VictorySun
Ističe se
- Poruka
- 2.714
hvala psihi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GoldenLady:kuca - ili u tvom slucaju soliter... predstavlja tebe samu ... pa sad ti tumaci... vazni su detalji mada meni se cini da ti hoces da pobegnes od same sebe... sto je i normalno ako si sada ili tek zavrsila srednju skolu
Truman:Psiho evo jedan meni cudan san pa desifruj i meni: sanjao ja kako se jedan ortak koji ima samo 19 leta zeni, tj. kako zakazuje vencanje i svadbu. Sta bi to znacilo?
taj san bi trebao da vam poruci kako bi trebalo da imate vise poverenja u osobe sa kojima ste svakodnevno vezani poslomHELENA33:vec par puta mi se desilo da sanjam kako kasnim na let... znas li sta to znaci psiho?
neupucena:Ajd i ja da probam. Mislim da je ovo samo podsvest ali me svejedno zanima.
Jedno vreme sam često sanjala kako me jure, često po mojoj rođenoj kući. I tako, jure oni mene a ja bežim kao bez duše i na kraju da l' se umorim ili se predam (ili se predam zato što sam se umorila) i kad me stignu - ispostavi se da mi žele dobro.
U suštini, uvek kad sanjam tako razne snove u kojima sam u opasnosti, isprepadam se maksimalno ali je na kraju sve u redu - ako npr. padnem u provaliju padam usporeno i lepo se prizemljim.![]()
znaci, kad bezis od nekoga, to je zato sto ne zelis da imas kontakta sa tom osobom... i trebala bi da se suprostavis svojim strahovima... znacvi, na primer, ako se plasis paukova, onda bi trebala da uhvatis jednog i igras se sa njim sve dok ne prevazidjes taj strah,.... jer ces onda shvatiti, kao u snu, da ti paukovi zele dobro i da pletu mrezu da uhvate muve da te ne bi nervirale ujutru, dok spavas...neupucena:Ajd i ja da probam. Mislim da je ovo samo podsvest ali me svejedno zanima.
Jedno vreme sam često sanjala kako me jure, često po mojoj rođenoj kući. I tako, jure oni mene a ja bežim kao bez duše i na kraju da l' se umorim ili se predam (ili se predam zato što sam se umorila) i kad me stignu - ispostavi se da mi žele dobro.
U suštini, uvek kad sanjam tako razne snove u kojima sam u opasnosti, isprepadam se maksimalno ali je na kraju sve u redu - ako npr. padnem u provaliju padam usporeno i lepo se prizemljim.![]()
moguce... ne secam se bas u kom vremenu sam sanjala te snove da bih bila sigurna ali je cinjenica da ne verujem mnogo ljudima... hvala...KOCKARKA:taj san bi trebao da vam poruci kako bi trebalo da imate vise poverenja u osobe sa kojima ste svakodnevno vezani poslom

i za voz sam sanjala jednom i to bukvalno mi ispred nosa ode... hehe... u svakom slucaju dopada mi se to "ne zalite" jer sam san tumacila kao neki propust... danke psiho...Psihologue:LETETI PO VISINI - duže putovanje,sreća
LETETI PA PASTI - razočarenje,neprijatne promene
KASNITI ~ zakasniti na voz, autobus, avion - ne žalite za propuštenim prilikama, one i nisu bile za vas

Psihologue:ŽENITI SE - poboljšanje odnosa s partnerom
ŽENITI SE - poznatom osobom: očekuje te srećan život u braku,ispunjenje intimnih zelja
ŽENITI Se sa nepoznatom osobom: bolest,briga,siromaštvo
Po tvojoj reakciji kao da si me pogresno shvatio. Izvini ako si se mucio trazeci a ja rekao da to nema veze sa zivotom. Samo smatram da sanovnici nisu ozbiljna stvar za analizu, ima tu puno sujeverja.Psihologue:Naravno Trumane da je to iz 5 sanovnika koje imam..
Truman:Po tvojoj reakciji kao da si me pogresno shvatio. Izvini ako si se mucio trazeci a ja rekao da to nema veze sa zivotom. Samo smatram da sanovnici nisu ozbiljna stvar za analizu, ima tu puno sujeverja.

batka_mija:e, to sto padas u provaliju usporeno je ocigledan nedostatak gravitacije u tvom snu... znaci da t... cekaj malo... nadam se da ne znaci ono sto mislim da znaci... hm...
san ukazuje na to da zavaravas ili lazes sebe da ces nakon skorog putovanja biti nagradjena.Ti bi to volela i ocekujes medjutim izgleda da nisi izvrsila svoje duznosti prema porodici i prijateljima od kojih to ocekujes.Milica BG:ja sam sanjala pre neko vece totalnu glupost ali cenim da bi boje mogle nesto da znace... sanjala sam kako krecim dnevnu sobu svoje kuce u kraljevu, krecim je u zeleno a ona prelazi u crvenu... i probudila sam se skroz unezverena. da li sanjanje odredjenih boja nesto znaci?