Bog sveti zna da li si ti uopste ikada i koristila njihove usluge
Zasto ne? Hajde pojasni nam? Mi vec godinama idemo preko njih i do sada nikada nismo imali neko lose iskustvo.Sad,cesto na tim putovanjima upoznamo ljude i uvek se nadje neko ko filozofira.Te ne valja mu hrana,nije mu usluga,ne svidja mu se smestaj bla...bla...bla. Mislim da je to vise zbog neinformisanosti ljudi...ne potrude se da se zaista raspitaju o mestu na koje zele putovati i sl stvarima vezanim za to.To ti je kao oni bolidi koji zapale u Egipt pa posle kazu: "Jaoj,sve je puno Arapa,meni to bezveze..." 

Ma ne,nego su valjda tamo ocekivali Engleze....
P.S.
Prosle godine bio neki bolid,covek se zalio sto na meniju od tuce jela nema prasetine

Ja se slazem sa prethodnom konstatacijom da Kontiki definitivno ne ceni svoje turiste.
Evo sta se nama konkretno dogodilo.
Uplatili smo putovanje, koje nije nimalo jeftino za uslove u Srbiji gde 70% ljudi nece ici na letovanje, oko 300.000,00 din za dve osobe. Odlucili smo se za njih posto su jedini imali tj nudili carter tj direktan let, da bi nam deset dana pre puta javili da idemo redovnim linijama sa presedanjem i cekanjem na aerodromima naravno. To u prevodu znaci, pored maltretiranja u putu, da stizete nocu oko 2,3 sata ujutru, a povratak je isto u ranim jutarnjim satima. Time se gube i prvi i poslednji dan.
Kada smo trazili popust ili dan vise dobili smo odgovor mozemo da vam vratimo pare, a od popusta nista i zalite se Juti.
Sad mi recite, kada vas dovedu pred svrsen cin, 10 dana pred put a uzeli ste odmor, ne zelite da idete u Tursku, Tunis, Grcku itd a naravno nema nigde mesta po drugim agencijama za neku drugaciju destinaciju. Kako se to onda zove, ozbiljna agencija???
Bolje da vam ovde ne objasnjavam kakvi hvalospevi su bili dok su prodavali taj isti aranzman. Naravno, da nece imati carter
znali su i tada, ali se to precutalo.
I ranije sam cula da Kontiki otkazuje putovanja, obicno evropske gradove, posto nema dovoljan broj prijavljenih za formiranje grupe, da ne nabrajam druge prituzbe. Definitivno im nikada necu pokloniti poverenje, a vidim da to sve manji broj ljudi i cini.