Срећа је и што је Кушадаси такав град у којем може да се ужива. Добро друштво, лепа енергија и 14 дана је мало како би се годишњи одмор претворио у остварење најлепших снова.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na odgovoru! Da li ima neko ko zna cene izleta ove godine kod koje agencije je najpovoljnije što se tih izleta tiče?
Malo pre sam se cula da drugom koji je prosle nedelje preko Lui travela otisao u Kusadasi. Trenuto je tamo. Pitam ga koliko su putovali, kaze "Ne pitaj! 37 sati!". Ja pitam sto? On kaze 3 puta im se kvario autobus, katastrofa! I bas sam mu pomenula da sam videla ovaj post na forumu o Lui travel-u i njihovim busevima.![]()
joooj,ljudi lepo ste me ignorisali,ali resila sam sama nedoumicu Egipat all inclusiv,za moj dzep najbolje je resenje uprks svim insistiranju u Egiptu na 5zvezdica,moj izbor ce na kraju ipak biti sa 4 i cini mi se da ima solidnih hotela Sun Palace,mada se nesto dvouim,Elysees,Mercur ili kako vec koji se pokazao kao najbolje resenje i najpaprenije od ponudjenih..jasno hotel Elysees je negde prikazan i kao hotel sa 3 zvezdice iako su komentari za cenu kja se nudi uglanvnom pozitivni,govoreci o odnosu novca i onoga sto se za njega dobija![]()