emily2 mozes li i meni reci nesto o ova dva datuma : ja-30.10.1980. on:30.09.1981?Hvala
Ne znam u kakvom ste odnosu vas dvoje ali predpostavljam da je ljubavna veza u pitanju,ja cu ti reci sta ti ovaj spoj moze doneti,ili se to vec desava..
Po ovim vasim kodovima vas odnos mi se cini kao neformalan,dakle nesto kao slobodna i neobavezna veza.Takodje u vasem odnosu ima dosta nestabilnosti,iako ste u vezu usli sa istim ciljem(mozda zbog seksa),ali oboje tezite ka iskrenoj i ozbiljnoj i vezi.Ima predispozicija da bude uspesna ali pod uslovom da neko od vas dvoje prihvati da bude podcinjen.Imate lepe predispozicije na materijalnom planu.
Ovde veliku ulogu igra seks,i na tom polju se najvise nalazite.Ali ova kombinacija moze biti i kobna po vas jer je prisutan jak uticaj Saturna,i jos u kombinaciji sa marsom i uranom.
Ako dodje do sukoba,a prisutna je velika doza agresije koja samo ceka svojih 5 minuta,plasim se da bi moglo biti prisutno dosta konflikata i ekscesnih situacija,pre svega bilo bi prisutno dosta ljubomore.
U nekom drugom slucaju,ne verujem da bi ste bili dobri prijatelji ili poslovni saradnici,iako se na prvi pogled moze uciniti da imate dosta toga zajenickog i pored velike privlacnosti izmedju vas.
Majo u tvom zivotu je prisutno dosta nesigurnosti,osame i muka,moras da ulazes dosta truda kako bi tvoji talenti dosli do izrazaja.Izuzetno si kreativna i vredna pa najlakse mozes naci posao u drzavnim ustanovama i svuda gde se trazi kreativnost i umetnost,tj,talenat.
Kod tebe je karakteristicno da partner suprotnog pola ima dosta jak uticaj na tvoj zivot(sto je izrazeno i kod osobe ciji si mi datum dala),sto moze biti uzrok velikom nezadovoljstvu i nesrecnom zivotu.
Cuvaj se depresivnih stanja jer te mogu odvesti u takve krajnosti da pomislis da dignes ruku na sebe.Ako se budes pridrzavala devize "rad,red,disciplina",i ako budes sve posteno radila u zivotu,druga polovina zivota ce te nagraditi za sav trud,rad,muku i patnju i konacno ces moci da uzivas u pravom smislu te reci.Pri tom ti je svojstveno(ukoliko budes zivela na ovaj nacin koji sam ti navela)da ces u drugoj polovini zivota ostati jako mladolika-sigurno si cula kad komentarisu za nekog kako je,sto je stariji-sve je lepsi i mladji.
U suprotnom,desice ti se sve kontra,sto znaci ako budes tokom zivota ispoljavala samo negativne osobine i ne budes radila posteno,imaces problema sa zakonom,i sve ce te to stici u drugoj polovini zivota.Zato sto si svojim rodjenjem na sebe uzela zadatak da otplatis karmicki dug svojih predaka i sada se od tebe trazi velika disciplina u zivotu.A ti imas dva takva broja u svom datumu-dakle RAD,RED,DISCIPLINA i sve ce biti ok
Mozda se kod tebe ispolji i interesovanje za menadzment ili politiku...