e ovako, Tasos je prelepo ostrvo to nema sta,Limenarija onako,iam mnog lepsis mesta, ali nikad NIKAD NIKAD preko agencije LUITRAVEL!!!! Ljudi najdobronamernije vam kazem,,da znate ako neko odluci preko njih! Autobus je bio horor za 16 sati puto, toliko je brujao motor da se mi medjusobno nismo culi, kad izadjemo iz autobusa na pauzu bruji u usima, klima je horor, voyac je napravio frizider od autobusa, pa nam je sve vreme kapljalo na glavu,manje vise to! Dosli tamo, vec ne cujemo 50 posto, a vila, hororor MINI house, na magistari, soba hooooorororoor, spaiz, sa vrata se ulazi u krevet, dvoje ne moze da se mimoidje, vec jedan mora da se vraca ili popne na krevet, terasa sa pogledom na magistralu, na kojoj, ako se sgura stane dve osobe. Kuhinja na terasi,preko frizidera pers sudove. Kupatio, horor, dok se tusiras drma stuja, dobro zive glave izvukosmo, ajde i to.Inace nocu nismo oka sklopili, jer je vila, ako se tako moze nazvati,iznad magistale,dok spavas mislis da ti onaj sa kamionom, ili motorom ulazi u sobu, BUKA KATASTROFA!bILO JE TU JOS SVEGA! Onda smo saznali da su svi platili last minute ponudu, kao i mi 4 dana pred putovanje, ali po 40 evra manje nego mi, sto znaci 80 evra za dve osobe . Odmah smo ih zvali, navodno greska u obracunu bice vraceno kad dodjemo u Beograd.... i mi smo danas bili, takav neprofesionalizam u zivotu nisam videla. Pokusali su da nas naprave budalama, vikali na nas, vredjali nas, promenili deset prica,navodno je grsku napravila neka koleginica, kod ostalih, pa ce da ih zove da doplate....da li ste to culi u zivotu, pa su rekli da je taj dan izasao last minute, pa nije,pa su promenili pricu jos deset puta, da bi na kraju kad smo trazili da razgovaramo sa direktorom, ona na mog muza vikao preko telefona i pretio!NEOPISANA NEPROFESIONALNOST! Odoh da trazim broj turisticke inspekcije, sad mi vise nije do para,nego necu da dozvolim da se neko tako ponasa i pravi budallom!
ps: izvinjavam se za slovne i gramaticke greske, kucala sam veoma iznervirana!