Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
minna-:5
4
10
dakle broj 541......
pa kad budesh mogao, napishi.....
thanx unapred....![]()
Mislim da je 415
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
minna-:5
4
10
dakle broj 541......
pa kad budesh mogao, napishi.....
thanx unapred....![]()
alejinad:ZNAM DA SAM MOZDA MALO BEZOBRAZNA ALI MOLIM AKO MOZE I ZA MOG MUZA
19.12.1976.
945
Svetlana_:Psihologue mnogoooo...mnogooo ti hvala...
Veliki pozdrav od Svetlane.....![]()
izgleda da me poznaju jedino brojevi pa mi dodje malo zao same sebe ali....valjda sam navikla ...hvala na trudu i potrosenom vremenu za moju malenkost.ako smem da pitam kako cu da isplivam i da li cu da isplivam sa poslom i samom sobom?Psihologue:Why bez teksta?
Psihologue:448 (part I)
Ova kombinacija nosi dve četvorke, prokletstvo u pojavnom obliku i preuzimanje karmičkih dugovora svih svojih predaka. To zaista ne može da bude lako i život će biti pun ograničenja. Četvorka je ekvivalent planete Saturn, ali i kvadrat. Nemojte da vas ovo uplaši, jer osmica koju imate u ličnom broju, tj. velikog Anđela čuvara, pomaže vam da lakše prebrodite sve životne teškoće. Vama posebno naglašavam da poštujete Anđela čuvara, jer u suprotnom noseći teške nasledne kodove možete sami sebi još više da otežate situaciju. Trudite se da u životu sve radite pošteno i bez ikakvog muvanja, jer u suprotnom Anđeo čuvar vas napušta i vi ostajete na tamnoj strani života. Trudite se da sve organizujete i da sve držite u savršenom redu. Sve ono što je sporo i pipavo je kao stvoreno za vas, ali se ne zadržavajte na detaljima da ne biste izgubili smisao celog posla. Vama više nego drugima životno geslo treba da bude rad, red i disciplina. Samo tako možete da postignete velike i neslućene rezultate na životnoj stazi. Umete da materijalizujete čak i ono što drugi smatraju bizarnim. A vi uvek imajte na umu šta vam Saturn i kvadrat poručuju. Sve u životu ostvarujete jedino teškim radom i dobrom organizacijom. Naučite da izbegnete udarce bez obzira na mnoge napade kojima ćete biti izloženi. Probajte da se menjate u zavisnosti od prilika i neprilika u datom momentu. Uvek ćete iznova pokušavati da ponovo započinjete i ako ste nešto prethodno izgubili i uvek iznova to će vam i uspevati. Probajte da budete fleksibilniji. Rutina koju sami stvarate, sami postavljate kao pravila, jer smatrate da sve što radite treba da obavite efikasno.
goldfish:kojim redosledom dati broj :
licni (7), bioritmicki (2) pa generacijski (5) ili kako vec ........?
thanxxx