TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

Meni jedan numerolog rece da imam mnogo nesrecan datum rodjenja, koji donosi sve same katastrofe...ovako je glasilo njegovo tumacenje...

"Ti si rodjena 12.8.1984 u 1 35 ujutru....Pa...
kao (polu)amaterski numerolog, ja bi dodao da datum i sat (a vrlo vjerojatno i brojčano značenje slova tvog imena) kada si rođena dosta govore o tvojoj budućoj sudbini.

I 12 i 8 se najčešće pojavljuju u svojim negativnim značenjima, za 12 to su problemi i prepreke, za 8 razočaranja, nesreće i katastrofe.

Kombinacija 4 i 8 (kao u tvojoj 84. - ja sam rođen 4.8.'80) je uvijek znak da je prije inkarnacije osoba odabrala nadprosječno težak životni put, pun problema i iskušenja...

Što se više osmica pojavljuje u datumu i satu rođenja, utoliko gore, a ovdje ih ima 3 (35 je 8), skupa sa tom 12esticom, što je stvarno nadprosječno i rijetko se viđa! Ne bi me iznenadilo i da ti u imenu ima negativnih brojki."

I ja sam na ovo ostala:shock::shock:
A i bas imam neku tuznu i tesku sudbinu....

Pa te 8-ce koje imas u datumu rodjenja ti daju podrsku za materijalnu,tj,poslovnu realizaciju.
One takodje govore o tome da imas jaku zastitu andjela cuvara,ali ne sme se desiti da nesto neposteno radis,jer u tom slucaju,ne samo da ces biti "provaljena" vec ces i debelo platiti za to,mozes cak imati i problema sa zakonom-ali samo ako budes radila na tudju stetu ili se budes bavila mutnim poslovima.Dok si postena imaces jaku zastitu svojih andjela.
Pri tom,istina je da si svojim rodjenjem na sebe uzela zadatak da ocistis karmicki dug svojih predaka,to se zove prokletstvo.Da bi sto pre odradila taj zadatak od tebe se trazi "rad,red i disciplina".Ono sto ti taj broj donosi su brojna otezanja,muke i prepreke koje ces morati da savladas i moraces se nauciti beskrajnom strpljenju.
Pored toga,tvoj bioritmicki broj govori o tome koliko si emotivna,senzibilna,senzitivna,osecajna,podlozna uticaju drugih ljudi na tvoj zivot,i jako si osetljiva,pogotovo lako upijas negativnu energiju oko sebe,doviljno je da ti samo neko pomisli nesto lose i tebi ce stvarno biti lose.Podlozna si crnoj magiji,pa vodi racuna o tome.
Jako si sklona depresivnim stanjima i pesimizmu,vodi racuna ako dodje do cestih pojava depresivnih stanja obavezno trzi pomoc.
Inace si izuzetno privlacna i sarmantna,lepa,zavodljiva,rado si vidjena u drustvu,tebe je lako voleti zbog tvog nesebicnog pruzanja pomoci svakome i tvog profinjenog ponasanja,ti zivis za ljubav i porodica ce ti biti najvaznija na svetu.
Mana ti je sto cesto menjas i donosis odluke na "blic",menjas planove neocekivano i cesto,i dozvoljavas da te drugi iskoriscavaju zbog svoje nesebicne prirode,pa je to jos jedan uzrok tome sto ti je zivot cesto u haosu.
Uz pomoc autoriteta mozes dosta daleko da doguras,u zivotu ces imati dosta pomoci od prijatelja i ljudi na polozaju.Ako se budes pridrzavala devize RAD,RED,DISCIPLINA postici ces uspeh a druga polovina zivota ce ti doneti olaksanje i bices nagradjena za sav svoj trud i muku.Inace ti si vrednica,pa uz malo organizacije i pomoci andjela cuvara eto tebi uspeha!
Ovo ti je jako povoljna godina za komunikacije,posao,unapredjenja,pomoc od uticajnih ljudi a bogami i za putovanja.Samo se cuvaj brzopletih i nepromisljenih odluka i reakcija.

