piskaralo
Aktivan član
- Poruka
- 1.278
19.05.1984 ja a moj decko 14.02.1979 interesuje me sta me ceka sa njim ili njega samnom? tj da li uopste imamo buducnost i od cega ce to najvise da zavisi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Emily,hvala ti...na tacno je...:-(,stvarno me muce ta osecanja ove godine.Znaci ljubav propast ove godine,samo da znas nisi ti prva osoba koja mi je to rekla...Da li mozes da mi kazes da li ce jedan skorpion biti moj katastrofalni neuspeh?
E ovo jeste sudbinska,vec sam ti objasnila kako to izgleda,iz prijateljstva ce prerasti u ljubav,ali cesto cete razilaziti i miriti..I sve ce biti kao neobavezno...Stalna neizvesnost..
19.05.1984 ja a moj decko 14.02.1979 interesuje me sta me ceka sa njim ili njega samnom? tj da li uopste imamo buducnost i od cega ce to najvise da zavisi?
Pozdrav za Emili!
Nadam se da me nisi zaboravilaMoje pitanje je na dnu 99. strane:
Sanse za preseljenje u svoj stan?
Da podsetim, 28.11.1973. u 7h ujutru
Nadam se da nisam dosadna![]()
Izvini ako sam te propustila,stvarno se ne secam,a i ne mogu da te nadjem gde si vec postavila pitanje..ne secam se ovog nadimka,ali znam da sam vec nekom pisala na ovu temu..
Ovo je idealna godina za preseljenje,nekretnine,kao i uredjenje stana ili kuce u kojoj zivite.
Druga polovina godine donosi blago rasterecenje..
hvala emily! Jeste da nije ohrabrujuce al prezivecu ja to, valjda. mogu lu biti jos malo dosadna? Dal ce biti nesto sa likom koi je rodjen 07.01.1983?(podsecam ja sam 30.07.1980.) Hvala jos jednom.
...imali za mene nade,već 4 god sam u haosu...rođena sam20.10.1973.u 8.40 ujutru...ljubav me zanima...hvala
Trebalo bi da bude,ovo je karmicka veza i po vasim brojevima ovde bi trebalo da se desi velika ljubav i velika razmena emocija.Ako pozitivno budete usmeravali svoju energiju mozete ostvariti prelepu vezu,u suprotnom bi imali samo gubitke i propast.
Pri tom,moze se desiti da bude dosta neispunjenih obecanja,moze doci do toga da od pocetka nesto ne ide kako treba,mozda cete pokusati da krijete vezu ali ce doci do prica i govorkanja okoline ili necije mesanje sa strane.
Kako god bilo,ovakve veze proizvode velike emocije i jako bolan kraj,ali moraces da prodjes kroz to,od karme nema bezanja..
Najpre pozdrav.Dal mi mozes nesto reci o mom poslovnom zivotu,kakve su mi sanse da prodjem na konkursu za koji treba da ampliciram,i o mojoj vezi.Naime rodjena sam 04.03.1982.a moj partner 02.08.1982.unapred zahvalna Pozdrav
Našao na netu i po knjigama tumačenje datuma rođenja u tri kategorije..
PRIMER:
27.12.1975 - 3 + 4= 7 ličmi broj
27.12 = 2+7+1+2 = 9+3=12 =1 + 2= 3 bioritmički broj
1975 - 1+9+7+5=10+12=22 = 2+2=4 generacijski broj
693......