gost 410457
Domaćin
- Poruka
- 4.015
Ja ne volim Mesec
uvek mi je bio jeziv iracionalno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste jezivJa ne volim Mesecuvek mi je bio jeziv iracionalno
Hahaha i ti si u pravuMogu ti reći kako vreme prolazi, prateći simboliku, intuiciju sve manje verujem da je mesec the good guy xD
jeste jeziv
Al ume i da prija
Neophodan je,to jest ta lunarna energija je jednako neophodna ko i solarna
nekad kad se zablenem u pun mesec,baš osećam jezu, iako ga obožavamSlazem se
Pa Theme Mundi asc je Rak
Nema zivota bez Meseca
Pa kad im je sunce bilo bogU Egiptu su ga gledali kao malefika haha
ja sam biće noći u svakom pogleduOly ga lomi jako sa znanjem a?
Ma da bre, tačno mu osećam vibe. Primeti se to i po energiji i toku misli uveče. Noć generalno ima drugačiji vibe skroz, kao da postajemo druga bića. Ste provalili ujutru kad ustanete kako je neka totalno druga priča. Ne nastavlja se![]()
Cesto izmedju noci i jutra, ako se slucajno probudim, imam intenzivne upitne misli o smrti. Tesko mi je da definisem, ali kao da mi fali dlaka da dokucim sta je "sa druge strane". Nije bas lagodno, prozima neka jeza. Ali, eto pamtim taj osecaj od mozda srednje skole. Merkur mi je inace u 8.Oly ga lomi jako sa znanjem a?
Ma da bre, tačno mu osećam vibe. Primeti se to i po energiji i toku misli uveče. Noć generalno ima drugačiji vibe skroz, kao da postajemo druga bića. Ste provalili ujutru kad ustanete kako je neka totalno druga priča. Ne nastavlja se![]()
Zasto su Mesec i Saturn oba po 28 dana/godina krug
Misli o tome![]()
pa tako i trebaViše ti leži ta energija, isto. Međutim volim i jutro i Sunce. Obožavam i jedno i drugo![]()
hvala mila za onaj linki ciklus progresivnog Meseca je kao Saturnov ciklus, 28 god