TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

E ovo jeste sudbinska,vec sam ti objasnila kako to izgleda,iz prijateljstva ce prerasti u ljubav,ali cesto cete razilaziti i miriti..I sve ce biti kao neobavezno...Stalna neizvesnost..

Proveri ti jos jednom da nije greska...:p Mi jesmo bili zajedno...ali ja ne zelim da mu se vratim...I jeste bilo extra prijateljstvo...Znaci,mislis da cemo kad-tad biti opet zajedno...?

19.05.1984 ja a moj decko 14.02.1979 interesuje me sta me ceka sa njim ili njega samnom? tj da li uopste imamo buducnost i od cega ce to najvise da zavisi?

Ovde postoji snazna privlacnost,ali to je samo prividno.Ako mozes izbegni ulazak u ovu vezu,moze se kobno zavrsiti a osudjena je na propast i razlaz.
Moze doneti samo brojna otezanja,zrtvu i patnju.
Ja znam da me neces poslusati ali budi jako pazljiva.Mozda cete krenuti tajno da se zabavljate,ali bice tu govorkanja okoline,i pre i nakon ulaska u vezu,bice prisutna obmana,iluzije,mnogo neispunjenih obecanja..

Pozdrav za Emili!

Nadam se da me nisi zaboravila :) Moje pitanje je na dnu 99. strane:
Sanse za preseljenje u svoj stan?

Da podsetim, 28.11.1973. u 7h ujutru

Nadam se da nisam dosadna :roll:

Izvini ako sam te propustila,stvarno se ne secam,a i ne mogu da te nadjem gde si vec postavila pitanje..ne secam se ovog nadimka,ali znam da sam vec nekom pisala na ovu temu..
Ovo je idealna godina za preseljenje,nekretnine,kao i uredjenje stana ili kuce u kojoj zivite.
Druga polovina godine donosi blago rasterecenje..

Izvini ako sam te propustila,stvarno se ne secam,a i ne mogu da te nadjem gde si vec postavila pitanje..ne secam se ovog nadimka,ali znam da sam vec nekom pisala na ovu temu..
Ovo je idealna godina za preseljenje,nekretnine,kao i uredjenje stana ili kuce u kojoj zivite.
Druga polovina godine donosi blago rasterecenje..

O hvala!

moje pitanje je zapalo na dno 98.strane, pa je malo cekalo, ali nema veze:)
Prodajemo stan, a sve se nesto desava bez veze...propadne nam jedan ugovor, poplava nas napadne taman kad smo renovirali... Brinem se.
Uglavnom hvala, pa videcemo.

Pozdrav!

hvala emily! Jeste da nije ohrabrujuce al prezivecu ja to, valjda. mogu lu biti jos malo dosadna? Dal ce biti nesto sa likom koi je rodjen 07.01.1983?(podsecam ja sam 30.07.1980.) Hvala jos jednom.

Trebalo bi da bude,ovo je karmicka veza i po vasim brojevima ovde bi trebalo da se desi velika ljubav i velika razmena emocija.Ako pozitivno budete usmeravali svoju energiju mozete ostvariti prelepu vezu,u suprotnom bi imali samo gubitke i propast.
Pri tom,moze se desiti da bude dosta neispunjenih obecanja,moze doci do toga da od pocetka nesto ne ide kako treba,mozda cete pokusati da krijete vezu ali ce doci do prica i govorkanja okoline ili necije mesanje sa strane.
Kako god bilo,ovakve veze proizvode velike emocije i jako bolan kraj,ali moraces da prodjes kroz to,od karme nema bezanja..

...imali za mene nade,već 4 god sam u haosu...rođena sam20.10.1973.u 8.40 ujutru...ljubav me zanima...hvala

