Ako je neko putovao sa agencijom EL GREKO iz Novog Sada u Prag i Bratislavu,molim da prenese svoje utiske.
Cene je jako povoljna , pa sam skeptican, a vodim decu.
Cene je jako povoljna , pa sam skeptican, a vodim decu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima.... Zanima me dali ima neko iskustvo sa Aqua Travelom i dali su pouzdani?
Jesu. Prošle godine smo letovali porodično u Haniotiju u hotelu koji smo rezervisali preko njih i sve je bilo ok. Imaju znatno niže cene od svih drugih agencija za identične ponude pa sam ja bila malo skeptična, ali mi je za njih garantovala jedna forumašica pa nisam brinula i nisam pogrešila.Cao, zanimaju me iskustva za Club Paradisotravel agen. dali su pouzdani?
hvala...![]()
Управо сам се вратио из Ханиотија.Ишао сам преко агенције "Октопод".Моја прва дестинација је била Пефкохори,вила "Танос".Када сам стигао тамо,апартман је смрдео на буђ,на суовима се нахватао плесањ,да не причам о прљавштини.Прву ноћ сам преспавао ту са троје деце.Ширили смо наше пешкире на креветима јер је и постељина смрдела.Следеће јутро сам звао њиховог преставника у Ханиотију,рекао ми је да ће јавити агенцији.Чекао сам до 12ч,пошто ми ништа није јављано,звао сам директно агенцију.Рекли су ми да се стрпим и да ће доћи њихов преставник.Чекао сам опет до 15ч,нико није дошао.Звао сам их опет,рекли су ми да будем стрпљив (дан ми пролази,ја са троје деце испред апартмана).Напокон стиже њихов "агент" и каже ми да су му јавили из агенције да немају решења и да ми је једини избор да ту останем.Рекао сам му да нема проблема и да ће их мој "адвокат" звати.Убрзо их је звао мој "адвокат" и запретио тужбом.Кроз неких пола сата ми налазе нови смештај у Ханиотију и дају ми да потпишем гаранцију да их нећу тужити.
Октопод је само једна од агенција у Србији који су класични преваранти.