TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala na preporuci, inace da li postoji (verovatno da) varijanta,tutnes pedesetak ili koliko vec eurica na recepciji da ti daju bolju sobu

Nemate potrebu da "tutnete" nista.. Prilikom rezervacije sami birate sobu. Naravno sve kosta. Sobe sa pogledom na more su najskuplje, pa sobe sa delimicnim pogledom na more...... Imate ekonomik, standard, family sobu.... Ukoliko vam soba koju dobijete ne odgovara iz nekog razloga, mozete da odete na recepciju, sami ili sa vodicem i da zahtevate sobu po standardu koji ste uplatili.

Ne mogu nesto posebno da izdvojim bilo koju agenciju, jer ima mozda desetak agencija koje su koliko toliko pouzdane, sve ostale treba ostaviti po stranu. moze se izdvojiti, Argus, Kontiki, Eurojet, SAB international, Sabra, Belvi. Godinama putujem sa tim agencijama i nikada nisam imala problema. Ove godine sam isla preko agencije Fibula i dozivela sam horor od godisnjeg odmora. Naplatili skoro 800 Evra za hotel u Kemeru sa 4 zvezdice, a dobila hotel sa 2 zvezdice i zapustenu sobu, crne zidove, smrad na vlagu i kanalizaciju, prljavo i zamasceno kupatilo, prljav dusek, peskire i posteljinu koja nije promenjena tokom svih 10 dana boravka, mravinjake u coskovima sobe, gde je na moje vristanje dosao covek i izvrsio deratizaciju. Od predstavnika nije bilo ni traga ni glasa, na mobilnom nedostupan, u hotel nije dosao da vidi svoje putnike, a 2 dana pred put smo jurili agenciju u Beogradu da pitamo zasto nema informacija o povratnom letu. Tek poslednjeg dana nakon izlaska sa dorucka smo videli malu informaciju u cosku recepcije. Znaci, ova agencija je toliko neprofesionalna da nemam reci. Naravno da sam odmah po povratku predala reklamaciju sa slikama na CD. Ni posle 10 dana nisam dobila odgovor. I kada sam ih pozvala, samo su mi drsko odgovorili Ma bas nas briga i u smislu ne mozete nam nista. Upravo danas sam poslala Turistickoj inspekciji i Centru za zastitu potrosaca zalbu sa dokazima, pa da vidimo da li moze da se stane na rep bezobraznim agencijama koji pokupe pare a putniku ne pruze ono sto je obecano u brosuri. Izbegavajte agenciju FIBULA u velikom luku. Za 20 godina putovanja, ovo je najneprofesionalnija agencija koju sam videla i toj agenciji treba oduzeti licencu za rad.

e ovako, Tasos je prelepo ostrvo to nema sta,Limenarija onako,iam mnog lepsis mesta, ali nikad NIKAD NIKAD preko agencije LUITRAVEL!!!! Ljudi najdobronamernije vam kazem,,da znate ako neko odluci preko njih! Autobus je bio horor za 16 sati puto, toliko je brujao motor da se mi medjusobno nismo culi, kad izadjemo iz autobusa na pauzu bruji u usima, klima je horor, voyac je napravio frizider od autobusa, pa nam je sve vreme kapljalo na glavu,manje vise to! Dosli tamo, vec ne cujemo 50 posto, a vila, hororor MINI house, na magistari, soba hooooorororoor, spaiz, sa vrata se ulazi u krevet, dvoje ne moze da se mimoidje, vec jedan mora da se vraca ili popne na krevet, terasa sa pogledom na magistralu, na kojoj, ako se sgura stane dve osobe. Kuhinja na terasi,preko frizidera pers sudove. Kupatio, horor, dok se tusiras drma stuja, dobro zive glave izvukosmo, ajde i to.Inace nocu nismo oka sklopili, jer je vila, ako se tako moze nazvati,iznad magistale,dok spavas mislis da ti onaj sa kamionom, ili motorom ulazi u sobu, BUKA KATASTROFA!bILO JE TU JOS SVEGA! Onda smo saznali da su svi platili last minute ponudu, kao i mi 4 dana pred putovanje, ali po 40 evra manje nego mi, sto znaci 80 evra za dve osobe . Odmah smo ih zvali, navodno greska u obracunu bice vraceno kad dodjemo u Beograd.... i mi smo danas bili, takav neprofesionalizam u zivotu nisam videla. Pokusali su da nas naprave budalama, vikali na nas, vredjali nas, promenili deset prica,navodno je grsku napravila neka koleginica, kod ostalih, pa ce da ih zove da doplate....da li ste to culi u zivotu, pa su rekli da je taj dan izasao last minute, pa nije,pa su promenili pricu jos deset puta, da bi na kraju kad smo trazili da razgovaramo sa direktorom, ona na mog muza vikao preko telefona i pretio!NEOPISANA NEPROFESIONALNOST! Odoh da trazim broj turisticke inspekcije, sad mi vise nije do para,nego necu da dozvolim da se neko tako ponasa i pravi budallom!

ps: izvinjavam se za slovne i gramaticke greske, kucala sam veoma iznervirana!

