Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
GoldenLady:
kuca - ili u tvom slucaju soliter... predstavlja tebe samu ... pa sad ti tumaci... vazni su detalji mada meni se cini da ti hoces da pobegnes od same sebe... sto je i normalno ako si sada ili tek zavrsila srednju skolu

Pa,neka devojka mi je rekla za soliter da sam to ja sama,narocito je to interesantno sto sam sanjala u periodu u kom sam navela,ok ocigledno je da sam uspela da nadjem resenje mojih problema sama,posto 1.put nisam uspela da izadjem iz grade,dakle ti problemi su ostali nereseni,a 2.put sam izasle iz te zgrade...Ako pogledam sta mi se desavalo u tom periodu,sve to ima veza,posto sam imla dosta uspona i padova tih godina.A u leto izmedju 3. i 4. godine stvari su pocele da se menjaju na bolje,sto je je li dokaz i ovaj san...medjutim,zanima me sta bi znacile te prostorije sa bordo plisanim tapetama,ljudi u belom i plavim ocima...

LETETI PO VISINI - duže putovanje,sreća

LETETI PA PASTI - razočarenje,neprijatne promene

KASNITI ~ zakasniti na voz, autobus, avion - ne žalite za propuštenim prilikama, one i nisu bile za vas

ŽENITI SE - poboljšanje odnosa s partnerom

ŽENITI SE - poznatom osobom: očekuje te srećan život u braku,ispunjenje intimnih zelja
ŽENITI Se sa nepoznatom osobom: bolest,briga,siromaštvo

neupucena:
Ajd i ja da probam. Mislim da je ovo samo podsvest ali me svejedno zanima. :)

Jedno vreme sam često sanjala kako me jure, često po mojoj rođenoj kući. I tako, jure oni mene a ja bežim kao bez duše i na kraju da l' se umorim ili se predam (ili se predam zato što sam se umorila :D) i kad me stignu - ispostavi se da mi žele dobro.

U suštini, uvek kad sanjam tako razne snove u kojima sam u opasnosti, isprepadam se maksimalno ali je na kraju sve u redu - ako npr. padnem u provaliju padam usporeno i lepo se prizemljim. :)

Evo sad i tebi...

PADANJE
Videti padanje - podmirite sve dugove jer bi se mogli naći u neprilici. Padati - iznenada ćete se razboleti ili pretrpeti neku štetu. Stropoštati se - pred vama je veliki novčani gubitak, do ruba propasti.

PROVALIJA
Pasti u provaliju - očekuju vas veliki problemi. Izbeći pad u provaliju - iz teške i neugodne situacije spasit ćete se sasvim slučajno.

neupucena:
Ajd i ja da probam. Mislim da je ovo samo podsvest ali me svejedno zanima. :)

Jedno vreme sam često sanjala kako me jure, često po mojoj rođenoj kući. I tako, jure oni mene a ja bežim kao bez duše i na kraju da l' se umorim ili se predam (ili se predam zato što sam se umorila :D) i kad me stignu - ispostavi se da mi žele dobro.

U suštini, uvek kad sanjam tako razne snove u kojima sam u opasnosti, isprepadam se maksimalno ali je na kraju sve u redu - ako npr. padnem u provaliju padam usporeno i lepo se prizemljim. :)
znaci, kad bezis od nekoga, to je zato sto ne zelis da imas kontakta sa tom osobom... i trebala bi da se suprostavis svojim strahovima... znacvi, na primer, ako se plasis paukova, onda bi trebala da uhvatis jednog i igras se sa njim sve dok ne prevazidjes taj strah,.... jer ces onda shvatiti, kao u snu, da ti paukovi zele dobro i da pletu mrezu da uhvate muve da te ne bi nervirale ujutru, dok spavas...
e, to sto padas u provaliju usporeno je ocigledan nedostatak gravitacije u tvom snu... znaci da t... cekaj malo... nadam se da ne znaci ono sto mislim da znaci... hm...

Psihologue:
LETETI PO VISINI - duže putovanje,sreća

LETETI PA PASTI - razočarenje,neprijatne promene

KASNITI ~ zakasniti na voz, autobus, avion - ne žalite za propuštenim prilikama, one i nisu bile za vas
i za voz sam sanjala jednom i to bukvalno mi ispred nosa ode... hehe... u svakom slucaju dopada mi se to "ne zalite" jer sam san tumacila kao neki propust... danke psiho... :)

Truman:
Po tvojoj reakciji kao da si me pogresno shvatio. Izvini ako si se mucio trazeci a ja rekao da to nema veze sa zivotom. Samo smatram da sanovnici nisu ozbiljna stvar za analizu, ima tu puno sujeverja.

Razumeo sam te i kapiram te ..Ovde sam prvenstveno hteo da sa simbolima sna preko
sanovnika za koje znam dam ili prepišem tumačenja približim o čemu je reč--

ja sam sanjala pre neko vece totalnu glupost ali cenim da bi boje mogle nesto da znace... sanjala sam kako krecim dnevnu sobu svoje kuce u kraljevu, krecim je u zeleno a ona prelazi u crvenu... i probudila sam se skroz unezverena. da li sanjanje odredjenih boja nesto znaci?

Milica BG:
ja sam sanjala pre neko vece totalnu glupost ali cenim da bi boje mogle nesto da znace... sanjala sam kako krecim dnevnu sobu svoje kuce u kraljevu, krecim je u zeleno a ona prelazi u crvenu... i probudila sam se skroz unezverena. da li sanjanje odredjenih boja nesto znaci?
san ukazuje na to da zavaravas ili lazes sebe da ces nakon skorog putovanja biti nagradjena.Ti bi to volela i ocekujes medjutim izgleda da nisi izvrsila svoje duznosti prema porodici i prijateljima od kojih to ocekujes.
dok Psiho spava misevi kolo vode...

MILICA BG

Zelena boja ukazuje na neku skorije dešavanje u budućnosti--
Crvena boja je uglavnom za devojke sreća u ljubavi..

To bi značilo da ti je podsvest ukazala na skora dešavanja u budućnosti a to je nova ljubav ili
nešto u vezi nje..sa povoljnim ishodom..

Evo jednog bolesnickog sna pa cu zato reci samo u najkracim crtama: sanjam ja kako sestrin hrcak stalno skace po meni i nece da me ostavi na miru, ja se onda iznerviram i bacim ga kroz prozor.
Psiho ako ti pada na pamet i jos neko tumacenje osim onog iz sanovnika slobodno daj.

Back