TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daj ne zezaj, ozb pitam. Nikad nisam imala takvo iskustvo da sama biram sta, kako gde... Koliko je to bolje ili losije od standardnih ponuda?

pa ako hoces da ides sa agencijom, onda uplatis grupni aranzman ko sav svet sto uplati aranzman. a ako hoces da biras gde da ides, bez grupnih aranzmana i tu varijantu koju oni nude, onda bolje idi sama bez njih. sve sama organizujes i putujes za manje para. licno ne znam kako takve ponude funkcionisu, a s obzirom da su ljudi imali probleme sa agencijama i kod grupnih aranzmana, ne bih se bas usudila da poklonim poverenje za tu vrstu koju ovi nude. mozda je predrasuda, ali u ovoj zemlji ici preko agencije ne nudi nikakvu dodatnu zastitu u inostranstvu, niti je to bilo kakva sigurnost.

Evo ga ... jeste bilo iznenada ...jutros

http://www.aviokarta.net/vesti/1858-sky-airlines-prestao-da-leti/

Turska čarter aviokompanija Sky Airlines, prestala je jutros da leti. Na sajtu ove kompanije se pojavilo zvanično saopštenje da usled finansijskih razloga aviokompanija obustavlja sve aviooperacije.
Sky Airlines je 5. maja počeo da leti na liniji Beograd - Antalija za potrebe dve dve srpske turističke agencije "1 A Travel" i "Travelexpert"..

Ova kompanija je trebalo da obavlja i do šest letova nedeljno iz Beograda i to avionom Boeing 737-900 sa 215 putničkih mesta.
U sredu, 12. juna Sky Airlines je trebalo da počne sa letovima od Niša do Antalije, jednom nedeljno.
"Na sajtu turskog čarter avioprevoznika Sky Airlines sa kojom agencija 1 A Travel ima ugovor o prevozu putnika jutros smo videli objavu da ova kompanija prekida sve aviooperacije usled finansijskih problema. Još uvek od njih nismo dobili zvanično obaveštenje. Želimo da obavestimo putnike da agencija radi sve kako bi što pre obezbedili novog prevoznika. U pregovorima smo sa nekoliko avio prevoznika i možemo da garantujemo svim putnicima da će otputovati na svoje letovanje kako je i planirano. Putnike i javnost ćemo redovno obaveštavati o svim bitnim novostima", rečeno nam je u agenciji "1 A Travel".
Kako smo u ovoj agenciji dodatno saznali već u toku današnjeg dana biće izvršena zamena avioprevoznika o čemu će biti obavešteni putnici i javnost.

Dodatak :)

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije izdao je dozvolu turskoj avio-kompaniji Atlas džet za seriju čarter letova na liniji Antalija- Beograd- Antalija, koji je time preuzeo deo putnika Skaj erlajnsa, koji je prošle nedelje zbog bankrota obustavio letove.

http://www.novosti.rs/vesti/turizam.90.html:438222-Atlas-dzet-leti-iz-Beograda-za-Antaliju

Poz ljudi,

Da li je neko čuo za Travel Boutique agenciju? Čula sam da imaju putovanja "po meri".... ono odrediš sam destinacije a oni ti to spakuju. što može.
Ako neko ima iskustva neka podeli.xxxxxxxxxxxxxx

To "po meri" mozes dobiti u bilo kojoj agenciji koja je organizator. Kazes hocu tu i tu, takav smestaj sa tim i tim, taj prevoz, ako je avio onda i transfer i to je to.

Evo vratismo se i mi sa medenog iz Alanje :-(
Bili smo u hotelu Blue Wave (Alanya) i sve je bilo zaista super, od plaže, smještaja, hrane,... (jedino su malo valovi zezali, ko ne voli...)
Svaka čast agenciji jer su uspjeli za 30h da nam obezbijede zamjenski let (zbog bankrota Sky Airlines), mada smo prvo išli za Istanbul pa onda presjedali za Antaliju, ali je na kraju vrijedilo muke.
Svi u agenciji su super, pogotovo Sandra i Olivera, jer su nas skoro svaki dan obilazile u hotelu i bile zaista ljubazne.
Povratak je bio direktnim čarter letom aviokompanije Freebird Airlines.
Pošto čitaju ove komentare, ja bih iskoristio priliku da ih sve pozdravim, zahvalim se za odličnu organizaciju i poželim puno sreće u daljem radu. I naravno, vidimo se dogodine ;-)

Da li neko ima ikakvo iskustvo sa Trim travel agencijom? Pronasla sam jako jeftin last minute program za Nea Vrasnu odnosno Asprovaltu, ali je fora u tome sto se ime vile sazna tek po dolasku u mesto. Agent je jos i dodao da su vile iz njihove standardne ponude. To im je takozvani No name aranzman.:think:
HEEELP NEEDED ASAP
haha vazi kazi imam i ja za vas iznenadjenje,cekovi bez pokrica

Zdravo :) htela sam da uplatim aranzman za Kefaloniju preko Eta tursa ili Viva travela :) zanima me samo da li neko zna kakve su te agencije jer mi izgledaju nesto preterano jeftine? Znam da za te pare necu dobiti neki super smestaj al ni ne planitam da provodim vreme u sobi tako da mi je to ne bitno... Samo prvi put idem van Crne gore i preko neke agencije pa me malo strah da me ne zeznu za nesto :(

Evo vratih se ja sa Lefkade pre par dana bilo je ekstra 20 dana LUDILO! Što se tiče Plane stvarno su kvarni nisam bio jedina osoba koja je izigrana ,sreo sam dosta ljudi koje su zeznuli prodavali su po 3 apartmana a imali zakupljena samo 2. SRAMOTA sad i nikad više preko PLANE TURS jedina pohvala je za vodiča Branka koji nam je pomogao da nađemo majstora pošto smo imali problem sa autom. Lefkada je EXTRA samo preko neke druge agencije.

Pozdrav svima,
pokušao sam da pronađem podatke o prevozniku BS Tours, ali nisam primetio da je otvorena neka tema o tome.
Putujemo u Pulu sledeće nedelje sa njima, pa me zanima da li su pouzdani, uzimamo povratne karte pa ne bih voleo da u povratku prave probleme jer neki prevoznici umeju to da rade ako, na primer, broj putnika nije dovoljan tog dana itd.
Da li neko ima iskustva ili ima neke značajne informacije o njima?
Hvala

Evo i sajta:
http://www.bstours.rs/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back