617
Nosilac vaše kombinacije brojeva je ljubav, romantika, nežnost, milosrđe, a nadasve strastvena ljubav. Blago onoj porodici čiji ste vi član jer ćete znati da stvorite toplo porodično gnezdo i sjajan dom u kome će svi biti srećni, a najmanje vi sami. Takođe ste veliki patriota i bilo bi dobro kada bi ovu kombinaciju imali političari. Energija vaše bioritmičke šestice, teško je shvatljiva mnogim ljudima; energija koju ona nosi mali broj ljudi prepoznaje, jer ona nosi doživljavanje tekuće ljubavi. Tako da se i vi trudite da služite kroz ljubav i uvek ste lojalni idealista gde ste posvećeni služenju prema lepoti, savesnosti, istinoljubivosti i poštenju koje je uvek realizovano kroz ljubav. Vi uvek vodite računa o svima, na svim nivoima: mentalnom, duhovnom, finansijskom i emotivnom. Vama su uvek drugi preči od vas samih i uvek ste bili, i ako ne shvatite na vreme i bićete samo mučenik. Često se osećate kao žrtva i što pre shvatite da treba da se menjate to ćete pre sami biti srećniji i zadovoljniji. Trudite se da svojim razmišljanjem i analiziranjem ne odete u neku vrstu „jadan ja ili jadna ja mene niko ne voli i niko ne razume“. Trudite se da izbegnete društvo i saradnju sa ljudima koji žele da vas iskoriste, već se podpomognuti pozitivnom jedinicom u generacijskom broju, koristeći svoju veliku intuiciju, okrenite analiziranjem svih koji vas okružuju. Budući da umete da odaberete pogrešnog partnera, biće to teret koji ćete morati da nosite izuzev ukoliko se ne odlučite na radikalne promene. Tada vaš život može da krene drugim smerom i dobri rezultati neće izostati...