Zorana Dijana
Početnik
- Poruka
- 7
Hvala Lucky Star na odgovoru! Trcim sutra da uplatim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odabrala sam Krakow za docek nove. Cena mi je ok,samo nisam znala nista o Manga Trip agenciji. Uvek sam isla preko GO2,i nikada nisam imala neku frku,ali njihov Krakow je nesto skuplji. Gde ces ti da ides?![]()
Preporucite neku dobru agenciju sto se tice jesenjih putovanja evropskih gradova?
Ja sam se upravo vratila iz Praga. U pitanju je bila agencija Belvi travel. Proveli smo se fantasticno. Belvi je odlicno organizovao ono sto je bilo do njih. Preporuke i za Belvi i za Prag!!! <3
Pa postoje dva objasnjenja za agencije koje niknu kao pecurkice posle kise ... ili je to vlasnik neke propale vec agencije pa je covek lako registrovao novu ili je neko pranje novca u pitanju u smislu da je novac zaradjen od nekog sasvim drugog posla investiran u kampanju i da se lepo kroz turizam i placanje inopartnera opere
Ja se pridruzujem oceni. Bezobrazni, skupi i od trenutka kada im das pare-zabole ih. Predstavnik ako pocnes da se bunis takodje ima stav-zabole me. Na pisane prituzbe odgovaraju sa-zabole me. Ja vas molim da vas zabole da njima dajete veeeeelike provizije. Preveranti, sa stavom "Tuzi me, sta mi mozes!" NIKAKO SA PERLOM!!!
Retko kada se usuđujem da hvalim ili kudim naše agencije, znam u kojim uslovima posluju i još više znam koliko mi plaćamo nešto a onda nam kao nije jasno. Želim da pohvalim agenciju "Omni turs". Prvi put smo preko njih išli i to na Skijatos. Cena aranžmana je bila jedna od povoljnijih. Šta više oko 100EUR manja od drugih opcija koje smo gledali. Njihovi autobusi, tačnije "Omni bus" su odlični. Sedišta nisu "nadžidžana" zarad većeg broja putnika već ima sasvim dovoljno mesta za noge ( ja 186cm). Ovo kažem jer je to čest problem ovde, često se jedva uguramo a o spuštanju sedišta onoga ispred nema ni govora. Vodič Mića dobar i pušač ( bitno za pušače). Jedina mana je pauza u Džepu jer je meni milije Predejane ali ok, moje mišljenje. Cimanje je prelaz sa stvarima na trajekt. Neko je ranije rekao nekakve gluposti koje nemaju veze sa vezom. Na trajektu nema autobusa, tačnije na ostrvu nema autobusa koji nema grčke tablice. Naravno, od putnika koji su organizovano putovali a išli na trajekt smo bili mi i još dva autobusa naših agencija ( Sabra i još jedna koliko se sećam). Domaćin Mile... sad ljudi imaju različita mišljenja, mi nismo imali vremena da dođemo u situaciju da možemo da donesemo neki "dublji" zaključak. Po meni, nama, čovek vrhunski radi svoj posao. Mora da se nosi sa raznima ali i pored toga i više nego koristan i uslužan. Samo pohvale na njegov rad. Da, bili smešteni u vili Hulis. Peškiri, čisti se svaki dan (sobe ), sobe iako najavljeno manje sasvim dovoljno prostrane, komarci i insekti ništa. Čak je i bliže gradu nego što smo mislili. Za te pare dobili smo mnogo više nego što smo se nadali a agencija se pokazala daleko profesionalnije od mnogih drugih sa kojima smo letovali ranije ( npr. argus, tim travel, robinzon i sl. ) . Zbog svega navedenog samo pohvale za Omni turs.
Acja, i mi smo isto prosli sa Fibulom. Izgleda da oni nemaju svoje vodice, samo zaduze neku agenciju za prevoz i to je sve. Mi smo imali srece jer nam vodic nije bio potreban posto dobro poznajemo Kusadasi ali ne daj Boze da nam je zatrebao lekar ili da se nesto ozbiljnije desilo...