Sve prepreke su posledica spoljasnjig faktora i na
njih se ne moze uticati ma koliko se trudili. Faktori mogu biti u obliku ogranicenja,
kao posledica finansijskih prilika, obrazovanja ili cak u obliku kazneno-vaspitnih
mera koje primenjuju drzava i drustvo prema svojim normama. Ovaj ciklus donosi mnogo
manje spokoja. Svi faktori uslovljeni spolja
nose jednostavan smisao i cilj, a to je da se razvije objektivan i praktican zivotni
pristup u skladu sa pravilima na kojima pocivaju svi organizovani sistemi. Sveukupno
gledavci ovakav period je neophodan kao iskustvo koje ce nas nauciti kako da
prihvatimo i izborimo se sa jednostavnim ali i rigidnim stavovima, obicajima i
normama koje ce nam se kasnije u zivotu nametati u vidu obaveza, odgovornosti,
zaduzenja, poslova, polozaja. Stoga je neophodno usmeravanje ka disciplinovanom,
odgovornom i teskom radu kako bi se nametnute okolnosti lakse prihvatile a u
kasnijem periodu uz pomoc stecenog iskustva prebrodile.
U ovaj period si usla u svojoj 31-voj godini i trajace do tvoje 40-te g.
Dakle stroga disciplina,kloni se poroka i trudi se da u ovom periodu sve radis posteno jer ces imati brojne izazove i brojna iskusenja.
Cuvaj se depresivnih stanja kako ne bi otisla u ludilo,ako dodje do hronicne depresije molim te trazi pomoc,sa time se ne igra(znas,tanka je linija od depresivnih misli ka necemu sto moze biti kobno).Ovo je stvarno tezak period,pogotovo za zensko bice,ali proci ce.Ti si po prirodi vesela i optimisticna osoba,pa ces pregurati.
Ako si udata daj mi vas datum vencanja,ili ako si u nekoj vezi posalji mi njegov datum rodjenja,da vidimo sta se desava.

Trebalo bi da bude,ovo je karmicka veza i po vasim brojevima ovde bi trebalo da se desi velika ljubav i velika razmena emocija.Ako pozitivno budete usmeravali svoju energiju mozete ostvariti prelepu vezu,u suprotnom bi imali samo gubitke i propast.
Pri tom,moze se desiti da bude dosta neispunjenih obecanja,moze doci do toga da od pocetka nesto ne ide kako treba,mozda cete pokusati da krijete vezu ali ce doci do prica i govorkanja okoline ili necije mesanje sa strane.
Kako god bilo,ovakve veze proizvode velike emocije i jako bolan kraj,ali moraces da prodjes kroz to,od karme nema bezanja..

ako sam dobro razumela, to znaci da je nasa veza osudjena na propast:-(:(? hvala jos jednom emily.

Pa vi morate da zavrsite u ovom zivotu nesto sto ste zapoceli u nekom proslom,kako se opet ne bi sretali u nekom sledecem.Ne verujem ja da cete to izbeci,ali cim se namiri dug doci ce do raskida cim se ukaze prva prilika za to,ili prva sansa za nesto drugo.A ko je kome duzan,saznacete..

Najpre pozdrav.Dal mi mozes nesto reci o mom poslovnom zivotu,kakve su mi sanse da prodjem na konkursu za koji treba da ampliciram,i o mojoj vezi.Naime rodjena sam 04.03.1982.a moj partner 02.08.1982.unapred zahvalna Pozdrav

Rezultati koje budes postigla ove godine zavisice samo od tebe i od ulozenog napora,ako se postavljas odgovorno,pravedno i posteno,imas zacrtane ciljeve uspeces da ih ostvaris,a na poslovnom planu ocekuju te veliki uspesi,pre svega drustveni rad i politika.
Velike sume novca bice ti na raspolaganju ove god.a od tebe zavisi kako ces ih iskoristiti.
Mozda ces ove godine raspravljati sa deckom o braku,razilasku,intimnim odnosima i trudnoci.
Tvoje seksualne potrebe bice jace i izrazenije nego inace.Vasa veza ima potencijala za jako lepu vezu,medjutim ovde postoje otezanja i ogranicenja spoljasnjeg faktora i ta otezanja ce vas terati da razmisljate o raskidu.
Cini mi se da je u pitanju ozbiljna i teska veza,iako ste mozda ispocetka zeleli da se tajno zabavljate,jer vidim da je prisutno neko govorkanje okoline o vasoj vezi-to je bilo prisutno i pre nego sto ste poceli da se zabavljate a ni sada price nisu prestale.
Ili se radi o tome da nekome smeta sto se zabavljate pa vam se konstantno mesa u vezu.
Kad trebas da polazes ispit?

Back