- Poruka
- 131.400
a u kojoj drzavi se cene objavljuju u stranoj valuti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a u kojoj drzavi se cene objavljuju u stranoj valuti?
da ali videla si da je ovih dana izbio veliki problem sa pay palom zbog pravila da se unutar drzave ne moze platni promet odvijati u devizama
i taj deo mora da se regulise.
Ovo je jedna od ONIH poruka gde se clan uclani ostavi odlican komentar za jednu agenciju i vise se nikada ne pojavi..Pitanje za Miu1980 koji je to uobicajeni nivo ? Koga je uzela za porednjenje, predjasnja iskustva? Mislim, ako je neko vec "bot", mogao bi malo i da se potrudiPreporucila bih ti iz iskustva agenciju TRAVELLAND, odlicne cene, ljubaznost, i sve ostalo je i iznad nivoa!
To se da lako prepoznati!![]()
Kad neko 'po zadatku', hvali neku agenciju?!
Može li neko da napiše skorija iskustva sa agencijama Aqua Travel i Ferior? Gledamo za more, Grčka konkretno, imaju pristupačne cene.
Dosad jedino imam iskustva sa Argusom. Ranije smo išli Argusom u Pargu, i nismo imali zamerki, divan grad, apartman pristojan, ništa posebno, uključena klima (mada nije bila potrebna uopšte). Kada smo dolazili autobus je bio fenomenalan, neki novi, stvarno smo lepo putovali do Parge. Međutim u povratku je bio katastrofa. Zaboravila sam već čiji je bus, nije bio Argusov, ali bio je prilično star i drndav, i klima je bila loša. Osim toga, sve nam je bilo po meri, preživeli smo i povratak u pomenutom busuTakođe, Argusom smo išli u Prag, veoma pristupačan aranžman i stvarno nismo imali nikakvih problema, i grad je predivan.
Hvala unapred na odgovorima, svako iskustvo će značiti![]()