
Zaista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back