TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja je najbolja turisticka agencija?

Pitanje je koje nije definisano, o kojim kategorijama smo navikli da govorimo.. Imate jako dobre agencije koje daju solidne usluge, a imate i mnogo jace agencije koje za mnogo vece novce daju i mnogo sadrzajnije aranzmane. Racunam da i jedne i druge agencije se ne sluze lazima i poluistinama da bi privukli klijente. i to je to.

И ја имам позитивна искуства са Аргусом, посебно са летовања у Турској (Кушадаси) од пре пар година, где су ондашњи водичи Бојан и Зоран (чини ми се), одрадили свој посао "par excellence". Не знам како је сада, можда су се неке ствари промениле у међувремену..

Mi smo bili 2 puta preko Argusa u Grckoj i svaki put je bilo sve za 10!Pocev od puta,pa prevoza,smestaja,vodica...Sve sto je bilo dogovoreno bilo je ispostovano,cak i vise od toga!Tako da Moja porodica i ja dajemo sve pohvale za agenciju Argus:hvala: i naravno i ove godine putujemo preko njih:super:!

nije problem ko voli 9 noci osrednji smestaj nemam nista protiv ja upozoravam ostale

Evo da i ja podelim neka svoja iskustva sa agencijama. Bio sam 4 puta u Kušadasiju sa 4 različite agencije i svaki put autobusom.
Prvi put sa Follow me. Stvarno loše iskustvo. Nisu imali vodiča u mestu, itd.
Drugi put sa Falcon-om. I oni se nisu pokazali kao ozbiljna agencija. Pravi amateri.
Treći put sa Argusom. Računam velika, ozbiljna agencija. U principu nije bilo zamerki, ali odnos prema turistima kao prema maloj deci, kao da smo retardirani. Vodiče nisi mogao da nađeš ni za lek ( mnogo su prepotentni ). Ipak smo mi turisti i hoćemo za svoje pare normalan odnos.
Četvrti put mi se posrećilo. Išao sam sa Trim Travelom. Sve je proteklo u najboljem redu. Od puta, smeštaja i posebno odnosa prema nama. Velika pohvala za lokalnog vodiča MAMIJA, Sarajliju, koji je pravi car u svakom pogledu. Jednostavno, tako se radi u turizmu.

Ove godine, u septembru, planiram u Grčku, najverovatnije Polihrono. Razmišljam o LUI TRAVEL agenciji, jer su vrlo povoljni, a i video sam odnos njihvih vodiča u Turskoj, koji je bio korektan. Ako neko ima iskustva sa njima neka napiše.

Za odlazak u Prag, mogu da preporucim Calypso tours. Zaista su odlicni sto se tice programa za Prag - aranzman se sastoji od 4 nocenja sa doruckom u Pragu, obilazak Bratislave, svih najvaznijih znamenitosti Praga (sa lokalnim vodicem), obilazak Karlovih Vari i Drezdena (Nemacka, takodje sa lokalnim vodicem).
Sto se tice agencija za letovanje, mi smo lepo prosli prosle godine na Tasosu sa agencijom Conte.

Evo da i ja podelim neka svoja iskustva sa agencijama. Bio sam 4 puta u Kušadasiju sa 4 različite agencije i svaki put autobusom.
Prvi put sa Follow me. Stvarno loše iskustvo. Nisu imali vodiča u mestu, itd.
Drugi put sa Falcon-om. I oni se nisu pokazali kao ozbiljna agencija. Pravi amateri.
Treći put sa Argusom. Računam velika, ozbiljna agencija. U principu nije bilo zamerki, ali odnos prema turistima kao prema maloj deci, kao da smo retardirani. Vodiče nisi mogao da nađeš ni za lek ( mnogo su prepotentni ). Ipak smo mi turisti i hoćemo za svoje pare normalan odnos.
Četvrti put mi se posrećilo. Išao sam sa Trim Travelom. Sve je proteklo u najboljem redu. Od puta, smeštaja i posebno odnosa prema nama. Velika pohvala za lokalnog vodiča MAMIJA, Sarajliju, koji je pravi car u svakom pogledu. Jednostavno, tako se radi u turizmu.

Ove godine, u septembru, planiram u Grčku, najverovatnije Polihrono. Razmišljam o LUI TRAVEL agenciji, jer su vrlo povoljni, a i video sam odnos njihvih vodiča u Turskoj, koji je bio korektan. Ako neko ima iskustva sa njima neka napiše.

Lui travel... autobusi super, vozaci jako prijatni i predusretljivi, vodic puta od polazista do destinacije i nazad, super (Tamara :klap:), vodic na destinaciji/destinacijama tokom boravka, u principu OK, ali ga nema ni za lek /doduse, odaziva se na poziv mobilnog telefona i lepo saradjuje, ali... ne pokazuje paznju turistima radi informacija koje bi zeleli dobiti. To je mozda samo takvo istustvo sa konkretnim vodicem /ona/.

Imam izuzetno negativno i traumaticno iskustvo sa Argusom!
Uplatili smo letovanje u Turskoj, putovanje autobusom. Nakon sto su nas pogresno obavestili o tome u koje vreme se krece sa stanice, i pritom je to isto vreme ostalo kao obavestenje na njihovom sajtu, ekipa iz Argus tursa je lepo, bez ikakvih problema, sa manjkom od dva putnika jednostavno krenula za Kusadasi jedan sat ranije. NIKO nas nije pozvao (sto bi valjda bila osnovna stvar) da proveri gde smo i da li stizemo - naravno da su imali nase kontakt telefone. I to nije sve! Kako smo shvatili da nam je autobus otisao, seli smo u auto sa prijateljem i poceli da 'jurimo' autobus, o cemu smo obavestili agenciju i vozaca autobusa, ali, zbog obzirnosti prema ostalim putnicima (odjednom su obzirni), oni prosto nisu hteli da nas sacekaju.
Vratili su nam 50% novca.
Blagi uzas!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back