Pozdrav svima,pre nedelju dana smo se vratili sa odmora u Turskoj-Alanya.Toplo bih preporucila svima da ni slucajno ne idu preko agencije SUNLINE travel iz Beograda,uplatili smo aranzman u aprilu i to je bio First minute tako da je i cena bila pristojna,ali dosavsi u Tursku doziveli smo sok.Hotel u kojem smo bili smesteni je bio prazan jer se gazda promenio pre mesec dana i nije bio spreman za sezonu,devojka koja je bila na recepciji je ujedno i konobarica i spremica,jer sem nje i kuvara nema drugog osoblja u hotelu.Umesto usluge all inclusive koju smo uplatili su nam reklli da nemaju nista sem vode a za veceru umesto svedskog stola su nam doneli cufte-sto znaci umesto samoposluzivanja je bilo posluzivanje,i to nam je preselo jer je drugaru macka uzela iz tanjira jednu cuftu,da da macka koje su setale po celoj sali za rucavanje.Sutradan sam zvala agenciju oni su rekli da ce nas prebaciti u drugi hotel,dosli su lokalni turski vodici i prebacili nas 10 km od Alanje jer nisu imali mesta u Alanji da nas prebace,uz uverenje da je hotel sasvim pristojan i plaza ista kao Kleopatra plaza.Stigli smo u drugi hotel raspakovali se i otisli na plazu,nije bas kao Kleopatra i prazna je al je cisto,medjutim drugar je usao u vodu i prebledeo i kaze da je jezivo hladna,kad smo pitali sto je tako hladna vode jel to neka struja nenala hladan talas,rekli su nam da je tu tako stalno jer se 100 metara od plaze uliva reka Dimcay cija je temperatura 7 stepeni,e tu smo stvarno poludeli pa nismo uplatili da nam propada letovanje ili da placamo Taxi 25 eura u jednom pravcu da bi se kupali na plazi koju smo prvobitno i uplatili,e onda je pocelo pravo zavitlavanje.Rekli su nam da smo razmazeni i sta ocekujemo za pare koje smo uplatili jer kao nije bilo skupo,mi smo im rekli da ocekujemo sto u ugovoru stoji Alanja i Kleopatra plaza na sta je bio odgovor da nemaju gde da nas prebace i da ih ne zanima.Uvece je dosao vodic koji je rekao da nas podpuno razume i da se i ona ne bi tu kupala i da ce nas prebaciti u treci hotel sutra u 11.Sutreadan smo sisli sa koferima ali u 11 niko nije dosao,zvali smo i Sunline,i turske vodice i nase vodice lopta se samo prebacivala sa jednih na druge da bi do kraja dosao Argusov vodic i rekao da nas moze tek sutra prebaciti u treci hotel,ali da moramo da napisemo da svojevoljno prelazimo jer se tako agencija ogradila da ne mozemo da trazimo pare nazad,ili nas nece prebaciti.Konacno smo 5-ti dan presli u treci hotel i na srecu smo uplatili 15 dana pa je 10 bilo odmora koji je upropascen zbog neazurnosti ove agencije,pisala sam im prigopvor na koji su mi napisali da nam nece vratiti novac koji smo doplatili kao i da nam nece vratiti novac za 5 dana koji su nam propali,jer se niko ni pre ni posle nas nije zalio na taj hotel,a kako i da se zali kad su sve agencije dobile fax da putnike ne salju u taj hotel ali je Sunline ipak poslao mladi par tamo i o tome ih obavestio tek po sletanju u Tursku i dali im papir da podpisu da nece tuziti agenciju,to znamo jer su se vracali sa nama Avionom kuci pa su nam pricali.Nadam se da se ovo vise nikom nece desiti,turska tj Alanja je prelepa ali ni slucajno preko Sunline,jer je svako u avionu imao po neki problem sa ovom agencijom ali ja sam iznela samo nas koji je bio uzasan.Naravno da nismo ocekivali de lux smestaj pa uplatili smo hotel sa tri zvezdice nismo blesavi,ali smo gledali da bude na Kleopatra plazi i da je blizu centra sto je za ovaj hotel i pisalo,na slikama smo videli da su sobe starije i to nam nije smetalo,ali usluga jeste jer trazimo bar osnovnu higijenu hranu i pice koje smo platili,tako da dobro obratite paznju.