now or never
Obećava
- Poruka
- 63
cao emily! a kakva je kombinacija- ja 13.11.1980. a on 21.03.1970.?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cao emily! a kakva je kombinacija- ja 13.11.1980. a on 21.03.1970.?
emily, ja imam jedno pitanjce... citam ja tako sve sto ti pises, racunam, pokusavam da pohvatam sve ...ali mi nesto i ne ide bas![]()
imala sam jednog decka, rodjen 03.03.1972. a ja 12.03.1978. Po tome, mi smo trebali biti ona sudbinska veza i da se vracamo jedno drugom i posle 20, 30 godina. Medjutim, veza nam je bila ocajna, i to blago receno, on je jedini covek u mom zivotu za koga ne zelim ni da znam....kakvo crno vracanje?E, moje pitanje je- po cemu to razgraniciti- kome bismo se mogli vracati a kome nikako?
Ostani nam tako vredna i divna...
Puno pozdrava Emily, možeš li mi nešto više reći o ovom muškarcu ...privlačnost postoji ali me je malo strah da se upuštam....kako po tebi stoje stvari ovde :
on 20.06.1981. i ja naravno 09.12.1974.
Pa zivot nam se nekad naglavacke preokrene u par minuta a kamoli nakon 20 god.
Ako si mi dala dobre podatke veza nije imala neke osnove za uspeh ali bih rekla da su bile prisutne jake emocije(i bila je tajna sto jos vise razbuktava strasti).
Nikako ne trebas da se vracas onoj osobi koja moze ugrozavati tvoj zivot u bilo kom smislu(u fizickom ili psihickom).A kad sudbina umesa prste u neciji zivot onda te ne pita da li hoces ili neces,polako,videces,u medjuvremenu nemoj uopste da razmisljas o tome,daleko su te godine..
Pa ajde recite i meni kako se to racuna pa ja da racunam sama sebi a ne da pitam po 100 puta !
ali u medjuvremenu ajde mi pogledajte ovu kombinaciju 28.11.1973.a on 01.05.1956. Hvala!
Evo jos jednog pitanja:
Nedavno sam kupila stan. (Govorila si mi ti da ce sve biti u redu![]()
) I evo pitanja, zgrada ukojoj se nalazi stan je broj 18, stan je na drugom spratu broj 20. Moja kombinacija je 325
Kako to da povezem?
Naravno da me zanima. Mislim da je lakse sa brojevima nego sa planetama, mada imam ja tu sklonost da sve radim povrsno, u svasta se upustim pa onda nista ne dovrsim ...
Citala sam celu "kako tumaciti numerologiju" ali me ubija pretrazivanje, zato sto kad kucam u pretrazivac kombinaciju brojeva, odgovor je da su reci za pretragu suvise kratke
Tako da mogu da izracunam ponesto, ali se slabo snalazim sa tumacenjima. Imam jedan word fajl gde prekucavam neka objasnjenja ali ne mogu sve da prekopiram.
Hvala za uputstvo!Stvarno si super sto se toliko trudis oko ovog foruma!!!
Cao Emily2
mozes li da mi kazes da li cu poloziti ispit koji imam 23.4 , a interesuje me i da cu poloziti ispit koji sam danas radila....
Rodjena sam 07.09.1984 , kombinacija 742
unapred hvala