Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Psiho, izdvojio sam taj san jer mi deluje kao da sam gledao neku epizodu Dosijea X. Ne sumnjam da si to sanjao, ali prosto zvuci neverovatno. Kada bih samo ja tako nesto sanjao...eto vidis, ljubomoran sam na tebe :)

Znas kako Trumane..Dugo sam vremena sebe vezbao i prvenstveno /valjda/ sebe ubedio sta zelim da sanjam..i to se dogodi...Kasnije mi je bilo jasnije...U principu sada mogu da sanjam sto zelim .
Ono sto ne zelim kad dodje do toga automatski sam sebe ubedio da moram da se probudim....
Stvorio sam tkv sanovnicki zid na lose stvari,a pre toga sam sebo rekao,nbe sanjati VODU,AZDAJE,
MRTVACE ,JEDENJE KOLACA,LUTRIJU itd...

Psiho, da li to sto si istrenirao da ne sanjas stvari koje simbolisu nesto lose znaci da ti se lose stvari nece desavati ni u stvarnosti ili da ce sansa za da se dese biti manja...Nesto ne verujem. Bolje ovako da te snovi pripreme ili da si makar na oprezu.

pa mozda sam i ja dozivljavao mnogo 'drugacijih jezovitijih'...ali samo nebi da se hvalim...hm.
h opet mi na pitanje 'dali ti mislis da se snovi bave samo proricanjem' nisi odgovorio .....
ps:
a vjerovatno nisi ni citao onaj primjer za asocijacije iz proslosti u snu...vrati se nazad dvije tri strane pa nadji..

PITANJE NIJE UPUCENO TEBI, JER SE TI SLAZES SAMNOM DA SE N A J R E DJ E BAVE TIM, NEGO JE UPOCENO JEDNOM covjeku sto ne misli tako,. nego naprotiv..gleda u sanovnik i prorice..neka mi ne zamjeri na ovome..

Pa ovako. Nocas sam sanjala sledece...

Jashem crnog konja, i misija mi je da idem da ubijem Legolasa koji je na belom konju u mom bloku. Tachnije ispred mog ulaza. Prolazim na konju pored coveka na braon konju koji je svetac (pritom ne znam koji jer bukvalno nishta ne znam o religiji), koji me podrzava u mojoj misiji. Chovek na braon konju izgleda: debeo, ima okruglo lice, smedju kosu (oshishan na sherpicu), lichi na stare sveshtenike iz filmova...
Srela sam ga na raskrsnici pre skretanja u moj blok.
Dolazim ispred ulaza i nekako iz trece projekcije vidim da mi Legolas zabada mach kroz stomak, medjutim ne osecam nikakav bol.

Nakon budjenja ostao je najjachi osecaj iz sna koji je upravo vezan za konja na kom sam bila. Jer je bio vrlo nestvaran, previshe divlji, i previshe jak i neobuzdan.
Ukoliko iko zna malo bolje psihologiju , vrlo su dobrodoshli komentari, poshto ne verujem u drugachija tumachenja. Inache ne gledam sf filmove, niti me ikad interesovala nauchna fantastika. A vrlo zanimljivo skoro da nishta ne znam o religiji.

Ps. verujem da san verovatno zvuchi smeshno, ali verujte meni uopshte nije smeshno kada ga se setim, i imam jaku zelju da ga rastumachim.

Pa na ovoj slici kao da nosis neku nzv. 'polu-feredzu'.. ti znas da muslimanke kriju lice ovako nekim krpama? Pricaj o slici..mozda ima veze sa snom.
San ti ima i masu seksualne simbolike, mada nebi smijo iz toga da odma zakljucim da imas neke potisnute seksualne zelje jer te ne poznajem (probadanje macem kroz stomak, 'mog ulaza', nije ti neprijatno sto ti je zario mac)..
Kroz stomak? Jesi mozda imala neke bolove u stomaku koji su od nervoze, neprijatnost neku u stomaku?
Ti imas crne oci jeli tako?
Ko ima crne oci? Ako imas, onda 'konj' znaci opazanje tvoje necega...
Sto li je 'Legolas'?

........
Ja neznam sto znaci ovaj san (iz ovoga..morao bi da imam vise detalja i cuda)

CATTARIC:
Pa na ovoj slici kao da nosis neku nzv. 'polu-feredzu'.. ti znas da muslimanke kriju lice ovako nekim krpama? Pricaj o slici..mozda ima veze sa snom.
San ti ima i masu seksualne simbolike, mada nebi smijo iz toga da odma zakljucim da imas neke potisnute seksualne zelje jer te ne poznajem (probadanje macem kroz stomak, 'mog ulaza', nije ti neprijatno sto ti je zario mac)..
Kroz stomak? Jesi mozda imala neke bolove u stomaku koji su od nervoze, neprijatnost neku u stomaku?
Ti imas crne oci jeli tako?
Ko ima crne oci? Ako imas, onda 'konj' znaci opazanje tvoje necega...
Sto li je 'Legolas'?

........
Ja neznam sto znaci ovaj san (iz ovoga..morao bi da imam vise detalja i cuda)

Chista srpkinja sam. Imam crne ochi. I trenutno sam u konfliktu sa samom sobom oko nekih stvari, tako da verujem da je san prostekao iz toga. Legolas je (shto mi je vrlo zanimljivo) lik iz koliko se ja secam filma Gospodar prstenova. Deluje vrlo nevino i chisto, ima dugachku plavu kosu, na belom konju je, i nekako simbolizuje barem naizgled dobro.
Shto se tiche mog avatara, mislim da je simbolika u otrovnom rechniku. Chesto znam da upotrebim prejake rechi u nekoj situaciji, i on bi trebao da me podseca da trebam nekad i da cutim.
Sa druge strane imam osecaj da potiskujem dosta emocija, jer zaista mogu da ih poistovetim sa emocijom koju je izazvao taj crni konj u snu na kom sam ja bila.

