Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace ne znam gde sam to procitala, to je neka dosije X astrologija :D ali mi se urezalo
ali tipa Sunce po danu(ala oko Mc) odnosi se na onu dnevnu ekstravertnu prirodu Sunca(naredbodavanje, zapazen, uocljiv itd.) a nocu tj. oko IC (moj slucaj) na neki purification of the soul, tako nesto

Saturna da, mada mislim da je umesto Meseca Zemlja uzeta kao zena i onda stvorila Urana. U toj primordijalnoj priči ako mislio na isto. Ima dosta verzija :)
Baš sam hteo onda reći da treba tu Geju proučavati kao arhetip za nove bebe na Marsu i uvođenje Zemlje u karti :)

Oly ga lomi jako sa znanjem a? :D
Ma da bre, tačno mu osećam vibe. Primeti se to i po energiji i toku misli uveče. Noć generalno ima drugačiji vibe skroz, kao da postajemo druga bića. Ste provalili ujutru kad ustanete kako je neka totalno druga priča. Ne nastavlja se :D
Cesto izmedju noci i jutra, ako se slucajno probudim, imam intenzivne upitne misli o smrti. Tesko mi je da definisem, ali kao da mi fali dlaka da dokucim sta je "sa druge strane". Nije bas lagodno, prozima neka jeza. Ali, eto pamtim taj osecaj od mozda srednje skole. Merkur mi je inace u 8.

Ја сањао јутрос како сам у већој групи људи која је пратња неког великог пакета новца ( као кад пребацују паре у банку комбијем ), али је фора што на крају сна већина људи који би гао требало да га штите у ствари разграби ту лову за себе. Ваљда ми сан поручује да су људи алави на паре и корумпирани.

Back