TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@jelen.co
Sto se tice KONJ-TIKIJA , da bas ne ostanes bez odgovora
sve zavisi kad si isao i sta pamtis

Definitivno su prilicno pali u odnosu na svoj nivo u zadnjih nekoliko godina a opet u odnosu na neke nisu ni tako losi .
Postoje pokusaji da se tu i tamo podvali sa nekim od losih smestaja u odnosu na broj zvedzica tog hotela
ali onda se napravi dreka i kosta zivaca i telefonskih razgovora sa BG i nekako se sredi .
To znaci , krenes u Rim npr i na zvanicnom sajtu hotela vidis da ima 4 ili 5 * , vidis cene i pitas se zasto je kod KK jeftinije
kad ono , sobe su u nekim tzv suturenima , bez sunca , u blizini kuhinja , pored bazena gde je galama i sl
Egipat ...potrefis bas onako razdaljinu da ti trebaju roleri da dodjes do glavne zgrade ...

Nije to nista tako strasno ....nista sto neki tvrd stav na licu mesta ne bi mogao da promeni
opet kazem , sve je sa svima macka u dzaku .....''moze biti a i ne mora ''

U sustini , koliko para toliko i muzike ...jesu skuplji ali opet pogledaj na sajtovima kolika je razlika u odnosu na stvarne cene pa ces znati sta da ocekujes

@jelen.co
Sto se tice KONJ-TIKIJA , da bas ne ostanes bez odgovora
sve zavisi kad si isao i sta pamtis

Definitivno su prilicno pali u odnosu na svoj nivo u zadnjih nekoliko godina a opet u odnosu na neke nisu ni tako losi .
Postoje pokusaji da se tu i tamo podvali sa nekim od losih smestaja u odnosu na broj zvedzica tog hotela
ali onda se napravi dreka i kosta zivaca i telefonskih razgovora sa BG i nekako se sredi .
To znaci , krenes u Rim npr i na zvanicnom sajtu hotela vidis da ima 4 ili 5 * , vidis cene i pitas se zasto je kod KK jeftinije
kad ono , sobe su u nekim tzv suturenima , bez sunca , u blizini kuhinja , pored bazena gde je galama i sl
Egipat ...potrefis bas onako razdaljinu da ti trebaju roleri da dodjes do glavne zgrade ...

Nije to nista tako strasno ....nista sto neki tvrd stav na licu mesta ne bi mogao da promeni
opet kazem , sve je sa svima macka u dzaku .....''moze biti a i ne mora ''

U sustini , koliko para toliko i muzike ...jesu skuplji ali opet pogledaj na sajtovima kolika je razlika u odnosu na stvarne cene pa ces znati sta da ocekujes
Hvala.

:ok:

Nego...da se mi vratimo vasim konkretnim iskustvima sa turistickim agencijama...
od sad cu svaku raspravu i rekla-kazala vezana za poslovanja brisati :zpozdrav:
Jeko, možda ne bi trebala da brišeš svaku raspravu rekla-kazala vezanu za poslovanje agencija (to je možda signal ljudima da otvore četvore oči i da se malo raspitaju i provere pre nego što se opredele za neku agenciju). Naravno ti si mod i ti proceni kada neka rasprava prevrši svaku meru.
:cmok:

Molim vas da li neko moze da mi pomogne u vezi agencije Travel Expert?Videla sam ih ove godine na sajmu,cene za Tursku su im nize nego Big Blue i 1A. Kada sam ih pitala zasto je razlika u ceni,rekli su mi da oni rade sa Atlas Jet avio kompanijom koja ima nize cene letova pa su im zato povoljniji aranzmani od 1A. Ne znam sta da radim...Ako je neko putovao preko njih i ako ima neka iskustav,neka napise.Isto je vlasnik Turcin.Ne znam vise sta da milsim i kome da verujem.Hvala.

