TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto da spomenem i agenciju Fibula koja prodaje Tursku. Vlasnik je Turcin i cuvajte se prevare jer se dosta ljudi vratilo nezadovoljnih. Smestaju u pogresne hotele, nemaju predstavnike ... nije mi jasno kako jedna takva agencija moze da tako posluje? ali u zemlji Srbiji sve je moguce !!!

Исти је случај са нама био. Када се договараш са њима све је дивно, сјајно, бајно. Док не слетиш у Бодрум и схватиш да агенција Фибула нема водича у Кушадасију. Писао сам о томе и на овом и на другим форумима који су везани за путовања и агенције. Нисам их тужио, али је сигурно 1000 људи то прочитало и сада знају да се за путовање у Кушадаси извегава агенција Фибула. У широком луку

Jedna od najpouzdanijih sto se Turske tice je definitivno ARGUS,ljudi su profesionalni i ne desava se da izrade ljude kao sto je slucaj sa drugim agencijama .
Ja sam na zalost imao losa iskustva sa drugim agencijama i zelim da vas upozorim .
Dakle ,ni slucajno ne ulazite u PLUS TOURS,ljudi ostaju bez smestaja na svom odmoru koji su redovno platili a naravno doticni koriste novac za svoje potrebe i ostavljaju turiste na ulici.Takodje da zaobidjete olose iz PRESTİGE -BEOGRAD jer su ljige i prevararanti koji voze putnike na 40 stepeni bez klime pa oni nesrecnici padaju u nesvest jer putuju po 30 sati ,takodje dobijaju neke bedake od hotela bez dorucka a desava se da se i potucu sa turistima .Usluga vodica je ravna 0.
Takodje jedna od dobrih i profesionalnih je LUİ-BEOGRAD .

Dragi moji, da li mi mozete nesto reci o MANGA TRIP turistickoj agenciji posto bih uplatila aranzman za docek nove 2013.godine!!! Da li su ok ili da bezim od njih :)
Hvala na odgovoru!

Moja drugarica je isla preko njih za NY za uskrs ove godine i bila je prezadovoljna..... nisam ja isla pa nemam licno iskustvo..... nisam cula nista lose od nje... sve sto je bilo ugovoreno ispostovano je....

Upozorenje – PERLA TURS NIKAKO- KATASTROFA
Njihova agencija je jedino dobra kao definicija neprofesionalnosti. Treba imati na umu da ono sto prikazuju I opisuju na njihovom sajtu je cista prevara. Mamac za neinformisane.
Daju sebi za pravo da pomeraju termin poslaka dan pred put, da bi ustedeli I strpali dve grupe u jedan autobus, a to samim tim pomera termin dolaska za 5 sati. Sto znaci da pristizete u apartmane tek uvece , da bi vas isto tako obavestili vece pred polazak da je termin pomeren za 10 ujutro … kad se na kraju sabere nije 10 dana nego 9. Grizes nokte I osecas kako ti rastu magarece usi…

Takodje njihova briljantna organizacija nas je kostala zivaca I energije prilikom samog putovanja. Imali smo ukupno tri presedanja do Krfa. Gde nije bio u pitanju nikakav kvar nego cista usteda agenciji. Izbace te na sred autoputa ko stoku na 40 stepeni da cekas Grcki autobus jer je ovaj nas isao za Halkidiki. Tu se izmrcvaris sa prtljagom I stojis ko tuga pola sata dok sibaju oko tebe automobili I kamioni. Onda te drndavi bus preveze do trajekta pa I tu da bi ustedeli se ne ulazi sa busom na trajekt nego pola kilometra po najgorem suncu tegli prtljag na trajekt I sa trajekta u treci bus koji te dostavi u 7 uvece ispred Michaelangelo Village-a. I naravno isto mrcvarenje sa tri presedanja u povratku
Na ivici zivaca sa novostecenim tikovima ulazis u smestaj da bi shvatio da je to vise nalik adaptiranoj garazi, kontejneru ili cemu god slicnom, bez obecanog balkona, sa malim prozorcetom koji je jedini izvor svetlosti izuzev napuklih vrata koja malo jace da se cimnu popustaju. I da, nema veze sa apartmanom koji je onako lepo uslikan na sajtu. Nemozes ni kao covek da se istusiras jer se smenjuju vrela I hladna voda , napominjem braon boje. Posle smo saznali od Grka da PERLA TURS uopste nema zakupljene odredjene apartmane vec posluju po principu, smesti ovce gde god ima mesta. Tako da su gospodje od 60 godina I gospodin sa problematicnim kukom uz sve pocasti smesteni na grugi sprat. Ko hoce da se buni moze do sutra da kuka … predstavnicima bahati direktor spusta slusalicu.
Promenili smo I tri vodje puta dok nas predstavnik, bolje da kazem klinka koja nema veze sa vezom nije bila ni smestena u Kassiopiu, vec u gradu udaljenom sat vremena voznje. Pa ako nesto treba zovi. Ako hoces izlet organizuj grupu sam. Dobijes reklamne prospekte iz busa na grckom pa se snalazi sam
Krf I sam Kassiopi oduzimaju dah svojom lepotom I ponudom I svima ga toplo preporucujem ali preko PERLA TURSA niposto, never more. Jer kad su se cak I besni ljudi pobunili, dobili su tretman u fazonu – sta se zalite I mi stojimo iza ovoga.
I ja stojim iza ovoga sto sam napisala. Jos jednom napominjem PERLA NIKAKO. Novac se danas tesko zaradjuje da bi doziveo takav tretman za pare koje im das

