TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni nije jasno kako je moguce da evo danas je 17.februar a kontiki i jolly nemaju ponude za Leto 2008 niti ima Grcke ni Spanije ni Bugarske itd...,a te dve agencije vaze za pionire nasih turistickih agencija posle komunizma i vaze za ajde uslovno receno najbolje agencije u Srbiji????

Drugo ni ostale agencije nisu objavile komplet cene za recimo Grcka ostrva ,stvarno amaterski rade.

Trece nije mi jasno zasto sve agencije u Srbiji imaju uslov za interkontinetalna putovanja recimo Kuba,Meksiko,Tajland itd da mora da bude recimo najmanje 15,20 ili 30 putnika u njihovom aranzmanu jer se tamo putuje i redovnim linijama avioprevoznika,a ne samo carter letovima,to na zapadu ne postoji moze biti samo eventualno krajna granica broja putnika recimo ograniceno do 500 putnika,ali minimalne granice nema moze ako oce putovati i jedan putnik itd...mnogo gresaka nasih agencija

KO TI JE ISPRIČAO TAKVU GLUPOST I LAŽ ??? Reč je o običnim prevarantima i šarlatanima !!!
----------------------------------------------------------------------

Pa vecina ljudi tako govori,tako sam i citao po novinama,a i koliko se secam oni su jedni od prvih koji su pootvarali agencije nakon pada komunizma.

U svakom slucaju bili dobri ili lazovi rade ocigledno amaterski i oni i mnogi drugi evo polovina februara ono nepotpuni katalozi niti cena niti ponuda,katastrofa.

Prosle godine sam letovala na Tasosu preko Astra tursa iz N. Sad. Samo reci pohvale mogu da kazem za njih. Vrlo profesionalno i korektno odradjeno. Njihov predstavnik nas je docekao na Tasosu i bio nam na raspolaganju tokom boravka. Ozrom da ove godine planiram da promenim destinacju letovanja, ima li nko ko je putovao preko SABRA Travela?

Mi smo išli preko Sabre na Tasos, jako smo zadovoljni, vodič im je u Limenasu, dete nam se razbolelo i puno su bili od pomoći, apartman kao što nam je rečeno, ove godine ponovo smo uplatili letovanje kod Sabre.

znam da ste pisali o tome,ali nisam tada obracala paznju,pa me sada zanima,i molim nekog ko ima iskustva sa onim promotivnim putovanjima za koje vas kao slucajno izaberu i dobijete belsplatan smestaj,da mi kaze jel' to istina,i jel' neko bio?? ? mislim,sta je danas za dzabe??? a opet,devojka iz agencije me ubedjuje da je to tako
hvala na brzom odgovoru unapred,hitno mi je

*** uf,upravo procitala postove od prosle godine,ali,da li ima nekog novog iskustva??

evo ja gledam sajt turisticke agencije atlantic,
i za svaku vilu ili hotel u ponudi imaju bar 30 slika. tacno vidim gde idem, a to je najosetljivija oblast pri prikazu vile, ostali uglavnom imaju po jednu dve slike i to je to, ovde imam kompletan uvid. meni je to najbitnije. a i cena
pozz

Sto se tice agencije Antlantic,imao sam veoma lijepa iskustva sa njima.Stos e tice grcke neprikosnoveni su,pravi profesionalci.Skola u kojoj ja radim izvodila je maturku ekskurziju sa njima,Sjajni su

I da li je uopste neko od vas bio na Zakintosu, preko koje agencije i kakva su iskustva

koliko vidim, zakintos se menja :)
do pre godinu/dve je bio meka britanskih divljaka, razvrata i bluda,
ali vidim da sad vise idu porodice sa decom. ne znam, prelepo je, malo skuplje nego li severna grcka, ili neka ostrva.
Bio sam i na kefaloniji, malo iznad. tamo je mirnije, neki prosek godina turista 45/50.
i uglavnom englezi

Juce smo uplatili Pargu preko Argusa.Smestaj vila Posejdon.Molila bi da mi neko napise sve u sitne detalje o toj vili i Argusovim autobusima,jer ne zelim 22 sata da provedem svadjajuci se sa neorganizovanim ljudima.Citala sam razne komentare i razna iskustva pa sam sludjena.
A sto se tice agencija,mi smo 3 puta putovali preko Perle i jednom preko Kompasa PREZADOVOLJNI SMO.
Inace,ako nekog zanima ja idem 22 Jula :D

Pa sigurno nisam uplatila a da se pre toga nisam raspitala o svemu,nazalost ove agencije ne rade Pargu.
Sta si ti? Kriticar po profesiji pa da mi ocitavas lekciju preko foruma? Uostalom,ja sam zamolila ljude koji o tome nesto znaju da mi se jave,a ti posto pojma nemas molim te ucuti.Ti si nasao da mi se pravis pametan i komentarises da li treba da uplatim ili ne.Sta to tebe treba da brine? Ne placas mi ti more.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back