Jeko, možda ne bi trebala da brišeš svaku raspravu rekla-kazala vezanu za poslovanje agencija (to je možda signal ljudima da otvore četvore oči i da se malo raspitaju i provere pre nego što se opredele za neku agenciju). Naravno ti si mod i ti proceni kada neka rasprava prevrši svaku meru.
:cmok:

Videcemo...
ne bih samo da se sve pretvori u "pljuvanje" agencija bez dokaza
vasa licna iskustva su presudna..a ne sta je neko cuo od Mike,Pere,Laze...ili "zna jer je radio u turizmu..."

Hvala na razumevanju :)

Molim vas da li neko moze da mi pomogne u vezi agencije Travel Expert?Videla sam ih ove godine na sajmu,cene za Tursku su im nize nego Big Blue i 1A. Kada sam ih pitala zasto je razlika u ceni,rekli su mi da oni rade sa Atlas Jet avio kompanijom koja ima nize cene letova pa su im zato povoljniji aranzmani od 1A. Ne znam sta da radim...Ako je neko putovao preko njih i ako ima neka iskustav,neka napise.Isto je vlasnik Turcin.Ne znam vise sta da milsim i kome da verujem.Hvala.

Ja sam isla na sigurno i uplatila preko 1A Travela, mozda sam pozurila, nisu bas jeftini, ali sam cula sve najbolje. Za hotel od 4* placam kao sto bi kostao hotel sa 5* preko te druge agencije. Mogla sam i u Delphin Botanic za iste pare. Sad cu lepo da se samoisamaram.

Poslednja izmena:
Hahahahaha ... e sada si me zaista vec nasmejao ... a sto se otvara novi racun? izgleda da ce morati i da nadju nove ljude koji ce da rade posto su svi dali otkaz jer nisu primali plate mesecima ... da poznajes mnoge od tih ljudi koji su radili u toj agenciji mozda bi i shvatio o cemu pricam ... ovako zaista nema poente ... ko me je shvatio shvatio me je ... a opet kazem bili pa videli ... vreme ce pokazati svoje ...
p.s. inace i gospodin Miskovic radi u nevidjenom plusu pa je opet prodao Maxi sa dugovima :)))) to je Srbija i nazalost uvek sljam navodno "dobro" posluje kada je u sprezi sa vlasti ...
Ali to nece jos dugo trajati ...

Novi račun se otvara jer tako nalaže zakon.

Išao sam preko njih prošle godine u Egipat, sve je bilo ok, od avio prevoza do smeštaja i boravka u hotelu i povratka.
Jedino što su oni prodavali aranžmane Ponte-a, dobio sam Ponteovu avio kartu i vaučer, a uplatio sam preko Travel experta iz prostog razloga jer su mi bili bliži. Ista cena, isti program.
Da li samostalno rade tursku ili su subagenti - ne znam.
Nemoj da gledaš samo cene, pogledaj ceo aranžman tj datume polaska i povratka, lako ćeš zaključiti koje agencije rade zajedno i pune isti avion.

I meni se dopada ova odluka, da se cenzurisu pljuvo-postovi. za pljuvanje i lecenje kompleksa imate putovanja.info. Krstarica bi ipak trebalo da odrzi neki nivo.

Svako ko je doziveo neprijatnosti zbog neke agencije treba da ih opljuje zestoko... u ovoj temi bilo je takvih postova i mnogima su pomogli. Pljuvanje bez osnova ne podrzavam, kako agencija tako i drugih sajtova.

