Iz licnog iskustva ne mogu nista ruzno da kazem o Kontikiju, doduse samo sam jedanput letovala preko njih i bilo je o.k. Ali sam cula, i to bas za ovo leto do sada za dosta ispala bas od strane Kontikija.
Sto se tice zalbi, ako zaista mislite da idete, ukoliko nemate neki dokaz da ste prevareni nista necete uraditi. Moja sestra je prosle godine isla preko Jolya u Grcku, uplatila hotel sa 3* - po kategorizaciji Jolyja, a kada su stigli smesteni su u hotel koji su uplatili, s tim da taj hotel zvanicno nema 3*, vec 1* (da postoje hoteli sa 1* - na vratima sobe uvek mora da stoje podaci o kategorizaciji). Oni su fotografisali taj papir, sobu, wc...Sa napisanom zalbom, prilozenim slikama i pretnjom tuzbom su otisli u Jolly..nakon 10 dana, pozvani su da dodju - vracena im je polovina uplacene sume novca (oko 300 evra).
Na kraju je ispalo super, em letovali, em dobili pare. Sada se salimo kako ce oni uvek ici preko Jollya i da je to njihova omiljena agencija...
Tako da, ako imate dokaze da ste prevareni morace da vam vrate novac (deo), ukoliko nemate, nista, sem sto cete ih slatko nasmejati...i naravno videti se sa drustvom sa mora, razmeniti slicice ako vec niste..popiti pice sa njima u nekoj bastici, izmedju gutljaja pljuvati agenciju koja vas je presla ...i na kraju zakljuciti kako je u stvari dobro sto ste bas preko njih isli, jer se u suprotnom verovatno ne bi ste ni upoznali.... :wink: