Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
pa za letovanje na francuskoj rivijeri , spanskoj rivijeri, sardiniji ti treba toliki novac.
Pa znam da ti treba brdo para za Francusku, ali evo predloga: Antalija u oktobru.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa za letovanje na francuskoj rivijeri , spanskoj rivijeri, sardiniji ti treba toliki novac.

vidim ne moze da se prodje spanskom i francuskom rivijerom od rumunskih i bugarskih turista
kakva gomila gluposti![]()
Rumunija i Bugarska imaju i svoje more.....imala je i Srbija zar ne.....
pa imaju al ti kazes da su eu fondovi toliki da se sa novcem koji se dobije od njih mzoe letovati na francuskoj rivijeri. naravno to su gluposti.
све то што си набројао и при том они плаћају јевтинију струју и интернет од нас..али еби га так сте гласали
Eto glasa razuma.Crnogorci su potpuno u pravu.Zasto bi neko nosio hranu odavde kada su dole cene skoro iste kao i kod nas.Razumem da neko ponese par konzervi i flasiranu vodu,ali nositi paradajz,papriku i sl. da bi ustedeo par stotina dinara je teska debilnost.
увели смо им бесплатно школовање њихових држављана као одговор на ове мере![]()
![]()
и због МЛАЂАНА ДИНКИЋА и ДС и Г -17 плаћамо им годишње око 300 милиона евра због ЦГ таблица.....ала смо им наудили
![]()
Crnogorci su potpuno u pravu.Zasto bi neko nosio hranu odavde kada su dole cene skoro iste kao i kod nas.Razumem da neko ponese par konzervi i flasiranu vodu,ali nositi paradajz,papriku i sl. da bi ustedeo par stotina dinara je teska debilnost.
Kako moze da te boli nesto sto nemasDrago mi je jer neće više biti paradaj turizam i da nam se smeju svi zbog toga.
Ne idem u CG već 8 god tako da me zabole k.... za njih i njihov turizam

I na Mokroj Gori kod Kusturice se placaju svakave takse,pa ne vidim da je neko otvorio temu sa pitanjem:Sto ja u rodjenoj mi zemlji moram onom masnom Kusturici da placam ekoloske takse i ulaz na Mokru ....?Kada se etno selo aka drvengrad otcepilo od Srbije?I najvaznije ko je to dozvolio?

Drago mi je jer neće više biti paradaj turizam i da nam se smeju svi zbog toga.
Ne idem u CG već 8 god tako da me zabole k.... za njih i njihov turizam
Zar ima jos budala koji idu u CG na more????

Crna gora je samostalna , medjunarodno priznata drzava , i kao takva nije visu u obavezi da bude socijalno odmaraliste za boraniju iz srbije , koja nosi po tri gajbe paradajza i tri table slanine ne bi li lepo ruchkali na plazi uzeglu slaninu i budjavi paradajz, a onda pricali komsijama kako su se do yaya proveli na moru.........
Ja licno, sam crnogorsko primorje video samo jednom , na ekskurziji pre sto godina, i nikada mi niije palo na pamet da tamo letujum u privatnom aranzmanu......a gologuzija koja je kvasila noge u crnogorskom ne skidajuci carape, neka razmislja sada gde ce...kada su svi koji su imali sansu pobegli od ovakve srbije.........
Elem, crnogorci imaju sva prava na svetu da zabrane "paradajz turistima" da unose hranu .kao i sve ostale drzave...........interesantnija je ova tema o obrezanom Jelenku , koji je dobio od kostunice planinu za rodjendan.......ko njemu daje za pravo , da naplacuje takse po srbiji, a dosao iz pichkovca u bosni????
I na Mokroj Gori kod Kusturice se placaju svakave takse,pa ne vidim da je neko otvorio temu sa pitanjem:Sto ja u rodjenoj mi zemlji moram onom masnom Kusturici da placam ekoloske takse i ulaz na Mokru ....?Kada se etno selo aka drvengrad otcepilo od Srbije?I najvaznije ko je to dozvolio?
Ih, kakvo pitanje.![]()
Jel to donet zakon samo za turiste iz Srbije?![]()
Crna gora je samostalna , medjunarodno priznata drzava , i kao takva nije visu u obavezi da bude socijalno odmaraliste za boraniju iz srbije , koja nosi po tri gajbe paradajza i tri table slanine ne bi li lepo ruchkali na plazi uzeglu slaninu i budjavi paradajz, a onda pricali komsijama kako su se do yaya proveli na moru.........
Ja licno, sam crnogorsko primorje video samo jednom , na ekskurziji pre sto godina, i nikada mi niije palo na pamet da tamo letujum u privatnom aranzmanu......a gologuzija koja je kvasila noge u crnogorskom ne skidajuci carape, neka razmislja sada gde ce...kada su svi koji su imali sansu pobegli od ovakve srbije.........
Elem, crnogorci imaju sva prava na svetu da zabrane "paradajz turistima" da unose hranu .kao i sve ostale drzave...........interesantnija je ova tema o obrezanom Jelenku , koji je dobio od kostunice planinu za rodjendan.......ko njemu daje za pravo , da naplacuje takse po srbiji, a dosao iz pichkovca u bosni????
Ovo je ordinarna lazx !
Internet u Crnoj Gori je najskuplji na svijetu - vec par godina !

ja se zalazem da srbija odgovori reciprocnim merama.

овакав одговор:
постоје и VIP клубови где се плаћа улаз па се нико не буни....
тема је туризам у ЦГ....
Nisi daleko od istine.колико сам ја упућен у ЦГ су до прошле године долазили само туристи из Канаде и Швице..не знам шта ти мислиш![]()
Cetinjska filharmonija ne postoji jos uvijek ali napravicemo je.знам .......и часови балета на Цетињској филхармонији су најскупљи у свемиру![]()