TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako se odnosi na Avru onda to svakako nije obična kuća već objekat sa sobama i apartmanima za izdavanje. Da li se to zove vila ili nekako drugačije nije bitno. Obična kuća svakako nije.

Ako je ovo VILA, ja sam onda Petar Pan .....

avra-pefkohori-vila-8311.jpg

PORUKA AGENCIJI(kojoj nedostaje jedan putnik): starija gospodja,koja je juce zaboravljena na Skiatosu,prlikom izleta iz Paralije je smestena ovde: www.skiathos-fivos.gr Sacekacemo sutrasnji brod u taverni "el greko"......jer je gospodja u losem stanju od soka.svaka cast kapetanu broda,agenciji i vodicu......:worth:

mobilni jel ovo neka šala :eek:
kako je izgubiše :thumbdown:

travelend ima li ko kakvu informaciju o njima

Prošle godine sam sa porodicom išao preko njih u Pefkohori.Što se tiče smeštaja uglavnom ispoštuju sve ono što kažu prilikom rezervacije.Što se tiče prevoze NIKAD VIŠE sa njima.Autobus sa kojim smo išli je bio u veoma lošem stanju.Sedišta poluraspadnuta, otvori za ventilaciju bez mogućnošću regulacije(samo rupa iz koje izlazi hladan vazduh).Da bih smanjio dotok vazduha,skinuo sam zavesu i popunio rupu.U povratku su nam promenili raspored sedišta,pa da bih sedeo sa porodicom a ne da budemo "razbacani" po autobusu,sam morao da se svađam sa vodičem pošto drugačije nije moglo.Na posletku kada smo se smestili sedište na kojem sam sedeo bilo je neispravno, nisam smeo da se naslonim normalno pošto bih završio u krilu putnika koji je sedeo iza mene.::thumbdown:

Na posletku kada smo se smestili sedište na kojem sam sedeo bilo je neispravno, nisam smeo da se naslonim normalno pošto bih završio u krilu putnika koji je sedeo iza mene.::thumbdown:
Sto i ne bi bilo lose da je sedela neka mladjana devojka:per:

Salim se, to me podsetilo na mog supruga za kog uzimamo duplo sediste, posto je visok i krupan, a agencija ga smesti sa nekom bakicom. Odmah otisao da se buni, da je bilo neko devojce sigurno mu ne bi tesko palo;)

Ako nekog interesuju novosadske agencije,toplo preporučujem CORMORAN. Moji roditelji su se vratili pre tri dana iz Haniotija i bilo im je PRETERANO DOBRO.
Moj otac koji inače mrzi more i sve u vezi sa morem i putovanjem,već je odlučio da sledeće godine idu u maju u predsezoni (za neku sitnu lovu) i onda dobijaju gratis u septembru deset dana. S tim da se ti aranžmani rezervišu i plaćaju do nove godine. Al bar znaš cenu unapred.

Još jednom vam preporučujem CORMORAN. Imaju svoje prelepe autobuse,komforne i udobne,novijeg datuma. Ma sve naj,najbolje.

OKTOPOD,bilo kakvo iskustvo?:hvala:[/QUO

doticnom agencijom sam putovao samo jednom u zivotu.

znas ono covek se jednom zajebe.

ako ti treba nesto konkretnije mislim hotel ili tako nesto pitaj

sto se mene tice kon tiki je jedina organizacija na nasim prostorima koja stoji iza svih opisa hotela, znaci, sto je na slici to je i u ponudi. ne kazem da su nase agencije krive za to ali trebalo bi da agencije pregledaju hotele pre nego sto ih daju u ponudi.
potrazi hotel utopija videces slike kao iz bajke a tamo nije odmaklo ni sa 50% gradjevinskih radova,a onda ti turci ponude neki drugi hotel a nese agencije te ubede tj pokusaju da te ubede kako je taj hotel bolji od gore navedenog ili ti vrate novac sa obestecenjem a od letovanja ti ostane gorka uspomena ( jos je se secam a bilo je pre tri godine ). da ironija bude veca i dalje su iste slike na sajtu hotela i u nasim agencijama a tamo su radovi u mirovanju jer je vlasnik hotela u nekim finansijskim problemima pa hoce da proda hotel tj to sto je uradjeno od hotela.

ako ti treba neka informacija vezana za tursku ti pitaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back