TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

O izvini sto sam te preskocila,trebate tako da me potsetite posto sam stalno u zurbi pa se desava..
E ovako,vi ste u sudbinskoj vezi,prisutna je jaka seksualna privlacnost,velika razmena energija,emocija,ljubavi ali i mnogo razocarenja zbog neispunjenih obecanja i velikih ocekivanja.Mislim da ste u vezu usli tajno,i da je ljubav prerasla iz prijateljstva,medjutim,ono sto je jako interesantno,govorkanja okoline o vasoj "semi" su pocela jos pre nego sto ste vi i usli u vezu,verovatno mnogi cak misle da je tu neko iz koristi usao u vezu-kako god,te price traju i dalje i trajace dugo.Ovde tesko da moze biti stabilnosti i izvesnosti u vasoj vezi,vi se mozete svadjati i rastajati ali uvek cete se iznova vracati jedno drugom,pa makar i nakon pauze od 20,30 god.To je jedino sto je u vasoj vezi izvesno.

emily, ja imam jedno pitanjce... citam ja tako sve sto ti pises, racunam, pokusavam da pohvatam sve ...ali mi nesto i ne ide bas :)
imala sam jednog decka, rodjen 03.03.1972. a ja 12.03.1978. Po tome, mi smo trebali biti ona sudbinska veza i da se vracamo jedno drugom i posle 20, 30 godina. Medjutim, veza nam je bila ocajna, i to blago receno, on je jedini covek u mom zivotu za koga ne zelim ni da znam....kakvo crno vracanje? :) E, moje pitanje je- po cemu to razgraniciti- kome bismo se mogli vracati a kome nikako?
Ostani nam tako vredna i divna...

emily, ja imam jedno pitanjce... citam ja tako sve sto ti pises, racunam, pokusavam da pohvatam sve ...ali mi nesto i ne ide bas :)
imala sam jednog decka, rodjen 03.03.1972. a ja 12.03.1978. Po tome, mi smo trebali biti ona sudbinska veza i da se vracamo jedno drugom i posle 20, 30 godina. Medjutim, veza nam je bila ocajna, i to blago receno, on je jedini covek u mom zivotu za koga ne zelim ni da znam....kakvo crno vracanje? :) E, moje pitanje je- po cemu to razgraniciti- kome bismo se mogli vracati a kome nikako?
Ostani nam tako vredna i divna...

Pa zivot nam se nekad naglavacke preokrene u par minuta a kamoli nakon 20 god.
Ako si mi dala dobre podatke veza nije imala neke osnove za uspeh ali bih rekla da su bile prisutne jake emocije(i bila je tajna sto jos vise razbuktava strasti).
Nikako ne trebas da se vracas onoj osobi koja moze ugrozavati tvoj zivot u bilo kom smislu(u fizickom ili psihickom).A kad sudbina umesa prste u neciji zivot onda te ne pita da li hoces ili neces,polako,videces,u medjuvremenu nemoj uopste da razmisljas o tome,daleko su te godine..

Puno pozdrava Emily, možeš li mi nešto više reći o ovom muškarcu ...privlačnost postoji ali me je malo strah da se upuštam....kako po tebi stoje stvari ovde :
on 20.06.1981. i ja naravno 09.12.1974.

Stvari stoje ovako-neko je vec zauzet(u braku)rekla bih,ili eventualno neka druga ogranicenja, ali moze se roditi velika ljubav pa kasnije cak i zajednicki zivot-ali tesko,jer ovde nema stabilnosti,pre bih rekla da bi neko morao da bude zrtva zarad opstanka veze,pri tom ce biti dosta emotivno teska veza.Ali vi ste se sudbinski sreli,sta vredi da te savetujem-upravo sam u prethodnom postu objasnila sta se desava sa tim sudbinskim vezama.

