Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Psiho molim te jel bi mogao da mi istumacis nocasnji san...
Sanjam ja da mi je rodjendan..i kao velika zurka u nekom velikom restoranu..puno ljudi ..sve neko drustvo koje nisam videla 100 godina,pa rodjaci iz Amerike,drugarice iz srednje skole...itd
Interesantno je da sam ja konobarica i da idem redom i da pitam goste sta ce da piju..i znam da nisam uspela sve da popamtim sta su hteli..tako da sam poludela...
Kada sam posluzila otprilike polovinu mojih gostiju,nestalo je pica i ja sam morala da odem negde po njega ..
.Medjutim meni se desilo da sam tamo negde ostala sa nekim muskarcom ...i kad sam se vratila
gostiju nije bilo..cekali su me u busu ispred restorana kao da idemo nazad.Kad sam usla u bus ,svi su bili ljuti na mene ..sto sam kao otisla i nisam im donela pice.

U moj san kad svarti AUTOBUS onda sutrasnji dogadjai su izuzetno bitni,a kad to bude
sa restoranom sa puno ljudi to mi obicno govori o jednoj osobi koja zeli da me prevari,
kao sto se moze primetiti sve kontra.
Sta rekoh PREVARA i nesto mnogo bitno znaci obicno da krecem dobro ali lose
zavrsim..
Ne znam koliko cu ti pomoci ali pokusao sam preko svog tumacenja sna za tebe..

Sanjanje nule sa jedinicom moze znaciti da promene koje zelis idu mnogo sporo.
U stvari promenice se ali ces morati mnogo truda da ulozis,bas koliko nula ima..

Па када на то додамо губитак јер су цифре на фалсификованој новчаници...:roll: или не... оне је управо и чине фалсификатом...
Нешто ћу се потрудити да изгубим, али ми неће одмах поћи за руком? :D
Преварићу некога али спорије него што очекујем? :D

Онда боље да не сазнам шта значи црвена и бела боја... и то што су цифре извежене на новчаници..:shock:

To si kontrasti u snu.
Crveno i belo obicno vuce na radovanje..
Osim bele vencanice..

:D Још контраста...

Дакле, све оно од мало пре, па још и то да ћу се због тога радовати. :D Није сан крив што сам ја блесава...:roll:

Комбинација да ћу нешто изгубити, спорије него што хоћу, па ћу се још и радовати... јок... не ваља...
Биће да ћу некога преварити, споро, али ћу се на крају радовати. :D:D:D

:D Још контраста...

Дакле, све оно од мало пре, па још и то да ћу се због тога радовати. :D Није сан крив што сам ја блесава...:roll:

Комбинација да ћу нешто изгубити, спорије него што хоћу, па ћу се још и радовати... јок... не ваља...
Биће да ћу некога преварити, споро, али ћу се на крају радовати. :D:D:D
Vidis kako to ispadne bezveze i glupo..
Ustvari neko ili nesto nas kroz san upozori a na nama je da pravilno rastumacimo.

Uf nezgodan san jutros - sanjam kako izlazim na ispit ( koji inace imam u ponedeljak ), ali dezurna profesorka ( inace predaje drugi predmet ) tvrdim kako nemam uslov da izadjem na ispit, a ja joj kazem da mi ni ne treba ( u stvarnosti mi ne treba ). Onda joj kazem da ode do odredjene prostorije gde radi covek iz administracije koji se time bavi i ona odjuri a ja za njom, ali mi u nekom hodniku pobegne. U hodnicima haos - srecem druga iz srednje koga drze neki ljudi kao lopova, a iza pretresaju neke momke, srecem i kuma koji je student takodje na tom faxu ali u nekom military stilu, ne secam se vise ni koga sam sve sreo...Da mi ispit ne bi prosao vracam se u amfiteatar gde se polaze kad ono...kisa je lila ( kao da je na otvorenom ), vecina vezbanki je pokupljena ( tu se rade ispitni zadaci ), a moja ispod klupe je sva mokra. Besnim i jadam kakva je to osoba ( ta asistentkinja ) ljudima iza sebe. Izlazim ispred i odjednom sam u dvoristu osnovne u kome srecem starog ucitelja. Zalim se i njemu, a neki koji su oko njega ga zezaju, kazu mu da ga neko zove a posto on ( u snu ) slabo cuje okrece i to je svima smesno. Onda dolazi tu jedan drugar iz osnovne koji nije bio neki djak. Ja ga pitam sta radi, a on mi kaze da studira matematiku.

milion detalja u ovom snu...neke sigurno nisam ni zapamtio.

Vidis kako to ispadne bezveze i glupo..
Ustvari neko ili nesto nas kroz san upozori a na nama je da pravilno rastumacimo.

:-? Није глупо... Само се мало шалим на свој рачун...:D

Неко или нешто... хм... или ми сами... Колико себи питања поставимо у току дана? Логично је да очекујемо и одговоре. Некада дођу у сну, некада на јави...
Ја их не посматрам као предсказања, већ управо тако - као одговоре.

