Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Јављам се на оглас где се тражи познавање италијанског језика. Жена из људских ресурса ме проследи власници једне радње или фирме која тражи особу која зна добро тај језик. Кренемо с комуникацијом, али она прича тихо и неразговетно тако да је ништа не чујем. Онда она одустане од мене јер помисли да не знам италијански и оде негде даље.
Претпостављам да је ово порука да ми овај језик неће много требати за каријеру, а и да га не знам довољно добро.

Ја сам јуче сањао како радим писмени из математике. Прегледа ми професорка из средње. Имам 0/5, значи све сам погрешно урадио а доста сам исписао. Питам се, на који ли се сегмент живота ово односи.

Ја сам јуче сањао како радим писмени из математике. Прегледа ми професорка из средње. Имам 0/5, значи све сам погрешно урадио а доста сам исписао. Питам се, на који ли се сегмент живота ово односи.
Na sadasnji, nisi siguran u sebe.Misli da u svemu gresis

Sanjao sam i to vec drugi treci put caletovu nekadasnju firmu, koja inace ne radi, ali kao u snu je posle duzeg vremena proradila i to radi malim kapacitetom na toj staroj opremi.Isto u reali postoji i firma prekoputa koja jos duze nije u funkciji bar 15 godina pre ove, u snu i ona radi, malim kapacitetom, na starim racunarima,digitronima, stolovima, kao da je sve stalo i nastavilo se 80-ih i ja sam zaposljen u toj firmi.Nemam nesto posla i zbog toga nisam zadovoljan jer ne vidim firmi buducnost takvim radom.Meni postar donosi audio kasetu, ja se poradovao, to je kao antikvarna od poznatog pevaca ja otvaram koverat,kao kaseta nova,s praznom trakom,blanko kaseta, nikad ne koriscena, osecao sam se prevarenim i iznerviranim.Kraj sna

Na sadasnji, nisi siguran u sebe.Misli da u svemu gresis
ево и јутрос сањао како нисам научио неку лекцију из физике. Е сад, занима ме да ли објективно у животу нисам научио неке лекције или је то само мој субјективни осећај.

Не своди се. Није исто не знати нешто и мислити да не знаш. Ако је ово друго у питању довољно је мало да подигнеш самопоуздање, а ако је ово прво самопоуздање ти ништа неће помоћи ако си тупсон и незналица. А и није ми јасна порука сна, да ли теба примера ради више да порадим на својим вештинама или их већ имам само треба да будем самоуверенији. :think:

Poslednja izmena:
А и није ми јасна порука сна, да ли теба примера ради више да порадим на својим вештинама или их већ имам само треба да будем самоуверенији. :think:

To je na tebi da promislis, ako nista san ti je poslao neku poruku, samo sto je u obliku pitanja, a ne odgovora.
Nekad su oba moguca u nekoj meri, psiha je komplikovana stvar obicno, i nema ili-ili.
Najcesce su ta dva i povezana, ako ne verujes u svoj sud, ne verujes u svoj zakljucak na tom kontrolnom i dobijes netacan odgovor.
Znanje je objektivna kategorija, tu nema nesto mnogo mesta za sumnju, ili znas nesto ili ne znas.
Ali samopouzdanje moze sve to da poljulja, ako se pretvori u sumnju, slika se iskrivi.

Mozda i nema nista od toga doslovno veze sa znanjem i vestinama koje imas.
Mozda je neki test u nekoj oblasti zivota kom se osecas da nisi dorastao, ili jos uvek spreman za taj korak.
Posto si sanjao vise predmeta(matematika, fizika..) rekla bi da se odnosi na vise oblasti zivota, a ne na jednu.

редовно имам овакве снове већ годинама, сањао сам и о ненаученим лекцијама из историје и географије...значи нису само природне науке. Такође, понекад сањам да су ми остала још два испита до дипломирања.