Pa te 8-ce koje imas u datumu rodjenja ti daju podrsku za materijalnu,tj,poslovnu realizaciju.
One takodje govore o tome da imas jaku zastitu andjela cuvara,ali ne sme se desiti da nesto neposteno radis,jer u tom slucaju,ne samo da ces biti "provaljena" vec ces i debelo platiti za to,mozes cak imati i problema sa zakonom-ali samo ako budes radila na tudju stetu ili se budes bavila mutnim poslovima.Dok si postena imaces jaku zastitu svojih andjela.
Pri tom,istina je da si svojim rodjenjem na sebe uzela zadatak da ocistis karmicki dug svojih predaka,to se zove prokletstvo.Da bi sto pre odradila taj zadatak od tebe se trazi "rad,red i disciplina".Ono sto ti taj broj donosi su brojna otezanja,muke i prepreke koje ces morati da savladas i moraces se nauciti beskrajnom strpljenju.
Pored toga,tvoj bioritmicki broj govori o tome koliko si emotivna,senzibilna,senzitivna,osecajna,podlozna uticaju drugih ljudi na tvoj zivot,i jako si osetljiva,pogotovo lako upijas negativnu energiju oko sebe,doviljno je da ti samo neko pomisli nesto lose i tebi ce stvarno biti lose.Podlozna si crnoj magiji,pa vodi racuna o tome.
Jako si sklona depresivnim stanjima i pesimizmu,vodi racuna ako dodje do cestih pojava depresivnih stanja obavezno trzi pomoc.
Inace si izuzetno privlacna i sarmantna,lepa,zavodljiva,rado si vidjena u drustvu,tebe je lako voleti zbog tvog nesebicnog pruzanja pomoci svakome i tvog profinjenog ponasanja,ti zivis za ljubav i porodica ce ti biti najvaznija na svetu.
Mana ti je sto cesto menjas i donosis odluke na "blic",menjas planove neocekivano i cesto,i dozvoljavas da te drugi iskoriscavaju zbog svoje nesebicne prirode,pa je to jos jedan uzrok tome sto ti je zivot cesto u haosu.
Uz pomoc autoriteta mozes dosta daleko da doguras,u zivotu ces imati dosta pomoci od prijatelja i ljudi na polozaju.Ako se budes pridrzavala devize RAD,RED,DISCIPLINA postici ces uspeh a druga polovina zivota ce ti doneti olaksanje i bices nagradjena za sav svoj trud i muku.Inace ti si vrednica,pa uz malo organizacije i pomoci andjela cuvara eto tebi uspeha!
Ovo ti je jako povoljna godina za komunikacije,posao,unapredjenja,pomoc od uticajnih ljudi a bogami i za putovanja.Samo se cuvaj brzopletih i nepromisljenih odluka i reakcija.

Emili sve ovo sto si rekla se uklapa sa mojom natalnom kartom...
Zaista pocinjem da verujem u numerologiju:)
Hvala ti na trudu i tumacenju...zaista mi je znacilo:)
Kao sto si i sama videla jako sam sugestivna....pa mi je sada tvoj post dao novu snagu.
Hvala ti.

