TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

yuhu .... :p moram i ja da pitam za tumacenje datuma.....ja sam 31.10.1986. on 13.10.1984. kakva je ovo kombinacija.... :confused:

Vi imate sve predispozicije da ostvarite cvrstu i uspesnu vezu,uz veliku obostranu toleranciju i razumevanje.Vi ste sudjeni jedno drugom,i mozete se svadjati i rastajati ali cete se ponovo vracati jedno drugom,pa makar i nakon pauze od cetvrt veka.Ali ova veza daje jednu stalnu neizvesnost,i jedini problem ovde moze biti ako budete sputavali jedno drugog,mozete ostvariti skladan odnos samo ako ne budete provodili mnogo vremena zajedno i ako jedno drugom pruzite dosta slobode

Ako ste vi spremni na trpljenje veza moze trajati neko vreme,ali kad-tad ce isplivati na povrsinu neke stvari,vi mozete i 10 god biti zajedno ali na kraju cete se razici(da te ne lazem),ovde su prisutne iluzije,obmane...pa kad se skinu ruzicaste naocare,eto razocarenja.

znaci ja zivim u iluzijama.... a kad cu izaci iz tog loseg aspekta po mene? kad ce naici pravi ili cu ostati sama???
19.05.1984

Karmicka veza,vi u ovom zivotu morate da izivite nesto sto ste zapoceli u nekom proslom zivotu,a ko je kome duzan saznacete po tome ko ce ispastati.Ovakve veze obicno iz prijateljstva prerastaju u ljubav i iz pocetka pokusavate da krijete vezu,ali tu su prisutne price i pricice okoline jos pre ulaska u vezu i nastavljaju da traju i nakon toga.Ovde dolazi do velike razmene energija,emocijja i ljubavi,ali i do velikih razocarenja zbog velikih ocekivanja i neispunjenih obecanja.Neko ce se sa strane konstantno mesati u vasu vezu.

sve, sve je bas tako! a, je l' to znaci da necemo ostati zajedno? :(

znaci ja zivim u iluzijama.... a kad cu izaci iz tog loseg aspekta po mene? kad ce naici pravi ili cu ostati sama???
19.05.1984

S obzirom da se nalazis u dosta teskoj godini normalno je da osecas nemir,da analiziras,preispitujes se i to da si u losem psihickom stanju,jer je ovo godina velikih mentalnih napora i nerviranja.Ali ti si suvise mlada da bi se plasila toga da ces ostati sama.
Sledeca godina ce ti vec doneti olaksanje,ovo je god duhovnog rasta a povoljnih aspekata ce biti kada prodje ova godina..

POZDRAV SVIMA , A POSEBNO TEBI EMILY2
DA LI MOZES DA MI KAZES KADA CU ZAVRITI FAKS I NACI LjUBAV SVOG ZIVOTA
RODJENA 07.09.1984. (NUMEROLOSKI KOD JE 742)
UNAPRED PUNO HVALA

Ja sam vec objasnjavala da ne radim proricanje buducnosti,mogu ti reci kada su ti povoljni aspekti za odredjene stvari,a ljubav svog zivota ces tesko naci ako mislis na muskarca sa kojim ces doziveti ispunjenje i srecu,jer je tvoja sudbina dosta otezavajuca u cilju duhovnog rasta i zadatka koji tvoja sudbina nosi.Mogu ti samo reci kada ti je povoljan period za ljubav ili brak.

emily2,
Hoces li mi reci kakva će mi biti ova godina 2008 - inače rodjen sam 12081956godine. (numerološki kod 2 3 5)
- na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu.
pozdrav,

Ovo ti je izuzetno povoljna godina na svim zivotnim poljima,donosi brojne sanse i povoljnosti i mozes ostvariti izuzetne rezultate ako iskoristis prilike.Steta bi bila propustiti ovakvu godinu..

hay emili.
mozes li mi sta reci o muskarcu rodjenom 02031963.postoji li definicija za ovoga coveka.
unapred ti hvala.

Sta mu fali?U najgorem slucaju moze biti alkoholicar,kockar ili da pati od nekih dusevnih problema..
Ovako mi se cini kao vrlo inteligentan,sarmantan,lep i mladolik muskarac,veoma privlacan.
Ako se harmonicno ispoljava rekla bih da je jako interesantno biti u njegovom drustvu,a pritom i nezan i posvecen porodici muskarac..

Back