TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

Jooj...ubices me ali stvarno te moram pitati za jos jednu kombinaciju!!ONA 28.9.1982,ON 15.2.1980!!!Molim te kad stignes,znam ja uradices ti to za mene..davitelja tvoga;)!!p.s.Necu vise pitati nista;)

.Karmicko-sudbinska veza,do kraja zivota ce biti zajedno,uz medjuvremene moguce prekide..
Jedan partner podnosi zrtvu iz ljubavi,i obavezuje da bude uvek bude uz ovog drugog.Ovde se testiraju njihove ljudske granice izdrzljivosti..

Vi ste u karmickoj vezi,sto znaci da morate da izivite nesto sto ste zapoceli u nekom proslom zivotu i privlacnost je obostrana.Ovakve veze obicno iz prijateljstva prerastaju u ljubav ali iz pocetka pokusavate da krijete vezu.Medjutim ljudi o toj vezi pricaju i pre vaseg ulaska u vezu i te price okoline nastavljaju da traju i nakon toga.
Privlacnost je obostrana,zapravo prisutna je velika razmena energija,emocija i ljubavi,veliko razumevanje i duhovno nadopunjavanje.Medjutim lomovi su izvesni zbog velikih oscilacija,velikih razocarenja zbog velikih ocekivanja.Ukoliko budete bili iskreni jedno prema drugom,i budete ispunjavali svoja obecanja,mozete ostvariti lep i skladan brak,i neslucene visine ljubavi.
Hvala Emily!
Zamolicu te samo,ako budes bila u prilici da mi kazes kada ce se otprilike nesto desiti.
Jos jednom hvala!

Sto se posla uopste tice,mislim da ti je najlakse da nadjes posao u drzavnim ustanovama,i svuda gde se trazi kreativnost i talenat.A inace ti je ovo teska godina na svim zivotnim poljima,pa se naoruzaj strpljenjem jer neces moci da utices svojom voljom na dogadjaje u ovoj godini.Mozda druga polovina godine donosi povoljnije aspekte,ali sledeca ce ti doneti mnoge sanse i prilike u svemu,pa i u poslu.
Ovo je "godina sudbe" i desice se sve sto je zapisano u knjizi zivota.Sada sve zastaje,pa cak ide i unazad,pa nemoj vrsiti napore kako resila neke probleme po tom pitanju(mislim na posao),jer sada je period stagnacije i ti tu ne mozes nista promeniti.S obzirom da si preosetljiva u ovoj godini vise nego inace,pokusaj da se prepustis i da ne naprezes nerve jer ti to nece pomoci samo ces ugroziti svoje zdravlje.A sledece god te cekaju brojne prilike.
Ne smaras,slobodno pitaj..

Zdravo Emily.Evo mene opet sa jednim pitanjem.Naime u vezi sam 2 godine i trenutno se stvari odvijaju u smeru braka. U maloj sam nedoumici sta da radim. Dal da to uradim sad il da sacekam jos malo. Nedoumica je iz razloga sto moji roditelji nisu od pocetka prihvatili tu vezu a ni sad to ne cine.Pa bih htela neki savet u vezi toga,naravno ako moze?
A sto se tice posla vec radim u drzavnoj firmi al nije sigurno kolko cu tu ostati. Mislim posao nije kreativan uopste i smarame. No dobro. Strpljivo cu sacekati bolje dane kao sto si rekla. Hvala jos jednom na predhodnim odgovorima. :):) (30.07.1980)

Zdravo Emily.Evo mene opet sa jednim pitanjem.Naime u vezi sam 2 godine i trenutno se stvari odvijaju u smeru braka. U maloj sam nedoumici sta da radim. Dal da to uradim sad il da sacekam jos malo. Nedoumica je iz razloga sto moji roditelji nisu od pocetka prihvatili tu vezu a ni sad to ne cine.Pa bih htela neki savet u vezi toga,naravno ako moze?
A sto se tice posla vec radim u drzavnoj firmi al nije sigurno kolko cu tu ostati. Mislim posao nije kreativan uopste i smarame. No dobro. Strpljivo cu sacekati bolje dane kao sto si rekla. Hvala jos jednom na predhodnim odgovorima. :):) (30.07.1980)

Ok,samo mi trebaju i njegovi podaci,inace bih ti savetovala da sacekas da odluke i situacije sazru,ova godina nije za odluke zato ce ti cele god biti tesko da neke odluke doneses.Brak u ovoj godini moze da se realizuje samo kod visegodisnjih veza,ali ce taj dogadjaj ostaviti lose posledice po tebe u buducnosti.Kako sam vec rekla da je ovo godina sudbe tako da SVE sto se u njoj desi nece zavisiti od tebe..

hvala ti emily2,zanima me jos da li cemo uskoro zapoceti ponovo vezu i da li ce u njoj biti obostrane ljubavi odnosno da li cemo se intimno zbliziti ili zajedno nekada ziviti ja sam rodjena 16.05.1969 a on 27.04.1968 hvala

Nikada nece biti drugaciji odnos od onog koji je vec postojao,ali posto je sudbinska veza u pitanju,vec sam ti rekla da cete se ponovo vracati jedno drugom,i ne mogu ti reci kada ce to biti.Tesko da cete ziveti zajedno zato sto postoji neko ogranicenje i otezanje..Poprilicno emotivno teska i napeta veza..

Ok,samo mi trebaju i njegovi podaci,inace bih ti savetovala da sacekas da odluke i situacije sazru,ova godina nije za odluke zato ce ti cele god biti tesko da neke odluke doneses.Brak u ovoj godini moze da se realizuje samo kod visegodisnjih veza,ali ce taj dogadjaj ostaviti lose posledice po tebe u buducnosti.Kako sam vec rekla da je ovo godina sudbe tako da SVE sto se u njoj desi nece zavisiti od tebe..

Vec si mi rekla da je to karmicka veza. Mi smo odrasli zajedno, u vezi smo kao sto sam rekla 2 godine. Evo ti njegov datum rodjenja. 07.01.1983.Meni se ova veza trenutno cini idealnom. Sve je ok.Da covek ne pozeli nista vise.Mada sam ja skromna u sustini. ili mi se to samo cini?

da, emily je kao vip na astrologiji....potpuno je ozivela temu!
a ja bih te emily zamolila kad stignes da pogledas kombinaciju....ja 12 03 1978, on 09 07 1973.
kisic

Karmicka veza,vi u ovom zivotu morate da izivite nesto sto ste zapoceli u nekom proslom zivotu,a ko je kome duzan saznacete po tome ko ce ispastati.Ovakve veze obicno iz prijateljstva prerastaju u ljubav i iz pocetka pokusavate da krijete vezu,ali tu su prisutne price i pricice okoline jos pre ulaska u vezu i nastavljaju da traju i nakon toga.Ovde dolazi do velike razmene energija,emocijja i ljubavi,ali i do velikih razocarenja zbog velikih ocekivanja i neispunjenih obecanja.Neko ce se sa strane konstantno mesati u vasu vezu.

Back