Cao,
sta kaze moj datum rodjenja 07.11.1969
unapred hvala

Lena,tebi je jako tesko pomoci jer si dosta zatvorena u sebe.Tvoj glavni zadatak u ovom zivotu je da naucis kako da zavolis sebe i da prastas sebi.Moras da prihvatis ljude takve kakvi jesu,uvek im oprosti,zaboravi i pusti ih da idu svojim putem.Ti ne samo da mislis da znas sta je najbolje za tebe,ti to isto mislis i za druge ljude.Uvek si i dealista ikada bi mogla ti bi svakome bila i otac i majka.Ti si jako humana osoba ali tvoj zadatak je da zavrsavas nezavrseno,kada to shvatis neces se vise osecati pogodjenom kada necemu dodje kraj.
U mladjim danima si verovatno bila cesto jako usamljena zato sto si uvek bila u nekom svom svetu i uvek si imala drugacije misljenje od drugih,pa otuda nerazumevanje okoline sto je rezultiralo tvojom usamljenoscu.Ljudi su te dozivljavali malo "cudnom".
S godinama sazrevas i stices odredjenu mudrost pa bi vec trebala da se posvetis stvarima koje su vezane za duhovnost i umetnost uopste.Bila dobar astrolog,numerolog,detekyiv,itd.
Obrati paznju na bolesti koje bi mogla naslediti od svojih predaka jer su aspektovane,pogotovo proveri da li je neko imao mozdani udar,bolesti visokomozdanih funkcija i zglobova.Izbegavaj nerviranje,stresove i nervozu kojima si sklona.

Ako moze, sta kaze moj datum rodjenja, pls?
09.08.1980.

Ti imas mnogo jakog andjela cuvara,moras da naucis da vise nego dgugi u zivotu sve radis posteno,u suprotnom sve ce ti se obiti o glavu visestruko jer ti tada andjeli okrecu ledja.Imas izbor-mozes biti izvrstan genijalac ili kriminalac.Ti ne bi smela ni da pomislis da nesto "smuvas",tvoja snaga je pomesana sa agresivnoscu pa mozes imati razarajuci uticaj i na sebe i na druge.
Zivot ce ti dati uspeh,novac i sve sto svet pruza.Ti bi bila odlican politicar,zanimaju te poslovi koji su vezani za investicije,a mogla bi biti i u svetu zakona.
U zivotu nasledjujes sve,od imetka do bolesti.Ukoliko na telu imas bar jedan ili vise izrazenih mladeza ili bradavica oni mogu biti potencijalni tumorcici,pa ih ne smes dirati.Cesce radi ultra zvuk reproduktivnih organa,radi kontrole.
Posedujes jaku moc predosecaja,i tvoji snovi imaju vazne poruke-ako naucis da ih tumacis.

Missan,oprosti mi ja sam pogresila u racunanju,tako da vi niste karmicki spojeni,da,ovde je i trebalo doci do braka ali je od pocetka bilo osudjeno na propast.
Ovako,do kraja ove godine vi morate sve da zavrsite i rascistite.,tj,parnica mora da se zavrsi ove godine i to u tvoju korist.Ovo je za tebe godina materijalne stabilizacije pa se opusti i ne rasipaj mnogo.

Emily dali se moze izracunati bioritam za aprill mesec??? i kako? Alex

A moj rođendan?
20. 07. 1992.

Ti si jako zatvorena osoba,i trebala bi malo vise da se otvaras.Inace si jako humana,ti si takva osoba koja zeli svakog da razume i svakog da shvati i svima da pomognes pa makar i na svoju stetu.Ali to nije isplativo,trebala bi da se okrenes sebi.Pravedna si i omiljena u drustvu,vesele si prirode,imas sjajnu mastu,popularana u krugovima u kojima se kreces.Imas dobar ali i malo neobican smisao za humor,pa ti se moze desavati da te ljudi zbog toga nekad pogresno shvate.
Imas jak predosecaj pa bi kasnije to trebala da koristis.
Ti u zivotu ne bi smela da popijes NI KAP alkohola,jer ti moze oboleti jetra a i mozes postati zavisna.Kloni se poroka!!!
Novac ces zaradjivati sa vise strana,ali mana ti je sto zapocnes vise poslova odjednom pa ih ostavljas nedovrsene.Imas potencijala za visoko obrazovanje i dosta talenata koje ne bi trebala da zanemaris.Imas mnogo vise srece u zivotu od ostalih brojeva.