Retko kada se usuđujem da hvalim ili kudim naše agencije, znam u kojim uslovima posluju i još više znam koliko mi plaćamo nešto a onda nam kao nije jasno. Želim da pohvalim agenciju "Omni turs". Prvi put smo preko njih išli i to na Skijatos. Cena aranžmana je bila jedna od povoljnijih. Šta više oko 100EUR manja od drugih opcija koje smo gledali. Njihovi autobusi, tačnije "Omni bus" su odlični. Sedišta nisu "nadžidžana" zarad većeg broja putnika već ima sasvim dovoljno mesta za noge ( ja 186cm). Ovo kažem jer je to čest problem ovde, često se jedva uguramo a o spuštanju sedišta onoga ispred nema ni govora. Vodič Mića dobar i pušač ( bitno za pušače). Jedina mana je pauza u Džepu jer je meni milije Predejane ali ok, moje mišljenje. Cimanje je prelaz sa stvarima na trajekt. Neko je ranije rekao nekakve gluposti koje nemaju veze sa vezom. Na trajektu nema autobusa, tačnije na ostrvu nema autobusa koji nema grčke tablice. Naravno, od putnika koji su organizovano putovali a išli na trajekt smo bili mi i još dva autobusa naših agencija ( Sabra i još jedna koliko se sećam). Domaćin Mile... sad ljudi imaju različita mišljenja, mi nismo imali vremena da dođemo u situaciju da možemo da donesemo neki "dublji" zaključak. Po meni, nama, čovek vrhunski radi svoj posao. Mora da se nosi sa raznima ali i pored toga i više nego koristan i uslužan. Samo pohvale na njegov rad. Da, bili smešteni u vili Hulis. Peškiri, čisti se svaki dan (sobe ), sobe iako najavljeno manje sasvim dovoljno prostrane, komarci i insekti ništa. Čak je i bliže gradu nego što smo mislili. Za te pare dobili smo mnogo više nego što smo se nadali a agencija se pokazala daleko profesionalnije od mnogih drugih sa kojima smo letovali ranije ( npr. argus, tim travel, robinzon i sl. ) . Zbog svega navedenog samo pohvale za Omni turs.

Bezite od PERLA TOURSA iz Novog Sada. Izdaju plesnive apartmane (4 zida, klime, odvodi, sve je toliko bilo plesnivo da je smrdelo svuda, a u kupatilu smo dobijali smo kasalj), nisu odgovorni nizasta, nece da vas premeste, naredili su svom inace beskorisnom vodicu da nikako ne potpisuje prigovore na smestaj (iako ga na to obavezuje ugovor), a odbili su nam prigovor jer citiram "Nismo dostavili dokaz da prigovor nije potpisan." Vodic je inace (jedna osoba potpuno bez identiteta i digniteta) odbio da potpise prigovor, da kaze ko mu je to naredio, da kaze ko je gazda agencije, da zove nekog u centrali da ja licno razgovaram, ali vidmi da su gazde njime super zadovoljne. Posle smo culi i od drugih ljudi da npr. ne vracaju ni dinara niti hoce da vam zamene aranzman, cak ni ako vam je dete dobilo upalu pluca, da izdaju apartmane kilometar uzbrdo, a pravdaju se da se rastojanja mere vazdusnom linijom itd. Bezpbrazni, neprofesionalni, siledije, sa stavom "Tuzi me!", znajuci da vecina ljudi nece tuziti, jer bi nam troskovi bili veci od povracaja. Pri tome su i vrlo skupi, uporedite. Sve u svemu, ako ne zelite da od trenutka kada ste dali novac agenciju zabole sta se desava- ne idite preko PERLE.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back