strelica86
Zainteresovan član
- Poruka
- 187
strelica86:A ako se dolazi do tih brojeva?
Zavisi iz kojeg si mesta?
Rodjena u Pozarevcu, 9.12.1986.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
strelica86:A ako se dolazi do tih brojeva?
Zavisi iz kojeg si mesta?
jayme:Dobro vece.
Ja sam rodjena 14.10.1984. Sto znaci da je moj broj 164. Hvala...
gambetobastardo:23.11.1968.
Hvala
strelica86:Rodjena u Pozarevcu, 9.12.1986.![]()
dunja 81:hello, rodjena sam 23.6.1981.g. interesuje me kakva mi je buducnost sa sadasnjim deckom rodjenim 3.8.1981.g. molim te da mi odgovoris...hvala unapred
Psihologue:797
U ovoj kombinaciji 797 imamo dve sedmice i ona je nosilac vaše kombinacije brojeva. Vi ćete se uvek nalaziti u neobičnom položaju, jer će vaša gledišta i vaše mišljenje uvek biti drugačiji ne samo od vaše porodice već i od vaših predaka. Vi posedujete izuzetnu unutrašnju snagu, mudrost i izuzetnu posvećenost. Tako i završavate sve ono što zahteva čvrstu veru. Sa vašim sedmicama vama je dato da uđete u uzvišene oblasti postojanja, one su vaš zrak ka njima. Posedujete stazu ka višem znanju i razumevanju. Umete da čuvate tajnu, skupljate informacije i izuzetno analizirate prikupljeno, posedujete i brilijantan um i veliku inteligencju. Umete da budete i skeptik, jer sumnjate u većinu stvari i nemojte se pitati zašto ste drugačiji od ostalih. Teško ćete tražiti pomoć od drugih. Radićete to sami u sebi, i pre ćete to sa sobom rešiti. Dok ste bili dete, najčešće ste se osećali usamljeno i ako ste se osećali odbačeno, često ste se i sami odvajali od drugih. Okolini nije lako sa vama, vama još teže sa sobom. Nadam se da ste do sada shvatili značaj svoje uloge u životu. Pre ove reinkarnacije, vi ste proveli mnogo života u prikupljanju znanja i mudrosti koje danas imate, uvek spremni za momenat kad vam to bude zatrebalo. Često ste kao mlađi imali sumnje u veru i spoznaju Boga i Neba. Već u srednjim godinama imate potpuno poverenje u veru. Tada počinjete da delite svoje tajno znanje sa celim čovečanstvom. To je nešto što naprosto morate i nešto od čega ne možete da pobegnete. Planeta Uran vam je kao vladalac broja sedam dala slobodarski duh i stvaralačku volju da možete da stanete na svetlu stranu života. Već ste i uvek ćete vršiti sva pravila života. Osim izuzetno jake intuicije, imate i moć predosećaja. Vaši snovi su vrlo interesantni kada ih se sećate, i ako naučite da ih tumačite mogu postati i vizije budućnosti. Vama je nemoguće pomoći, jer ste veoma zatvoreni i ne dozvoljavate nikome da uđe u to carstvo koje se zove ja. Ne zaboravite da u svetovnom životu nasleđujete sve od imetka do bolesti...
Mislim da je već pisano o ovom broju..
jacamaca82:a jel moze 292 sa kombinacijom 633?hvalaaaaa
Hoću ali prvo mi objasni odakle ti toliki broj..kako_hocu:zdravo...moj broj je 10109.hoces?
Psihologue:Hoću ali prvo mi objasni odakle ti toliki broj..