ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА

pa imaju al ti kazes da su eu fondovi toliki da se sa novcem koji se dobije od njih mzoe letovati na francuskoj rivijeri. naravno to su gluposti.

Aha...e dok se neuveris u suprotno....a ne zelis placati ekolosku taksu...ti izvoli na more...onako za pro,enu u Bugarsku ili Rumuniju....
A za letovanje u Francuskoj,Spaniji ili Italiji sigurno neces naci aranzman za idiote,gde Bg turisticke agencije nude 10 dana Grcke za 100E sa putem i vizom.....

cg je po prirodnim lepotama bolja od monte karla i bice, da je infrastruktura i ponasanje ocajno istina je, da se gradi gradi se , stigli rusi i ostali, u maloj meri racunajuci i slovence, oni dolaze jer im je jeftino,

kad prolazim kroz novi pazar sto da ne uzmem nesto povrca i suvog mesa a povoljno je, kao sto uzmem gajbu smokvi i par litara loze i kilo dva njeguske prsute kada se vracam, to pricam jer smo bili u jednoj drzavi pa se na to nije ni gledalo

inace ako idem u drugu drzavu, bilo koju a volim grcku, domorodci me ne zanimaju i ne volim da ih vidim ni na plazi ni u kafani, osim domorodackog folklora, a pogotovo ne da me iznerviraju zbog bilo cega, a potroslim soma E suve love

imam familiju u cg, ali familija je jedno a odmor moje porodice (na moru) drugo

u junu u banju, u septembru pefkohori, ihaj

Poslednja izmena:
увели смо им бесплатно школовање њихових држављана као одговор на ове мере:rotf: :rotf: :rotf: и због МЛАЂАНА ДИНКИЋА и ДС и Г -17 плаћамо им годишње око 300 милиона евра због ЦГ таблица.....ала смо им наудили:dash:

Drago mi je jer neće više biti paradaj turizam i da nam se smeju svi zbog toga.
Ne idem u CG već 8 god tako da me zabole k.... za njih i njihov turizam

I na Mokroj Gori kod Kusturice se placaju svakave takse,pa ne vidim da je neko otvorio temu sa pitanjem:Sto ja u rodjenoj mi zemlji moram onom masnom Kusturici da placam ekoloske takse i ulaz na Mokru ....?Kada se etno selo aka drvengrad otcepilo od Srbije?I najvaznije ko je to dozvolio?

:super::super::super::super::super::klap::klap::klap::klap::klap:

Crna gora je samostalna , medjunarodno priznata drzava , i kao takva nije visu u obavezi da bude socijalno odmaraliste za boraniju iz srbije , koja nosi po tri gajbe paradajza i tri table slanine ne bi li lepo ruchkali na plazi uzeglu slaninu i budjavi paradajz, a onda pricali komsijama kako su se do yaya proveli na moru.........

Ja licno, sam crnogorsko primorje video samo jednom , na ekskurziji pre sto godina, i nikada mi niije palo na pamet da tamo letujum u privatnom aranzmanu......a gologuzija koja je kvasila noge u crnogorskom ne skidajuci carape, neka razmislja sada gde ce...kada su svi koji su imali sansu pobegli od ovakve srbije.........

Elem, crnogorci imaju sva prava na svetu da zabrane "paradajz turistima" da unose hranu .kao i sve ostale drzave...........interesantnija je ova tema o obrezanom Jelenku , koji je dobio od kostunice planinu za rodjendan.......ko njemu daje za pravo , da naplacuje takse po srbiji, a dosao iz pichkovca u bosni????

Crna gora je samostalna , medjunarodno priznata drzava , i kao takva nije visu u obavezi da bude socijalno odmaraliste za boraniju iz srbije , koja nosi po tri gajbe paradajza i tri table slanine ne bi li lepo ruchkali na plazi uzeglu slaninu i budjavi paradajz, a onda pricali komsijama kako su se do yaya proveli na moru.........

Ja licno, sam crnogorsko primorje video samo jednom , na ekskurziji pre sto godina, i nikada mi niije palo na pamet da tamo letujum u privatnom aranzmanu......a gologuzija koja je kvasila noge u crnogorskom ne skidajuci carape, neka razmislja sada gde ce...kada su svi koji su imali sansu pobegli od ovakve srbije.........

Elem, crnogorci imaju sva prava na svetu da zabrane "paradajz turistima" da unose hranu .kao i sve ostale drzave...........interesantnija je ova tema o obrezanom Jelenku , koji je dobio od kostunice planinu za rodjendan.......ko njemu daje za pravo , da naplacuje takse po srbiji, a dosao iz pichkovca u bosni????

Jel a koliko vi imate tih Pichkovaca...malo malo pa neki Pichkovac....do yaya bre....dobar si...dobaaar

I na Mokroj Gori kod Kusturice se placaju svakave takse,pa ne vidim da je neko otvorio temu sa pitanjem:Sto ja u rodjenoj mi zemlji moram onom masnom Kusturici da placam ekoloske takse i ulaz na Mokru ....?Kada se etno selo aka drvengrad otcepilo od Srbije?I najvaznije ko je to dozvolio?

Ih, kakvo pitanje.:D

овакав одговор:
постоје и VIP клубови где се плаћа улаз па се нико не буни....
тема је туризам у ЦГ....

уаааааа ЛДП:twisted:

stari grad, herceg novi, kotor, plaza ploce - najbolja na svetu, plaza lucice, milocer, plavi horizont, zanjic, cetinje, lovcen, biogradsko jezero, kapetanova jezera, durmitor, perucac, krupac, ostrog, skadarsko jezero... ima toga jo vise

ko ovo da ne voli

овакав одговор:
постоје и VIP клубови где се плаћа улаз па се нико не буни....
тема је туризам у ЦГ....

VIP klub i planina. Poređenje ti je nikakvo. Poređenje između taksi koje naplaćuje CG, kao suverena država i "vlasnik" Mokre gore, je takođe neprikladno. CG ima pravo na to, "vlasnik" Mokre Gore nema, s obzirom na to da to da MG nije privatno vlasništvo pojedinca.

колико сам ја упућен у ЦГ су до прошле године долазили само туристи из Канаде и Швице..не знам шта ти мислиш:roll:
Nisi daleko od istine.
знам .......и часови балета на Цетињској филхармонији су најскупљи у свемиру:super:
Cetinjska filharmonija ne postoji jos uvijek ali napravicemo je. :bye:

Back