Tumacenje avatara kao simbola....

DINA-voli praznike i svesna je svoje sexualnosti
FROZEN-nas glas razuma na forumu
SUNLIGHT-ceznja i stalni problemi...voolela bih da vidim tvoju sliku u profilu
LUDICA-cas mali naivni slatkis(ex avat.) cas suocena sa ovim surovim svetom hoce da naprasno postane ruff-tuff girl-srecno, svima nam to treba
RAINDOG- voli cura zdravu hranu, svadjalica, iskrena do bola, zanimljivo je citati njene postove
BETTY- namigusa, koketa, slatko nisko zensko stvorenje (subjektivna sam jer volim taj crtani)
KAA-jos jedno veoooma surovo iskreno stvorenje
PETARPAN-lepo je sto se bori za svoje stavove
LUPI-po meni jedan od najnormalnijih momaka na 4umu,fino razmislja, a i otvoren-od pocetka fotka na profilu i avataru
GRYPHON-umereni komentari i velika ljubav ka filmu?
SINNKE-ubio bi me kada bih opet rekla da se super zabavi covek kad cita njegove postove;neko rece ovde-macak kome je sve dok.urcilo a ovde je jer nema pametnija posla
PETA-ok, ustane i kaze sta misli a ipak bi hyela da ublazi svoju ostrocu likom plavusice, dakle slicna nikiti
RANDOM-ocrni me taj covek, ali ne shvatam to licno.okrenut do pola, hteo bi da nas upozna prvo pa da se i on nama otvori. filozof, oprezan
CLICK-svestan svog fizickog izgleda, ali ga retko otkriva bas zbog toga sto zna da ce mu reci da se hvali, pa ce time umanjiti njegovo pravo vedro sklono zabavi ja
POPMARE i DJ-lupijevi kompanjerosi pa verovatno su tu negde..
uh... ko jos ima..

mala_nish:
DINA-voli praznike i svesna je svoje sexualnosti
FROZEN-nas glas razuma na forumu
SUNLIGHT-ceznja i stalni problemi...voolela bih da vidim tvoju sliku u profilu
LUDICA-cas mali naivni slatkis(ex avat.) cas suocena sa ovim surovim svetom hoce da naprasno postane ruff-tuff girl-srecno, svima nam to treba
RAINDOG- voli cura zdravu hranu, svadjalica, iskrena do bola, zanimljivo je citati njene postove
BETTY- namigusa, koketa, slatko nisko zensko stvorenje (subjektivna sam jer volim taj crtani)
KAA-jos jedno veoooma surovo iskreno stvorenje
PETARPAN-lepo je sto se bori za svoje stavove
LUPI-po meni jedan od najnormalnijih momaka na 4umu,fino razmislja, a i otvoren-od pocetka fotka na profilu i avataru
GRYPHON-umereni komentari i velika ljubav ka filmu?
SINNKE-ubio bi me kada bih opet rekla da se super zabavi covek kad cita njegove postove;neko rece ovde-macak kome je sve dok.urcilo a ovde je jer nema pametnija posla
PETA-ok, ustane i kaze sta misli a ipak bi hyela da ublazi svoju ostrocu likom plavusice, dakle slicna nikiti
RANDOM-ocrni me taj covek, ali ne shvatam to licno.okrenut do pola, hteo bi da nas upozna prvo pa da se i on nama otvori. filozof, oprezan
CLICK-svestan svog fizickog izgleda, ali ga retko otkriva bas zbog toga sto zna da ce mu reci da se hvali, pa ce time umanjiti njegovo pravo vedro sklono zabavi ja
POPMARE i DJ-lupijevi kompanjerosi pa verovatno su tu negde..
uh... ko jos ima..
S` obzirom da sam surovo iskren,ti si slatkis ;) (nedefinisani minonu pokrij se usima)

Astrodita:
Po svaku cenu želi da privuče pažnju! Avatar nije toliko rečit, koliko vlasnik želi da bude! ;) Želja da šokira javnost! Bundeva je povrće i za nju kažu:''prost'' kao bundeva...kao pasulj, sitna boranija! :roll:
Vlasnik namerno želi da ga prihvatimo kao ''prosto''biće, u smislu da je jednostavan!
Mislim da mu je sex na poslednjem mestu u životu, iako želi da steknemo drugi utisak!
Za*ebant, život prihvata olako,kao šalu....ipak, nije sve onako kako on želi !
.:-D
pogodi ti nekako...ko bi reko

ASTRODITA-zrelo zensko stvorenje koje moze da nam na fin nacin zapusi usta.nemam iskustva s tim

Iskustvo+godine=dobitna kombinacija...uči, dušo, u znanju je spas! :grin: 8) Pravilo:samo od pravog učitelja! ;) :arrow:

@ Bundeva...odavno sam ja tebe pročitala, ;) veliki poljubac od Astrodite! :razz: :lol:

Back