Не своди се. Није исто не знати нешто и мислити да не знаш. Ако је ово друго у питању довољно је мало да подигнеш самопоуздање, а ако је ово прво самопоуздање ти ништа неће помоћи ако си тупсон и незналица. А и није ми јасна порука сна, да ли теба примера ради више да порадим на својим вештинама или их већ имам само треба да будем самоуверенији. :think:

Naravno da nije, mislila sam na to da je u svakom slučaju pred tobom problem koji prvo treba da definišeš a potom da rešiš :D

редовно имам овакве снове већ годинама, сањао сам и о ненаученим лекцијама из историје и географије...значи нису само природне науке. Такође, понекад сањам да су ми остала још два испита до дипломирања.
Slicno i kod mene. Sanjam da sam odjednom u osnovnoj i sva uplasena sto nisam ni na jednom casu dugo bila, imam izostanke, necu znati, ponavljacu razred - glava prazna. Ili isto to, ali da sam na Institutu za strane jezike, roditelji dali lovu, a ja izostala sa svih casova, oni stigli do naprednog nivoa, koji ni ne mogu da pratim. Nije toliko cesto, ali su se ponovili par puta godinama unazad. Na javi nemam osecaj da sam nesto propustila, naprotiv. Jedino sto jedan period zivota tapkala u mestu, pa da kazem da me je to tistilo i ima veze sa ovim tipskim snom.

Могуће да и данас имамо осећај да тапкамо у месту...а можда су ови снови само ситуациони. Важи за данас, па онда прође. Мада опет, зашто се понављају.

Slicno i kod mene. Sanjam da sam odjednom u osnovnoj i sva uplasena sto nisam ni na jednom casu dugo bila, imam izostanke, necu znati, ponavljacu razred - glava prazna. Ili isto to, ali da sam na Institutu za strane jezike, roditelji dali lovu, a ja izostala sa svih casova, oni stigli do naprednog nivoa, koji ni ne mogu da pratim. Nije toliko cesto, ali su se ponovili par puta godinama unazad. Na javi nemam osecaj da sam nesto propustila, naprotiv. Jedino sto jedan period zivota tapkala u mestu, pa da kazem da me je to tistilo i ima veze sa ovim tipskim snom.
ja sanjam vrlo često da imam ispit i da nisam učila
Ali pošto sam inače sklona da zanemarim obaveze, jasno mi je šta mi time podsvest poručuje

baš nezgodan san

e a ja sam još juče sanjala ---- da polažem ispit
znači znala sam
i profesor me pitao kako se zove poremećaj kad neko ne može da izgovori nešto
ja sam odgovorila: promuklost
on je reko: ne, nego ŽEŽELOPENIJA :lol:
sledeći put, molim vas, pričajte o snovima koji najavljuju dobitak ili sl
pošto mi se ovaj san ostvario-- saznala sam nešto što mi se nije svidelo
a bilo je kasno da bilo šta reagujem (pretpostavljam da je san to predskazao)

U poslednje vreme sanjam mnogo i teško. Budim se često, nekad ustanem umornija nego što sam legla.

Često sanjam svoju staru kuću, svoju devojačku sobu. Često se opet svađam sa ocem. Često hodam, hodam, idem ka nečemu, ali ne stižem. Nekad sanjam da sam u dedinoj kući, a tamo nisam bila ni deset puta u životu. Snovi su uglavnom besmisleni, ali sam ja u njima stalno aktivna. Ne znam, valjda pokazuju neki duševni nemir...

U poslednje vreme sanjam mnogo i teško. Budim se često, nekad ustanem umornija nego što sam legla.

Često sanjam svoju staru kuću, svoju devojačku sobu. Često se opet svađam sa ocem. Često hodam, hodam, idem ka nečemu, ali ne stižem. Nekad sanjam da sam u dedinoj kući, a tamo nisam bila ni deset puta u životu. Snovi su uglavnom besmisleni, ali sam ja u njima stalno aktivna. Ne znam, valjda pokazuju neki duševni nemir...
nezadovoljstvo trenutnom stvarnošću

Back