Pa zivot nam se nekad naglavacke preokrene u par minuta a kamoli nakon 20 god.
Ako si mi dala dobre podatke veza nije imala neke osnove za uspeh ali bih rekla da su bile prisutne jake emocije(i bila je tajna sto jos vise razbuktava strasti).
Nikako ne trebas da se vracas onoj osobi koja moze ugrozavati tvoj zivot u bilo kom smislu(u fizickom ili psihickom).A kad sudbina umesa prste u neciji zivot onda te ne pita da li hoces ili neces,polako,videces,u medjuvremenu nemoj uopste da razmisljas o tome,daleko su te godine..

uh, al si brza :lol:
davno, davno smo mi bili zajedno, u medjuvremenu se on i ozenio i dobio dvoje dece... nego tako ja racunam za sebe i sve moguce moje kombinacije, pa mi je ovo bilo bas cudno...
hvala ti jos jednom ( i jos 100 puta) :heart:

Pa ajde recite i meni kako se to racuna pa ja da racunam sama sebi a ne da pitam po 100 puta !
ali u medjuvremenu ajde mi pogledajte ovu kombinaciju 28.11.1973.a on 01.05.1956. Hvala!

Moras prvo da naucis osnove(ako te zanima da ozbiljnije naucis numerologiju),a sve ima na temi "kako tumaciti numerologiju",pa ovde takodje ima i tema "numerologija imena",pa "numerologija braka",mislim da ih ima jos ali eto-prvo iscitaj prvu temu.
A ovu kombinac.malo kasnije..

Naravno da me zanima. Mislim da je lakse sa brojevima nego sa planetama, mada imam ja tu sklonost da sve radim povrsno, u svasta se upustim pa onda nista ne dovrsim ...
Citala sam celu "kako tumaciti numerologiju" ali me ubija pretrazivanje, zato sto kad kucam u pretrazivac kombinaciju brojeva, odgovor je da su reci za pretragu suvise kratke :(
Tako da mogu da izracunam ponesto, ali se slabo snalazim sa tumacenjima. Imam jedan word fajl gde prekucavam neka objasnjenja ali ne mogu sve da prekopiram.
Hvala za uputstvo! :) Stvarno si super sto se toliko trudis oko ovog foruma!!!

Evo jos jednog pitanja:
Nedavno sam kupila stan. (Govorila si mi ti da ce sve biti u redu :) :) ) I evo pitanja, zgrada ukojoj se nalazi stan je broj 18, stan je na drugom spratu broj 20. Moja kombinacija je 325
Kako to da povezem?

Broj stana se ne povezuje sa svojim kodovima,nego je najbolje da ispred vrata dopises neki broj koji ce u zbiru sa vec postojecim brojem dati npr 1-icu,ili 3-ku,jer ti brojevi donose novac,itd.

Naravno da me zanima. Mislim da je lakse sa brojevima nego sa planetama, mada imam ja tu sklonost da sve radim povrsno, u svasta se upustim pa onda nista ne dovrsim ...
Citala sam celu "kako tumaciti numerologiju" ali me ubija pretrazivanje, zato sto kad kucam u pretrazivac kombinaciju brojeva, odgovor je da su reci za pretragu suvise kratke :(
Tako da mogu da izracunam ponesto, ali se slabo snalazim sa tumacenjima. Imam jedan word fajl gde prekucavam neka objasnjenja ali ne mogu sve da prekopiram.
Hvala za uputstvo! :) Stvarno si super sto se toliko trudis oko ovog foruma!!!

Krenes prvo da ucis osnovno znacenje osnovnih br(od 1-9),da naucis sto vise o simbolici tih osnovnih brojeva a kasnije kad to savladas vec ces poceti da kapiras kako da tumacis,s tim sto ce ti tada ipak biti potrebna mala pomoc nekog iskusnijeg da ti objasni neke stvari koje neces naci u knjigama,ali tu smo mi..
Inace,svakim brojem vlada odredjena planeta pa je to usko povezano..

:lol::?:Pozz Emily vidim da ovde svi imaju neka pitanja za tebe.Ja sam prvi put na ovom forumu te me zanima o cemu se ovde radi.Da li se baviš samo numerologijom il znaš ponešto i o astrologiji??
...no kad već svi pitaju,mogla bi i meni koju informaciju proslediti.Rođena sam 15.06.1979.
Koji brojevi il datumi donese uspeh i sreću??
thanks

Back