Pozdrav, moja preporuka ti je da pogledas ponudu agencije Astra travel. Prosle godine u septembru sam bio u Sartiju sa njima. Stvarno nemam reci koliko su profesionalni. Autobus fenomenalan,dobija se jastuce za put u trajno vlasnistvo, dobijes vaucer za besplatan sok ili kafu na pauzi u motelu "Predejane",torbicu za pasos sa kompletnim vodicem u koloru za celu Sitoniju. Vodici su super, imaju sviju agenciju u samom Sartiju i sve vreme su na raspolaganju,24 h. Oni ti dovoze stvari do sobe i odvoze, ne vucaras kofere. Nas vodic ide na izlete , tako da su svi izleti na srpskom. Prporucujem da ides na Svetu goru na izlet i da ne propustis grcko vece koje takodje organizuje nasa agencija. Izlet "Robinson" je ok, ali nista spektakularno, samo kupanje na par plaza i rucak, kao bilo koji izlet u Crnoj gori ili bilo gde drugo. Sarti je romantican,ususkan,topao. Plaze fenomenalne. Ono sto me je posebno odusevilo su cene. Stvarno moze da se prodje super povoljno. Moj aranzman je bio 12 noci i potrosio sam 170 eura, a niceg se nisam odricao i kupio sam cak i pokloncice za drustvo i porodicu. Jedino ako volis buran nocni zivot...onda je druga prica...jer su cene pica u diskotekama malo vece,ali u kaficima u gradu i na setalistu je sasvim pristupcno i smem da se usudim da kazem JEFTINO. Ako ti treba jos informacija ili fotografije,tu sam. :) pozdrav
A
Zanima me agencija Aurora iz Bg? Ili Bg Lucky travel? I jedni i drugi nam nude isto za Sarti.Hvala

Sajt je stvarno odlican, samo za Skiatos je bas oskudna ponuda. Napravio sam desetak upita. Sve sto se nudi je duplo skuplje nego preko bilo koje agencije. Bas je specifican ovaj Skiatos,ali vredi se namuciti da stignes do njega. pozdrav :)
Ne trebaju ti nikakve agencije,izađi na par sajtova gde direktno dogovaraš sa vlasnikom sve,i dobijaš upravo ono što si videla. npr:http://www.letougrckoj.com/rezultathoteli.php?oblast=2&imageField2.x=55&imageField2.y=18
Krf ima i neku agenciju koju drži naš čovek,ima odličan smeštaj.(ako se dobro sećam zove se "Tamo daleko",preko njih možeš kupiti jeftinije karte za brodić):bye:

Evo ja da vam kažem koja je najgora agencija na svetu, LUI TRAVEL!!!! Išla sam preko njih u Tursku (vratila se pre dva dana), put u odlasku je trajao 34 sata!!!!! Sa pauzom od 7 sati na pumpi u Bugarskoj, jer je otkazala elektronika na autobusu!!! Čekao se drugi iz Beograda, navodno ispravan! Ne daj Bože nikome da to doživi! Ali, tu nije kraj! U povratku, pošalju nam dva autobusa, navodno da bi se raskomotili i da se oni operu za svoje greške! Ali, ne leži vraže, opet se pokvari taj isti kao i u dolasku, pa se sabismo opet u jedan! Da ne pominjem nedostatak mesta za noge, neudobnost sedišta, kapanje klime, aroganciju vodiča..... Moj iskren savet svima, dobro se raspitajte pre uplate, bilo koja agencija samo ne Lui!

Ove godina sam prvi i poslednji put isla preko Argus Toursa. Naime krenula sam u Hurgadu sa idejom da uplatim Hotel Sunny days el Palacio i pitanjem u agenciji da mi preporuce ako ima bolji hotel u tom rangu tacnije sa boljom plazom ali da bude pescana i da hotel bude cist....u Argusu su nas napadno ubedili da je Royal Regina daleko bolji jer ima veliku pescanu plazu najlepsu u Hurgadi :eek: Kad smo stigli blagi sok - hotel je jako jako prljav osoblje isto tako, sobe se bukvalno raspadaju kupatila neupotrebljiva jer je u tus kabinama budj koja ne moze da se skine i bosi ne mozete da se tusirate, peskiri i posteljina flekavi i prljavi kao da su korisceni, peskiri za plazu vec posiveli i raspadaju se....a plaza no comment....sitan sljunak a u plicaku veliko i malo kamenje te smo morali da kupimo patike za vodu da bi ulazili pri tom jedan deo plaze se koristi kao mini marina za brodove ali naravno sve to vam niko ne kaze iako ste precizno pitali sve sta vam je bitno .....all inc. podrazumeva samo sprajt i mirindu ...a predstavnik agencije kad je dosao poceo je da nas ubedjuje da je tako svuda u svim hotelima i da je to stvarno pescana plaza i da moram da budem svesna gde sam dosla da je higijena u svim hotelima takva- malo sam se osecala kao da sam retardirana - razgovor na nivou kisne gliste....koja je poenta da krenes da uplatis skuplji hotel a da te neko ubedjuje nekim laznim informacijama da uplatite jeftiniji - ja jedino mogu da predpostavim da tu Reginu moraju da uvaljuju ljudima ....posle jednog dana smo se prebacili u Palacio koji smo morali papreno da doplatimo ali resena sam bila da mi ne propadne letovanje....tamo je druga prica i sve ono sto sam prvobitno htela i pitala u agenciji a rekli mi da taj hotel gotovo i nema plazu - cista laz, cak je plaza potpuno pescana bez jednog kamicka jeste nesto manja ali to je ono sto sam trazila...pre pre cisto, higijena zaista na visokom nivou, sobe fenomenalne, osoblje ljubazno sve na svom mestu zaista......predstavnici Argusa su se ponasali jako bahato bukvalno u fazonu sad ste tu pa ste u nebranom grozdju i boli nas uvo, nijednog trenutka nisu kontaktirali Argus u Bg da vide sta i kako vec su po principu oces neces da doplatis bas nas briga nigde ti pismeno nemas dokaz da je tebe neko u agenciji ubedio u sve to...uzas zaista .....jako neprofesionalno ponasanje najblaze receno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back