Интересантно ми је то што су пуни симболике... Размишљала сам и зашто је то тако...
Разговарала сам једном о сновима са једном особом, која има веома инетресантна размишљања... (овде видим бановани корисник, због недостатка социјалне интелигенције :shock: но, свако има право на своје мишљење, а ако има и мало власти, онд има право и на одлуке)
Дакле симболика.
Није питање шта за тумача представља новац (конкретно мој пример) већ шта представља за онога ко је сањао.
Што опет не искључује могућност да неко други може да ти помогне да протумачиш свој сан... различити људи - различите идеје... свака идеја те може мотивисати на размишљање...

danas sam sanjao 3 cudna sna... nikad ranije nisam sanjao nesto tako....

prvi san mi je bio kako sam sjedao sa jednim prijateljem i jednom prijateljicom i odjednom me ta prijateljica poljubila u obraz pa se odmakla pa josh jednom samo sto sam drugi put i ja nju...

a drugi san je bio sa tim istim prijateljem samo sto nas je sada bilo vise i samo odjednom mu noga puna trnja i jedini sam ja uskocio da mu pomognem da ih izvadi i isao je jednim stepenicama kod moje skole...

TRECEG SE NEMOGU SJETITI :D :lol:

koliko vidim psiholouge rekao si da trebam da zapazim neki detalj

u prvom snu je bila izrazena samo njena faca a druga iza nje mislim da nisam ni vidio mozda malko sa strane

a u drugom to trnje sto je bilo zabodeno

ali su se obadva sna desavali oko osnovne skole.....

Uf nezgodan san jutros - sanjam kako izlazim na ispit ( koji inace imam u ponedeljak ), ali dezurna profesorka ( inace predaje drugi predmet ) tvrdim kako nemam uslov da izadjem na ispit, a ja joj kazem da mi ni ne treba ( u stvarnosti mi ne treba ). Onda joj kazem da ode do odredjene prostorije gde radi covek iz administracije koji se time bavi i ona odjuri a ja za njom, ali mi u nekom hodniku pobegne. U hodnicima haos - srecem druga iz srednje koga drze neki ljudi kao lopova, a iza pretresaju neke momke, srecem i kuma koji je student takodje na tom faxu ali u nekom military stilu, ne secam se vise ni koga sam sve sreo...Da mi ispit ne bi prosao vracam se u amfiteatar gde se polaze kad ono...kisa je lila ( kao da je na otvorenom ), vecina vezbanki je pokupljena ( tu se rade ispitni zadaci ), a moja ispod klupe je sva mokra. Besnim i jadam kakva je to osoba ( ta asistentkinja ) ljudima iza sebe. Izlazim ispred i odjednom sam u dvoristu osnovne u kome srecem starog ucitelja. Zalim se i njemu, a neki koji su oko njega ga zezaju, kazu mu da ga neko zove a posto on ( u snu ) slabo cuje okrece i to je svima smesno. Onda dolazi tu jedan drugar iz osnovne koji nije bio neki djak. Ja ga pitam sta radi, a on mi kaze da studira matematiku.

milion detalja u ovom snu...neke sigurno nisam ni zapamtio.

Ау... преучио си...:D
Шалим се... ниси сигуран у своје знање ( а ко јесте?), оптерећен могућим грешкама у администрацији ( а ко није?)
Нормалан сан пред испит... изађи мало, прошетај... :D опусти се...

Upravo tako. Nisam siguran u svoje znanja ( iako sam ucio i to ne malo ), a i stalno imam utisak da ce da me strefi neki baksuz ( kao recimo greska u administraciji ). Ipak mislim da kad je u pitanju ovaj san moze se tumaciti dosta prizemno. Ali opet ne znam sta znace oni mnogobrojni likovi. Mozda nisu ni toliko vazni...

Upravo tako. Nisam siguran u svoje znanja ( iako sam ucio i to ne malo ), a i stalno imam utisak da ce da me strefi neki baksuz ( kao recimo greska u administraciji ). Ipak mislim da kad je u pitanju ovaj san moze se tumaciti dosta prizemno. Ali opet ne znam sta znace oni mnogobrojni likovi. Mozda nisu ni toliko vazni...

Ма какви ликови. Само праве гужву. Збрка ти је у глави... преоптерећен си...
Ако си озбиљно научио и то мало, најбоље ти је да се опустиш. Пусти да се то лепо слегне и без бриге...
:roll: и ја сам сваки испит доживљавала као смак света... безвезе...
E да... и још те мучи то што видиш да гори од тебе полажу испите, а ти се нервираш... Е, то је баш због тога што се ти нервираш, а они не...:D

Trumane ima milion detalja ali za tumacenje nekog sna ,bar po meni,najbitnije je glavni simbol
ili nesto sto zapazis izrazeno,kao glavni simbol tumacenja sna..

Znaci ti si prije tumacio bez sanovnika i sa simbolima pa si se umorio, i sad ispitujes i ovaj nacin tumacenja kao predskazanja itd? Pa to je onda ok.
______________edit
pardon, mislio sam da kazem "umori se covek kad na forum tumaci u simbolima a ne po sanovniku".
sori:)

Back