Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Je li iko zna šta znači kada sanjaš Rome,i to pjevača romskog?Još je i neka hrana bila u snu.
Baš interesantno..Romi?
Zavisi koja hrana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li iko zna šta znači kada sanjaš Rome,i to pjevača romskog?Još je i neka hrana bila u snu.
A gomila mrvih pacova svih velicina i rasa?
cula sam da ne valja sanjati kada ispadaju zubi. al evo ovako sanjala sam kako sam uhvatila jedan donji zub koji sam na javi primetila da se malo klima. u snu sam ga lagano stisnula i pokusala da rasklimam i ispao je i on i sva ostala 4 prednja donja? sta bi moglo da znaci? samo da nije kao u sanovniku sto tumace![]()
I ja sam pre dve noci sanjala da mi je ispao zub. Znam da ne valja kada se to sanja, uzas!
I ja sam cula da je jako los znak to sanjati,moja drugarica je to par puta sanjala,i kasnija desavanja su bila uzasna...mada ni jedno nije direktno nju pogodilo...vec ljude iz njene okoline....mozete naslutiti o cemu se radi....katastrofa...
Ja dosta cesto sanjam da mi ispadaju zubi, i stalno se najezim kad se setim takvih snova jer znam da se povezuju sa nekim losim desavanjem, ali bar do sada ne mogu da se setim da se nekome iz moje okoline desilo nesto lose... sto je dobro
Sad, koliko je to istina?