Argus je najgora agencija. Bili smo pokradena grupa u Turskoj kojoj niko iz agencije nije pružio ni moralnu kamo li bilo kakvu drugu podrsku. Lokalni vodiči su se svađali sa putnicima, ma blagi užas.
Jel moze malo detaljnije?Kako su vas pokrali??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Argus je najgora agencija. Bili smo pokradena grupa u Turskoj kojoj niko iz agencije nije pružio ni moralnu kamo li bilo kakvu drugu podrsku. Lokalni vodiči su se svađali sa putnicima, ma blagi užas.
Koja je najbolja turisticka agencija?
Pa to je opste poznato kod njih je to uvek tako
Mi smo bili 2 puta preko Argusa u Grckoj i svaki put je bilo sve za 10!Pocev od puta,pa prevoza,smestaja,vodica...Sve sto je bilo dogovoreno bilo je ispostovano,cak i vise od toga!Tako da Moja porodica i ja dajemo sve pohvale za agenciju Argusi naravno i ove godine putujemo preko njih
!
Da li neko ima iskustva sa TIME TRAVEL agencijom iz Beograda?
Imaju aranzman za Kalitheu koji mi se dopada, ali ne znam kakva je agencija, a ne bih bas da se kockam...
Hvala!
Ja sam vise puta sa njima isla u Polihrono!! Imam samo pohvale za njih,posebno za naseg vodica u polihronu...gospodin se zove Darko.
Bez brige,super su!!
PLANA TOURS ?
Da li je neko imao iskustva sa ovom agencijom i kakva?
moze li agencija dva dana pred polazak da menja vrstu prevoza i da trazi doplatu? inace sve je placeno dva meseca pre polaska
kako menja vrstu prevoza/
budi malo odredjeniji
Ал' изрекламира и исфали своју агенцију... свака ти част!...mislim da se jos niko nije vratio sa losim utiscima![]()
Evo da i ja podelim neka svoja iskustva sa agencijama. Bio sam 4 puta u Kušadasiju sa 4 različite agencije i svaki put autobusom.
Prvi put sa Follow me. Stvarno loše iskustvo. Nisu imali vodiča u mestu, itd.
Drugi put sa Falcon-om. I oni se nisu pokazali kao ozbiljna agencija. Pravi amateri.
Treći put sa Argusom. Računam velika, ozbiljna agencija. U principu nije bilo zamerki, ali odnos prema turistima kao prema maloj deci, kao da smo retardirani. Vodiče nisi mogao da nađeš ni za lek ( mnogo su prepotentni ). Ipak smo mi turisti i hoćemo za svoje pare normalan odnos.
Četvrti put mi se posrećilo. Išao sam sa Trim Travelom. Sve je proteklo u najboljem redu. Od puta, smeštaja i posebno odnosa prema nama. Velika pohvala za lokalnog vodiča MAMIJA, Sarajliju, koji je pravi car u svakom pogledu. Jednostavno, tako se radi u turizmu.
Ove godine, u septembru, planiram u Grčku, najverovatnije Polihrono. Razmišljam o LUI TRAVEL agenciji, jer su vrlo povoljni, a i video sam odnos njihvih vodiča u Turskoj, koji je bio korektan. Ako neko ima iskustva sa njima neka napiše.