TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

Emilyyyy :) ima li sta na vidiku ovdje ... ja sam rodjena 11.07.1988. a on 27.04.1988. ... jako me privlaci..sta da radim :( :( :(

Znam duso da te privlaci,ali sta se nalazi ispod toga?Ovo bi bila jedna vrlo teska veza sa svim mogucim otezanjima i bez obzira na kolicinu hemije koja sada postoji kad-tad dovesce do rastanka.Medjutim ovo je sudbinska veza i ja te ne mogu posavetovati,zato sto cete vi sigurno uci u vezu,ali zapamti,vi se mozete svadjati i rastajati ali uvek cete se vracati jedno drugom,ako nista drugo kraj zivota cete provesti zajedno(pa makar i nakon 20,30,40 god).

Draga Emily..mozes li mi ukratko reci..ja sam rodjena 9.4.1978,a on 9.2.1973..(veza 2god.)Unapred od srca TI zahvalna!!!

Ovde bi trebalo doci do braka ili bar zajednickog zivota,veza u kojoj ima puno ljubavi,i sve bi bilo savrseno da niste u karmickoj vezi.To znaci da ste vi i u nekom od proslih zivota bili zajedno i da je ostao neki karmicki dug koji u ovom zivotu morate da izivite i otplatite,a ko je kome ostao duzan saznacete po tome ko ispasta sada.Zivot bi mogli da provedete u skladu ukoliko neko od vas ne prekine onda kada se otplati dug.

Placamo veliku cenu nase ljubavi tom "samo geografskom razdaljinom"izmedju nas..!!Nadam se da cemo pobediti uskoro!!Znam da te davim,ali si neodoljiva;),pa da te pitam,da li se mogu nadati pozitivnom ishodu!!p.s.samo toliko od mene;)!

Ne davis me,pa rekla sam ti sve,neka ceznja postoji,a zbog cega vi najbolje znate,a ishod zavisi od vas.Imate dobre predispozicije,i za tebe i za njega bi bilo najbolje da ne zivite u mestu svog rodjenja.

hay emily
mozes li meni reci kada cu sresti svoju drugu polovinu i imati decu.. tj hocu li ih ikada imati.datum mi je 14.12.1970.
veliki pozdrav :)

Niko,ja ti mogu reci kada su ti povoljni aspekti,jer ne mogu da predvidjam buducnost,za tebe je najbolje da rodis sto pre jer kasnije mozes imati problema,ali mozes probati s vestackom oplodnjom,jesi li vec ostajala ili pokusavala da ostanes u drugom stanju?

emily nrznam dal si citala moje poruke,al zamolio bih te da mi pogledas za suprugu.Interesuje me dal ce da pocne da radi il da pokusava da sredjuje penziju zelim da cujem tvoj savjet,jer si meni sve pogodila.Pozdrav i nadam se da ces mi izaci u susret a mija supruga je rodjena 29.06.1953.

Ove godine,vasa supruga ne treba da zapocinje nista novo,jer sve sto zapocne ne moze dugo da traje-stace,i morace ponovo da zapocinje u nekoj drugoj godini.Ove godine treba da zavrsi sve stvari koje je zapocela ranijih godina.Ona je sada u godini zavrsetaka,kada treba dovrsavati stvari,kada treba izbaciti iz svog zivota sve ono cemu tu vise nije mesto,godina analiziranja,preispitivanja,itd.Sve poslove koje zeli da zapocne neka ostavi za sledecu godinu koja ce biti godina uspeha-kada pocinje nov ciklus zivota,a ove godine treba da dovrsava,pa nek pocne da sredjuje penziju sada.

ne emily.. nikada nisam ostala u drugom stanju.
vec duze sam sama i cekam pravog da se pojavi. ima li sanse?
ako mozes nesto da mi kazes o mojim brojevima.

Niko kazem ti,ja ne proricem buducnost,a to sto si usamljena-ti si takva od rodjenja,oduvek si imala drugacija misljenja od drugih i uvek si bila u nekom svom svetu,i otuda se rodilo nerazumevanje okoline i usamljenost.Tebi je sudbina da se duhovno razvijas i kroz usamljenost ti tragas za odgovorima(kao posvecenici i kaludjeri),zaista ti ne mogu dati precizan odgovor na ova tvoja pitanja ali mozes postaviti svoju natalnu kartu na temu "natalni horoskop",i tamo postaviti ova ista pitanja pa ce ti neko odgovoriti.

hvala emili.
a sta da radim sa potencijalnim udvaracima. jedan je 7.9.1959, a drugi 2.3.1963.
jesu li moguce ove veze? iskreno ovaj drugi me vise privlaci.

I sa jednim i sa drugim trebas nesto da prozivis,ovaj drugi te vise privlaci zato sto je to karmicki susret ali to ce biti jedna jako teska veza sa svim mogucim otezanjima-neko ce tu da ispasta i veza ce se sigurno prekinuti cim otplatite taj karmicki dug,a ovaj prvi ti je sudbinski namenjen i moze doci cak i do braka sa njim.Sa njim se mozes svadjati i razilaziti ali uvek cete se vracati jedno drugom i kraj zivota cete docekati zajedno.Mada cete se vi jako dobro razumeti i ovde ce se desiti prava ljubav,sve ce lepo funkcionisati dokle god jedno drugom dajete puno slobode i prostora-bez uslovljavanja.Ima li on neke veze sa inostranstvom?Ja bih ti preporucila da ove godine ne zapocinjes vezu,vec kroz druzenje probaj da produbis odnose jer ove godine izbacujes iz svog zivota sve ono sto treba da ode,pa i prijatelje,ljude,itd.
Znaci sledece godine zapocinjes nov zivotni ciklus i bice uspesna u svemu sto budes zapocela..

I sa jednim i sa drugim trebas nesto da prozivis,ovaj drugi te vise privlaci zato sto je to karmicki susret ali to ce biti jedna jako teska veza sa svim mogucim otezanjima-neko ce tu da ispasta i veza ce se sigurno prekinuti cim otplatite taj karmicki dug,a ovaj prvi ti je sudbinski namenjen i moze doci cak i do braka sa njim.Sa njim se mozes svadjati i razilaziti ali uvek cete se vracati jedno drugom i kraj zivota cete docekati zajedno.Mada cete se vi jako dobro razumeti i ovde ce se desiti prava ljubav,sve ce lepo funkcionisati dokle god jedno drugom dajete puno slobode i prostora-bez uslovljavanja.Ima li on neke veze sa inostranstvom?Ja bih ti preporucila da ove godine ne zapocinjes vezu,vec kroz druzenje probaj da produbis odnose jer ove godine izbacujes iz svog zivota sve ono sto treba da ode,pa i prijatelje,ljude,itd.
Znaci sledece godine zapocinjes nov zivotni ciklus i bice uspesna u svemu sto budes zapocela..

emili draga hvala ti od srca.:heart:

Back