Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cattaric nisam mislio da si izmislio taj san. Lepo si sve to izanalizirao, ali ja ti kazem da sam par puta sanjao upravo to sto se obistinilo, a ja nisam mogao ni da pretpostavim da ce se to desiti.

ma kaze san nesto i tvoj i moj o buducem, al aj reci da su svi snovi na tu foru?;) neznam, samo to sto sam mu zapakovao kondom u nekakve kutije pa nosio na trsku (simbol falus) opet nesto znaci i opet moze da se tumaci i opet nema veze sa buducnoscu. Nesto u necemu zapakovano je opet simbol, tvoj trg i cura na njemu a tu golubovi je opet simbol. Ti gavrani kad neko umre sto se kao cuju..opet nemoze mi reci psihioloque da netreba postaviti pitanje 'zasto su to bas gavrani, sto ne bilo koja druga ptica'...on zna da to znaci to...ali nezna zasto gavrani. Zasto macka i tako dalje (gavran i macka su simboli djetetove slike o majci koja ima penis (koju svako dijete musko ima do neke 6-7 godine))

Vidi, vecina snova NE GOVORE o buducnosti, takodje ljudi su razni pa neki slabo i sanjaju a kamoli da imaju snove o buducnosti. Ipak, ponekad se zadesi neki biser. Golubovi mogu biti jer je poznato da oni cesto seru, a mogao sam se osetiti kao posran posle tog saznanja ( nebitno sad da li jesam ). Ti simboli su samo sredstva koja nije problem objasniti, sustina ostaje. A zasto bi ona sanjala bilo sta ako nije zainteresovana za mene.Bavis se sitnicama...

ja nevidim sto je poenta tvoje price jbg. i ja kazem da se VECINA snova ne bavi buducnoscu. A ovo sto pricas za simbole opet ne vidim na sto se odnosi.. istina je da moze znaciti: osjetices se kao posran. A trg moze znaciti: osjetices se kao trg...?

ti i ta cura 'ne govorite'?
ona nosi 'bisere'? (nosi li ti majka bisere)
ko je to njoj '****' nesto protiv tebe? ili tebi protiv nje?
ako nije zainteresovana za pro'mene'?
suvoca u njoj ostaje, nije vlazna? (shustina -- susha)
vencanje nije 'sitnica' nego krupna stvar?

crne pantalone su se pocepale u predelu kolena... u snu :D hehehe...

nekada davno negde sam procitala da samo psihopate sanjaju u boji :) ali, crno-belo je nesto sasvim drugo... ne znam sto vam ovo pisem, mozda nekome zatreba ipak :lol:

Moj san i nije toliko čudan koliko je čudno to što je indentičan san sanjao moj rodjeni brat,
kako se kliker okreće po parketu. Akcent u snu je na zvuk, koji odzvanja okretanjem klikera po parketu.
Pri slušanju tog zvuka u snu i pri sećanju na javi oboma nam se javljala neka jeza i neprijatan osećaj. :???:

Pretprosle noci sam sanjao kako ulazim u veliku zgradu nekog novog pozorista. Otvara se premijernom predstavom i pozoriste je ogromnom sa ogromnim brojem sedista koja se protezu unazad. Medjutim, svi sednu samo za mene nema mesta i dok trazim mesto neki momak me gadja kamencicima ( nisam siguran da li tim ). Ja u besu lupim sakom o neki sto ili sediste, pridje covek iz obezbedjenja i izvede me. Osetim nepravdu i cekam ispred roditelje i sestru da se predstava zavrsi.

Nesto sto je bilo dobro po tebe, neki dogadjaj, ti si shvatio kao los. To sto nema za tebe mjesta medju 'masom' medju 'ruljom' i sto nece niko da te veze za sablon (stolice su sablonke, sve iste neoriginalne) ti si shvatio kao nesto lose? Pa citao si bibliju i sjetio se (u nesvjesnom) scene da su pred Isusa, koji je isto tako bio razlicit od rulje gadjali neku zenu kamenjem? Pa da, momak je to sto simbolise neku osobinu tih ljudi u 'maskembalu, pozornici',djetinjastost (slusaj pjesmu od Vajte..a vec si je cuo 'Zivot je maskembal svako se krije kada u sebe siguran nije zivot je maskembal ljudi su krivi (sacu malo da izmijenim) U SABLONSKU STOLICU udobnije se sjedi'). Mozda i nisi cuo nije bitno. Izbacivaci su ti simboli necega takvog isto, oni su obicno obuceni u ista odijela. U crnom su da se ne razlikuju od mraka...Covjek iz mraka si ti.....
budi jos detaljni, bolje ga prepricaj, ovo sto sam sad reko je smao hipoteza, ne kaze da je to tumacenje.

sanjala sam skoro svog oca (koji inache nije ziv) kako stoji pored mene i cheka neshto... ja gledam u tv zamisljena i on mi se obraca rechima ajde, hocesh li da izadjesh... mene u snu mrzi, uhvatila me neka lenjost i kao razmisljam sa kim, borko (inache pokojni mi drug) je mrtav, a i moj tata, nemam sa kim da igram karte vishe... u tom trenutku on govori chekam da izadjesh pa da idem... ja mu na to kazem pa idi ti ako morash da se vratish i u tom momentu mi prolazi misao da on hoce od nechega da me sachuva i da mora da je nekako kontrolisao igru (mislim na karte, na remi) prethodna dva puta kad sam dobila igrajuci tamo sa nekim likovima...

uf cattaric... ne trchi pred rudu ine donosi tako brzopleto zakljuchke...a ako vec to radish trebalo bi da navedesh i na koji deo se to odnosi tj rechenicu iz koje uspe da izvuchesh tako neshto... ako mislish na moj komentar gde stoji ...nemam sa kim da izadjem... pa zatim igram karte... izlazak se odnosio na tog mog pokojnog druga, a za karte vezano za mog oca (kuci smo igrali ja, on i braca) i sa ocem nikada nisam igrala remi vec preferanc... ako mislish na deo ...prethodna dva puta sa nekim likovima onda ti ne vidish dobro...

CATTARIC:
a slozice se i ostali valjda neko da iz toga implicira se da si htjela da igras sa nekim od njih u 2 (pa i u 3 nemoze nesto dobro da se igra) remi..
mozda moze i tako da se protumachi a shto se tiche remija on se igra i u dvojku, trojku, chetvorku a najbolji remi je sa 5 igracha... odnosno, uglavnom ga igraju 4 ili 5 igracha a moze da se igra i drugachije...

Back