Cao,
sta kaze moj datum rodjenja 07.11.1969
unapred hvala
unapred hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao,
unapred hvala
Pa te 8-ce koje imas u datumu rodjenja ti daju podrsku za materijalnu,tj,poslovnu realizaciju.
One takodje govore o tome da imas jaku zastitu andjela cuvara,ali ne sme se desiti da nesto neposteno radis,jer u tom slucaju,ne samo da ces biti "provaljena" vec ces i debelo platiti za to,mozes cak imati i problema sa zakonom-ali samo ako budes radila na tudju stetu ili se budes bavila mutnim poslovima.Dok si postena imaces jaku zastitu svojih andjela.
Pri tom,istina je da si svojim rodjenjem na sebe uzela zadatak da ocistis karmicki dug svojih predaka,to se zove prokletstvo.Da bi sto pre odradila taj zadatak od tebe se trazi "rad,red i disciplina".Ono sto ti taj broj donosi su brojna otezanja,muke i prepreke koje ces morati da savladas i moraces se nauciti beskrajnom strpljenju.
Pored toga,tvoj bioritmicki broj govori o tome koliko si emotivna,senzibilna,senzitivna,osecajna,podlozna uticaju drugih ljudi na tvoj zivot,i jako si osetljiva,pogotovo lako upijas negativnu energiju oko sebe,doviljno je da ti samo neko pomisli nesto lose i tebi ce stvarno biti lose.Podlozna si crnoj magiji,pa vodi racuna o tome.
Jako si sklona depresivnim stanjima i pesimizmu,vodi racuna ako dodje do cestih pojava depresivnih stanja obavezno trzi pomoc.
Inace si izuzetno privlacna i sarmantna,lepa,zavodljiva,rado si vidjena u drustvu,tebe je lako voleti zbog tvog nesebicnog pruzanja pomoci svakome i tvog profinjenog ponasanja,ti zivis za ljubav i porodica ce ti biti najvaznija na svetu.
Mana ti je sto cesto menjas i donosis odluke na "blic",menjas planove neocekivano i cesto,i dozvoljavas da te drugi iskoriscavaju zbog svoje nesebicne prirode,pa je to jos jedan uzrok tome sto ti je zivot cesto u haosu.
Uz pomoc autoriteta mozes dosta daleko da doguras,u zivotu ces imati dosta pomoci od prijatelja i ljudi na polozaju.Ako se budes pridrzavala devize RAD,RED,DISCIPLINA postici ces uspeh a druga polovina zivota ce ti doneti olaksanje i bices nagradjena za sav svoj trud i muku.Inace ti si vrednica,pa uz malo organizacije i pomoci andjela cuvara eto tebi uspeha!
Ovo ti je jako povoljna godina za komunikacije,posao,unapredjenja,pomoc od uticajnih ljudi a bogami i za putovanja.Samo se cuvaj brzopletih i nepromisljenih odluka i reakcija.
Cao,
unapred hvala
Ako moze, sta kaze moj datum rodjenja, pls?
09.08.1980.
Missan,oprosti mi ja sam pogresila u racunanju,tako da vi niste karmicki spojeni,da,ovde je i trebalo doci do braka ali je od pocetka bilo osudjeno na propast.
Ovako,do kraja ove godine vi morate sve da zavrsite i rascistite.,tj,parnica mora da se zavrsi ove godine i to u tvoju korist.Ovo je za tebe godina materijalne stabilizacije pa se opusti i ne rasipaj mnogo.
A moj rođendan?
20. 07. 1992.
Sadasnju kalendarsku godinu svedes na jednocifreni br i saberes sa svojim bioritmickim brojem,i na to jos dodas broj tog meseca u godini.Dakle tvoja prognoza za april mesec je 3.
A u godini si 8-ice.
Emily,jel mozes meni da kazes nesto?..rodjena sam 8.7.1990.god...![]()
emili, mozes nesto i meni da kazes, prolazim kroz neki tezak finansiski i emotivni period, pa da li ce to da prodje ili potraje...05.05.1973