Totalno sam razočarana Zim toursom iz Beograda. A evo i zašto: ove godine sam mislila da uplatim Zakintos preko njih i odemo jednog dana moj muž i ja u agenciju. Tamo nas dočekaju tri klinke koje ne znaju da beknu a jedna od njih je jedino znala da kaže kako je vila koju smo odabrali najbolja jer je tako rekao njihov gazda. Kada sam pitala za sniženje, koje su naveli na njihovom sajtu i u štampanim katalozima da postoji do 15.aprila baš za vilu za koju smo bili zainteresovani, rekla je da je to ta cena, nema nikakvih dodatnih sniženja. Tražila sam da mi kažu da li imaju apartman na spratu sa pogledom na bazen, rekli su da ne znaju i da će proveriti sa Grcima pa nam javiti za neki dan. Pošto se nikako nisu javljali ja ih nazovem posle par dana, kažu mi da nemaju još uvek nikakve informacije o položaju apartmana. Pošto sam opet proverila na njihovom sajtu informaciju o popustu na aranžman opet pitam devojku za to i kažem da sam videla na sajtu a ona meni pa dobro kada ste već videli daćemo vam popust inače smo mislili da ga skinemo sa sajta. Zamislite, znači ko vidi vidi a ko ne platiće punu cenu. 10 min posle završenog razgovora devojka me opet zove da kaže da nemaju apartman sa položajem kakav sam tražila (moj muž kaže da je to zbog toga što sam ih provalila za popust). Da ne pričam da mi je 13.aprila ponovo rekla da popust više ne važi (a ponavljam lepo piše popust do 15. aprila). Naravno da sam odustala od njih. Kasnije se ispostavilo da uopšte ne nude kuću i apartmane sa slike već to je jedan kompleks u okviru koga se nalazi ta lepša kuća čije slike postavljaju sve agencije a ti dobiješ apartman u kući pored koja je daleko lošija od prikazane.

Kao što Jelena kaže Zim baš i nije nepoznat. A agencije uopšte ne biram, već biram smeštaj koji mi se svidi pa u zavisnosti od toga uplatim kod agencije koja drži tu vilu ili apartman. Do sada nisam ni jednom ponovila agenciju, ne zato što nisam htela već zato što je tako ispalo. Svake godine idem na neko novo ostrvo pa ga samim tim i različite agencije drže. Ove godine sam uplatila preko Big Stara iz Niša, eto čak mi nije važno ni da su iz Bg.

Izbegavajte HALO TOURS agenciju iz Beograda,veliki su prevaranti i lazovi.Obmanjuju ljude!Putovala sam sa njima za Istanbul,naveli su da je smestaj u luksuznom hotelu sa 3* i da je prevoz modernim turistickim autobusom.Autobus se raspadao jer je star i nije prilagodjen voznji na dugim relacijama.U hotelu je otpadao plafon,spavali smo na dusecima,smrdelo je na sve strane,i vodic Isidora nije htela da resi bilo kakav problem vec se samo setkala sa svojim svalerom!Totalno su neprofesionalni!

Pozdrav!
Može li mi neko reći kakvo iskustvo ima sa turističkom agencijom ARGUS TOURS iz Beograda?
Pozzzzz!

Ti bas nikad nista nisi cula o njima :think:
Ja ih licno ne volim ....vrlo prosecna agencija pa kako se gde potrefi ali sa malo naduvanijim cenama za isto ono sto nude i neke druge .
Moj izbor ne bi bili
Ali ....da bi , istini za volju bili pravicni
Jutros se vratilo moje dete iz ture po Istambulu . 155 e mislim .
Niska cena pa ne mozes ni ocekivati nesto spektakularno
Ali , ono sto je bitno , autobusi odlicni , vodic nista posebno ,po malo smoren ali odradio je posao korektno.
Angazovana ino agencija za ture obilaska ,naravno sa dodatnim placanjem , vrlo pristojna
Sobe sa pogledom na unutrasnji svetlarnik ( dete mi je bilo u soku , do tad nikad to nije videlo :mrgreen: )...ali ok ionako se tu samo prespava .
Dorucak pristojan i sasvim dovoljan .
Ono na sta sam ja pop***** je da su u povratku kasnili jedno 4 sata na tursko-bugarskoj granici i shodno tome sam na onih 18 sati regularne voznje dodala to radi cekanja ...medjutim decaci vozaci su se malo zaigrali , sve nadoknadili i jos stigli pola sata ranije :dash: :rtfm: :eek:
Kako je moguce i kojom brzinom toliko vremena nadoknaditi !!??
Sreca pa im ja nisam bila u busu :besna:

Toliko o njima ....realno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back