SAMO NE PREKO ADDEL-A
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujte, za takve vodiče, kao i za takve ljude, najbolji lek je ĐON. Što ga više đonom, kvarno al na finjaka, on je sve nežniji. Devojke možda jednostavno nisu iz takve priče, ne umeju, pa su trpile. 1001 priča iz života je takva.
Iste su kao i postavljacica ove teme.Veruj mi da sam ocima gledao kako ekipa devojaka maltretira vodica, vozaca i ceo bus.
Tacno znam sta su radile.
Ne bih branio vodica da nisam video.
Npr zale se vodicu sto je lik na sedistu iza njih krakat i bode kolenom sediste pa ih zulja.
Onda se zale da klima ne radi (a klima radi vec imaju napade hormonalne vrucine)
pa onda zasto se dugo stoji na odmoristu-a sofer u cugu vozio 500km, uzuteo kao pupavac.
pa onda zasto nema nosaca da nosi kofere
pa onda-ovo nije hotel sa 4 zvezdice (iako na ulazu pise da jeste).one procenjuju DA to ne vredi 4 ZVEZDICE,a hotel je u najmanju ruku vrlo dobar
naravno zgrazavele su se usput svakim restoranom koji je sluzio za predah pa sam i ja popizdeo i rekao da cemo sl put stati u nekom gradu koji ima lanac hotela 'four sessons' pa da popiju kapucino na miru
ma svasta je bilo..
. . . . .
Proverile smo, nisu clanice Yute, te su nam s te strane bile "vezane ruke"
(nikada vise ne planiram da putujem sa agencijama koje nisu clanice Yute,
@Veckey
Ovo mi je sumnjivo.
Ne kazem da nije istina, nego mi je cudno da si otvorila nalog samo zbog tog posta, a osim uvodnog posta nisi napisala ni jedan jedini na ovoj temi.
Da li je to licna osveta vodicu (za to sto te ostavio)?
Nije mi jasno zasto ste toliko cimale ljude, da pitate gde je pijaca i sl.
Zar nije lakse da prosetate svojim lepim nogicama po mestu i sve ce te videti.
(ipak sve imate fakultete)
Ako se on tako ponasao, to je za svaku osudu. Nije trebao da vas vredja.
I meni se cini da ste razmazene.
V70, pa daj nam link.
Imali neko iskustva sa Argus tours ??? HITNO..uplatila bih u ponedeljak za halkidiki pefkohori,ostala je jos jedna soba,a ne bih da dozivim neprijatnosti. Hvala svima.
Ideja tours iz Zrenjanina-agencija?Da li je neko imao bilo kakva iskustva sa njima?Pozzzz![]()
Ovih dana se premišljamo o odlasku na more pa me interesuje da li neko ima iskustava sa sledećim turističkim agencijama. Za spirit Travel neću ni da pitam jer ste ga već do neba nahvalili ali me interesuju:
Montesol travel
Plusturs
Aqua Travel
Halo Turs
Jović Travel
Hvala unapred.
Nisam mogla da verujem da neko ima hrabrosti da vas prevari tako sto ce vam u Beogradu na sajmu turizma a kasnije i na svojim zvanicnim sajtovima reci-napisati da apartmani u Pargi u pitanju je vila Christopher imaju u svom sklopu CTV fen i sef. Od svega nabrojanog postojao je samo sef. Deset puta smo pitali da li je smestaj koji smo platili udaljen zaista od mora 150 metera, kao i to da smo ih zamolili i naglasili da na rezervisu, posto idemo sa prijateljima apartman do apartmana. Kad smo dosli na odrediste, osim vec pomenutog sefa nista nismo imali , pride bili smo udaljeni od mora oko 800 metara, i smesteni u dva razlicita kraja i sprata vile. Odmah sam kontaktirala cerku da ih obavesti o prevari i nakon toga se javila devojka koja je posle mog zakljucka da nista nije kako je dogovoreno i da su nas prevarili rekla da joj je zao i da pokusamo sa lokalnom agencijom u kojoj je njihov zastupnik da resimo problem.Kratko receno strasno, bezobrazno bahato. Kao vrhunac cele price odmah nakon povratka u Beograd obratila sam im se pisanim putem tacnije zalila sam im se, nisu se udostojili da odgovore u zakonskom roku od 15 dama. Ovo je moje iskustvo delim ga sa svima koji ga procitaju iz razloga da imate na umu imena ove dve agencije koje saradjuju i zajedno varaju. Na zalost nikako nismo zasticeni ali cu sledeci put traziti napismeno overeno pecatom agencije preko koje cu putovati sve sto mi kazu da u ceni koju plcam koristim pa ukoliko neispostuju tuzicu ih. Sta da vam kazem u tom slucaju CERACEMO SE ni zbog cega drugog do principa . Znaci Halo travel i Halo turs. Pogledajte njihove zvanicne sajtove jos uvek imaju istu informaciju o lokaciji i sadrzaju u apartmanu, toliko o poslovnosti
Ovih dana se premišljamo o odlasku na more pa me interesuje da li neko ima iskustava sa sledećim turističkim agencijama. Za spirit Travel neću ni da pitam jer ste ga već do neba nahvalili ali me interesuju:
Montesol travel
Plusturs
Aqua Travel
Halo Turs
Jović Travel
Hvala unapred.