TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

Ja bih rekla da je ljubav nastala iz prijateljstva,i vi imate potencijala da ostvarite uspesnu vezu samo ako budete davali mnogo slobode i prostora jedno drugom,ali oboje ste tvrdoglavi pa problem moze nastati ukoliko niko od vas ne zeli da popusti,kao i problem dominacije.
Vi ste stalno u nekom "pokretu",stalno nesto tamo-vamo,moze biti da ne zivite u istom mestu rodjenja ili zbog nekih drugih stvari,veza koja zivi kroz druzenje,zabavu,putovanja,pokret,kroz slobodu,itd.Ja bih rekla da je on tip koji tezi ozbiljnoj vezi i kome ce porodica biti na prvom mestu.Muskarac koji zivi za ljubav(mada mu je i karijera vrlo vazna),jako privlacan i sarmantan..

Hvala emily2...:-|

Draga Emilly evo mene opet..navikla si ti na mene:D!!Sta tvoji brojici kazu za osobnost coveka rodjenog 09.02.1973!Neke karakteristike,(pitanje vernosti,itd;),ako moze..!Puuusicaaa!!

Njemu je odredjeno da se susretne s duhovnom stranom zivota,ali u najbukvalnijem smislu.Poseduje razne talente,jaku intuiciju,kreativan,iskren,otvoren,odlucan,velikog licnog integriteta..A pri tom u drugoj polovini zivota ocekuje ga i slava,uspeh,prestiz,itd..
Ali nekako nema srece u ljubavi i u braku.
Izuzetno privlacan muskarac,dobar "glimac"-ali ne i lazov.Ovo je jedna tako tanana dusa,asecajna,senzibilna,nezna,ali i preosetljiva,sto ga moze ponekad voditi u jako duboke depresije.Ali on je snazan muskarac sa jakom voljom pa ce sve prebroditi.Izuzetno humana dusa koja svima zeli da pomogne,samo ima jako tezak zivot.
Naravno,ako se neharmonicno ispolji,tada moze biti impulsivan,sa zeljom da dominira drugima,nagao i nesmotren..

Zdravo Emily, jako sam zadovoljna sa tvoim odgovorima i stvarno mi pomazes da predjem preko svega, imam jedno pitanje naravno ako si u mogucnosti zanima me za 01.04.2008 /utorak/ godina sto mi pretskazuje meni i mom suprugu, jako mi je vazno ako mi mozes pomoci.
Moj datum radjanja je 03.01.1980, a njegov 06.03.1980 godine.
Hvala odnapred.

Draga,ja ne proricem buducnost,mogu da kazem koje su joj godine povoljne za udaju,ali da li ce ona to iskoristiti zavisi od nje ali i od drugih faktora.Za to bi morala da joj otvaram kartu.
Reci mi jel ona ima partnera i da li je radjala do sad?

...nema partnera i nije radjala do sada.....pa ako moze , bar koje su joj godine povoljne za udaju ili neku ozbiljnu vezu..........hvala

Zanima me za drugaricu jako je zaljubljena ali ima malo problema u vezi pa me zamolila da te pitam... ona 30.04.1988. a on 06.08.1987. Sta moze biti od toga?? hvala unapred...

Pa vidi,ovde moze doci do braka,prisutna je velika razmena emocija i ljubavi,ali doci ce i do velikih razocarenja.Oni su u karmickoj vezi a to znaci da moraju nesto da izive zajedno,a ko je kome ostao "duzan" iz proslog zivota saznace po tome ko ispasta.Ne mogu da garantujem da ce zauvek ostati zajedno,jer kad se dug odradi neko ce napustiti vezu.A kad ce to biti-zavisi od njih,kad odrade dug.Ako se ne razidju ove god postoji verovatnoca da ce se odluciti za brak ove god.

Zdravo Emily, jako sam zadovoljna sa tvoim odgovorima i stvarno mi pomazes da predjem preko svega, imam jedno pitanje naravno ako si u mogucnosti zanima me za 01.04.2008 /utorak/ godina sto mi pretskazuje meni i mom suprugu, jako mi je vazno ako mi mozes pomoci.
Moj datum radjanja je 03.01.1980, a njegov 06.03.1980 godine.
Hvala odnapred.