Nisam osetila nikakav bol u stomaku, ni u snu ni na javi. Chak mi je bilo vrlo chudno shto sam to zabadanje macha gledala iz druge projekcije.

Da znash da ima vrlo logike to o chemu pishesh. S tim shto mi nije jasno zashto sam ja na crnom, a on na belom konju. Zashto ja simbolizujem sve "mrachno", a on sve "chisto"?

Josh par stvari mi je ostalo nerazjashnjeno. A to je:
"Zashto je moja misija u snu da ubijem Legolasa"?
"Shta predstavlja svetac na braon konju koji me podrazava u toj mojoj misiji"?
"Da li sam ja negde duboko religiozna a da i nisam svesna toga?"

'Raskrsnica' moze da bude nesto religiozno..
a ja vidim nesto 'nesvjesno-mozda-religiozno' i na tvojoj slici. Ova ti marama lici na neku nzv. 'polu-feredzu'; ti znas da muslimanke sa feredzama kriju lice i ostavljaju samo OCI (A konj u snu znaci: percepcija (opazanje), vid, oko, primjecivanje), vjerovatno imas i crne oci (iste boje konja)? ---- NISAM VIDIO STO SI PISALA, PA SAM UZEO OPET ISTO DA PISEM:)

'Raskrsnica' moze da bude nesto religiozno..
a ja vidim nesto 'nesvjesno-mozda-religiozno' i na tvojoj slici. Ova ti marama lici na neku nzv. 'polu-feredzu'; ti znas da muslimanke sa feredzama kriju lice i ostavljaju samo OCI (A konj u snu znaci: percepcija (opazanje), vid, oko, primjecivanje), vjerovatno imas i crne oci (iste boje konja)?

Nisam sigurna na koji nachin bi posmatrala raskrsnicu kao religiozni sinbol. nekako me vishe asocira na neki preokret u zivotu.
Avatar jeste stavljen u periodu zivota u kom sam pochela emotivno da se zatvaram prema ljudima, i mene vishe asocira na neku vrstu zashtite (ovo je najiskrenije)

a kaludjer sa masnom kosom i neuredan, u neku boju obucen koja nas sve asocira na ..(znas sama na sto kafena boja).... sve prljavo?

Braon boja me asocira na neshto prljavo, stim shto je pomalo chudno da mi je u secanju ostala njegova kosa kao vrlo chista,i chak gusta, ali naravno neobichno oshishana. Naravno debeo je , star i nizak. Nije toliko prljav koliko bi mogao da bude, ali definitivno ne bi spavala sa njim. :lol:

vidim da si izbjegla da komentarises seksualnu stranu sna,...mada mozemo reci da je kaludjer neko sa kim nikad nebi spavala ni u snu ni na javi jeli tako?

Nije mi problem da komentarishem sexualni zivot, s tim shto to ne bi radila ovde. Imam ga i zadovoljna sam sa njim. S tim shto do sada nije bio dovoljno cest (vikendi) shto ce se uskoro promeniti...

kaludjer moze na neki nacin da predstavlja vrijeme
sto, znaci plata ti je jednom nedeljno jeli;)
ma bogami..da dodje taj kaludjer u subotu....nebi on spavao sa tobom, a ti bili snjim to sad...;)

CATTARIC:
PITANJE NIJE UPUCENO TEBI, JER SE TI SLAZES SAMNOM DA SE N A J R E DJ E BAVE TIM, NEGO JE UPOCENO JEDNOM covjeku sto ne misli tako,. nego naprotiv..gleda u sanovnik i prorice..neka mi ne zamjeri na ovome..

Gledam u sanovnik kad neznam značenje...
Ne proričem nikada a bavim se stvarima
koje vidim ne razumeš ili ne kapiraš...
Odogovorio sam na tvoje pitanje koliko
je ono bilo razumljivo..

A besan jesam (ali na tebe ne druze), hvala sto se interesujes. (Dakle kazem ti pisao sam prije onoga posta sto se vidi jos 5 postova kojih sad KO ZA INAT NEMA!) kako neznam, ali nestadose mi postovi, idem da pitam operatore sto je ovo.

Evo imam ja jedno pitanje za nekog ko voli da tumaci snove. Dakle u snu mene jure neki nepoznati ljudi sa pistoljima i pokusavaju da me ubiju. Posto sam ja pala dok su me jurili jedan od njih je ispucao par metaka u mene, ali me nijedan nije pogodio. Videvsi da mu nije uspelo vadi noz i zabija mi ga u ledja. Inace u snu ja kao nisam ja, nego neko drugi. Ja onda ustajem vadim taj noz jer nije bio duboko zariven, i nastavljam dalje da bezim. Nakon nekog vremena sretnem te ljude ponovo i ovoga puta uspevaju da me ubiju, medjutim kako sam ja shvatila da sam mrtva ovog puta, tako sam se prebacila u neku drugu osobu, u istom snu, i nastavila dalje da bezim od tih ljudi.

danima sanjam kako pronalayim novcice u apoenima od 10 i 20 dinara!!! i to ima ih jako puno, gotovo na svakom koraku nailzim na njih... ynam da je smesno ali eto bas bih volela da znam sta je to...;)

Back