Sinjorina
Početnik
- Poruka
- 20
Poštovana “jelenavozdovac“, priključivanjem na ovaj forum najavili ste da će te „obelodaniti podatke“, ništa novo ne rekoste.Svi mi sve to odavno znamo jer živimo u Srbiji i sve je to isto kao i u svim sektorima poslovanja. To što pišete daleko je od „argumentovanog dokaznog materijala“ koji ste najavili. Prosto rečeno vama se „smučilo da radite u turizmu“, kako rekoste, a sve ste to mogli reći na drugi način. Pominjete „katastrofa aranžmane i smeštaj“. Šta to znači? Mi Srbi nismo navikli na luksuz, ne živimo na dvorovima, kući ne spavamo u svili pa ne moramo ni na putovanju. Sigurna sam da ni vi ne živite iznad proseka s obzirom na posao koji ste radili i varovatno bili minimalno plaćeni čim ste ga napustili i sada vam je ostala samo ogorčenost. Ružno je što vam smeta kada neko nekoga hvali a ja baš to radim. Uvek razmišljam pozitivno i zato mi se i dešavaju u životu samo divne stvari. Razmišljajte pozitivno, i kada već toliko znate onda nam pišite o nekim dobrim agencijama i preporučite nam ih. Jer, dosta je više narodu prepucavanja, ogovaranja i pljuvanja putem svih medija. Toliko od mene na ovu temu, a sada moram da se pakujem jer putujem u Italiju, prvi put preko Travelland-a, nadam se da će i ovaj put faktor sreće biti na mojoj strani.