Poslala sam ti na pp objasnjenje,moram znati sta je tacno u pitanju da bih ti rekla kako ce se po vas to zavrsiti.Sam datum vama donosi neku pozitivu ali opet zavisi o cemu se radi.

Evo mene opet. Emily dal mozes da mi kazes nesto u vezi posla. Ja trenutno radim, al sve je to na neodredjeno vreme, a inace sam sociolog po struci. (30.07.1980). Imam toliko pitanja al ne bih da te opterecujem. za sad je ovo najbitnije. Nekako sam sva u haosu i ne vidim izlaz u blizini. Izvini na smaranju. Hvala unapred

Evo mene opet. Emily dal mozes da mi kazes nesto u vezi posla. Ja trenutno radim, al sve je to na neodredjeno vreme, a inace sam sociolog po struci. (30.07.1980). Imam toliko pitanja al ne bih da te opterecujem. za sad je ovo najbitnije. Nekako sam sva u haosu i ne vidim izlaz u blizini. Izvini na smaranju. Hvala unapred

Sto se posla uopste tice,mislim da ti je najlakse da nadjes posao u drzavnim ustanovama,i svuda gde se trazi kreativnost i talenat.A inace ti je ovo teska godina na svim zivotnim poljima,pa se naoruzaj strpljenjem jer neces moci da utices svojom voljom na dogadjaje u ovoj godini.Mozda druga polovina godine donosi povoljnije aspekte,ali sledeca ce ti doneti mnoge sanse i prilike u svemu,pa i u poslu.
Ovo je "godina sudbe" i desice se sve sto je zapisano u knjizi zivota.Sada sve zastaje,pa cak ide i unazad,pa nemoj vrsiti napore kako resila neke probleme po tom pitanju(mislim na posao),jer sada je period stagnacije i ti tu ne mozes nista promeniti.S obzirom da si preosetljiva u ovoj godini vise nego inace,pokusaj da se prepustis i da ne naprezes nerve jer ti to nece pomoci samo ces ugroziti svoje zdravlje.A sledece god te cekaju brojne prilike.
Ne smaras,slobodno pitaj..

Hej emily2 da li mozes da mi kazes za moju drugaricu vezano za ljubav ove godine, vec vise od godinu dana nema decka a i inace nije imala neku ozbiljniju vezu
Rodjena je 15.10.1983.
Inace ja i ona imamo istu kombinaciju brojeva licni 1 bioritamski 7 generacijski 3 ali smo drugacije po pitanju ljubavi.

Hvala puno!

Pa vidi,ovde moze doci do braka,prisutna je velika razmena emocija i ljubavi,ali doci ce i do velikih razocarenja.Oni su u karmickoj vezi a to znaci da moraju nesto da izive zajedno,a ko je kome ostao "duzan" iz proslog zivota saznace po tome ko ispasta.Ne mogu da garantujem da ce zauvek ostati zajedno,jer kad se dug odradi neko ce napustiti vezu.A kad ce to biti-zavisi od njih,kad odrade dug.Ako se ne razidju ove god postoji verovatnoca da ce se odluciti za brak ove god.

hvala emily puno...

Emily2-mnogima pominjes da su u sudbinskoj vezi koja mora da postoji ma kakva bila.Da li jedna osoba ima samo jednu takvu vezu u zivotu ili moze sa vise osoba biti sudbinski povezana? Razmisljam-ako ima vise,kako tu "rasporediti"i uklopiti vernost?:confused:

Nasmeja me..:rotf:
Da,neko ceo zivot srece ljude sa kojima je sudbinski ili karmicki povezan,pa tu su i prijatelji,roditelji,brace,sestre,rodbina,a i ljubavnici..A zivot ti sam izorganizuje kad ces sa kim da se bakces,i sve to ima odredjeni cilj i svrhu.
Ja sam,recimo,sa svima vama u nekoj sudbinskoj vezi(sa vecnom-90%)..

Emily
mozesli mi reci nesto o mom detetu 7.3,1984.,skola,brak,gde ce ziveti,ustvari sve.Nisam skromna!Hvala ti puno i cekam te u vezi bratnice

Uh,Vera,to jedino da ti neko uradi njenu natalnu kartu,a gde ce ziveti i kad ce se udati ja ti to ne mogu reci,mogu ti reci samo kad su povoljni aspekti,a da bih ti rekla nesto vise o njenom zivotu trebaju mi svi podaci.
Javicu ti se na mail..

Back