a da ja postavim jos jedno pitanjce ...da li postoji sansa da opet budemo zajedno?
ja:30.10.1980. on: 19.05.1980.? poceli da se zabavljamo 11.05.1996. zabavljali se 3 goidne i ja sve upropastila...ali,nikako ga ne mogu zaboraviti i posle toliko godina.....
ps. zanimljivo , kad se saberu datum njegovog rodjenja i datum kad smo se poceli zabavljati,dobije se moj datum rodjenja 19.05+11.05=30.10. :-)

Majo,to je bila karmicka veza,i ako se zavrsilo to znaci da je tako trebalo da bude,bez obzira na silnu privlacnost koju ste osecali jedno prema drugom.Znam da je tesko posle raskida tih karmickih veza-tesko se zaboravlja zbog osecaja pripadnosti,ali to je zato sto se poznajete iz prethodnog zivota i u ovom ste se morali sresti kako biste zavrsili ono sto ste zapoceli u proslom.ovde je neko morao da prezivi veliki bol,kako bi se osobe procistile.Radi kako hoces,ali ucinjeno se ne moze ispraviti,moze biti samo jos gore.
Ne moras me poslusati,radi kako osecas pa javi sta se desilo..:-D:

emili, mozes nesto i meni da kazes, prolazim kroz neki tezak finansiski i emotivni period, pa da li ce to da prodje ili potraje...05.05.1973

Pa da,ti si u godini kada moras proci odredjene sudbinske kodove,sto znaci da ce ti se ove godine desiti sve ono sto je zapisano u knjizi zivota.Ovo je godina SUDBE.
Budi spremna na iznenadjenja na svim zivotnim poljima.Ove godine se naoruzaj velikim stroljenjem jer na dogadjaje koji ti se budu desavali neces moci da utices,neces moci da promenis situacije.Sada sve zastaje pa cak ide i unazad,obazrivo sa finansijama-vodi racuna da te neko finansijski ne izmanipulise i iskoristi,kloni se onih koji prodaju "maglu",varalica i prevaranata,nikako ne ulazi u sumnjive poslove.Ova godina nije za odluke,sada se testira tvoja snalazljivost i hladnokrvnost u nepovoljnim situacijama.Bices osetljivija i zabrinutija nego ikada,okolina ce imati jak uticaj na tebe jer ces na sve emotivno reagovati.
Bolje se prepusti jer ne mozes uticati na dogadjaje,vec sledeca godina ti donosi veliki obrt i povoljnosti na svim poljima.
Ova godina ti je povoljna za preuredjenje stambenog prostora i za gradnju,nije povoljna za preseljenje,prodaju ili kupovinu nekretnina.Nije povoljna za ulazak u emotivne veze jer ces biti izmanipulisana,prevarena,finansijski iskoriscena.Ako si u dugogodisnjoj vezi povoljan ti je aspekt za ostvarivanje zajednickog zivota ili brak.
Mozda ove godine sretnes duhovnog ucitelja(ukoliko si predodredjena za to),ili nekog iscelitelja koji ce ti priskociti u pomoc ako zapadnes u tesku depresiju.
Ne dozvoli razocarenja,zadrzi veru i samopouzdanje,imaj vere u sebe-pa to su samo izazovi koje ces proci.Ako se ispravno postavis ove godine,moze biti sasvim zadovoljavajuca.Ova godina nije za planiranja i preispitivanja,ovo je godina realizacije,ili postavljanja pitanja:"sta da radim?","kuda,kako,zasto?","sta uopste zelim" ili "kuda sve ovo vodi?"...
Dakle-malo organizacije,mnogo strpljenja,i izbegavaj nerviranje i stres-to ti nece pomoci i time nista neces promeniti.Strpi se,sledeca godina ce biti mnogo lepa na svim zivotnim poljima.
Ne znam koji je tacno problem vezan za ljubav,ako imas nekog posalji mi i njegove podatke i datum vencanja ako si vencana.

Back