Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Truman:
Evo jednog bolesnickog sna pa cu zato reci samo u najkracim crtama: sanjam ja kako sestrin hrcak stalno skace po meni i nece da me ostavi na miru, ja se onda iznerviram i bacim ga kroz prozor.
Psiho ako ti pada na pamet i jos neko tumacenje osim onog iz sanovnika slobodno daj.

Evo mog tumačenja..Mislim da si verovatno imao žestoku kućnu raspravu o nekim tebi
bitim stvarima..Na kraju pokušavaš da im vratiš nekim svojim radikalnim rešenjem,
nekim bojkotom..Hrčak je pomeni nešto varljivo a prozor budućnost.-.
Ako ti se ne dopada ovo moje kaorecimo tumačenje mogu pronaći iz sanovnika..

Psihologue:
Evo mog tumačenja..Mislim da si verovatno imao žestoku kućnu raspravu o nekim tebi
bitim stvarima..Na kraju pokušavaš da im vratiš nekim svojim radikalnim rešenjem,
nekim bojkotom..Hrčak je pomeni nešto varljivo a prozor budućnost.-.
Ako ti se ne dopada ovo moje kaorecimo tumačenje mogu pronaći iz sanovnika..

Izvini sad se setih da sam ga u snu bacio sa terase ( ne zezam se ). Inace, jesam juce imao jednu svadjicu, lai nsita ozbiljno, stalno se o tome raspravljam, da sad ne sirim pricu...Hvala na komentaru.

Ja malo malo pa sanjam pse....Mozda zato sto ih volim...? ne znam,...ali evo bas sinoc ,ponovi sanjam....jednog lepog belog cupavog velikog psa i jedino sto zelim je da dodje da ga pomazim...
A pre neki dan sam opet sanjala neki pas samo sto nije uginuo ,mali ,slab... ja ga zamotala u neko cebe i dajem mu da pije mleko na cuclu....i njemu bolje....
hm....

DjuraMornar:
Ja malo malo pa sanjam pse....Mozda zato sto ih volim...? ne znam,...ali evo bas sinoc ,ponovi sanjam....jednog lepog belog cupavog velikog psa i jedino sto zelim je da dodje da ga pomazim...
A pre neki dan sam opet sanjala neki pas samo sto nije uginuo ,mali ,slab... ja ga zamotala u neko cebe i dajem mu da pije mleko na cuclu....i njemu bolje....
hm....
San znaci da ces imati dobre prijatelje.Jedno je na pomolu i bit ce to prijatno poznanstvo

bunndevica:
sta znaci brza mutna reka u koju se nesto urusilo, neka dvena konstrukcija...i to sve ja gledam posle oluje.....
tesko vreme je proslo ali su ostali nereseni problemi i brige za resavanje kojih hes morati iznaci neki novi nacin da ih resis a ne kao do sada jer ce izostati podrska na koju si se do sada oslanjala.

KOCKARKA:
tesko vreme je proslo ali su ostali nereseni problemi i brige za resavanje kojih hes morati iznaci neki novi nacin da ih resis a ne kao do sada jer ce izostati podrska na koju si se do sada oslanjala.

zaboravila sam da dodam da ja tu reku posmatram iz kuce mog druga, kroz staklo... a kuca je bila izuzetno velika i lepa.. i divila sam joj se/....

Cao, ja sam ponovala sanjala san o povracanju i to ovakav, pa ako neko ume da mi protumaci bila bih mu zahvalna:
kao ja sam na plazi i nekoj zeni pozli i ja bezim da ne gledam kako povraca, uspevam da pobegnem i ne vidim niti cujem trenutak njenog povracanja ali posle kada se okrenem vidim povracanje po pesku na plazi i u tom trenutku se budim.
samo da podsetim, moj prvi san o povracanju je na strani 24.
jel moze neko da mi pojasni malo sta znace ovi uvrnuti snovi?

Pa znas kako ...mutna voda po sanovniku znaci lose zdravlje.....uopste mutna voda tj. prljava je povezana sa zdravljem.........kao npr. sto bistra voda predstavlja -odlicno zdravlje...
E sad Magla....hm...magla je magla....u bukvalnom smislu te reci....nesto nejasno ,mozda neke okolnosti koje nece biti bas "ciste "...hm....
Obisno se san odnosi na onoga ko sanja tako da je moguce da ovaj san ima veze samo sa tvojom prijateljicom...iako si ti " vozac".....ti si neko u koga ona ima poverenja i koga sledi...rekla bih da ti je jako privrzena i da ti se na izvestan nacin divi....
Eto tako..ukratko...?

pa eto...to mi nekako zdrava logika govori....Jedino ono za vodu to znam iz sanovnika...ovo ostalo je logicno...magla i ti vozis....znaci TI ne ona....(bez obzira da li je ona zaista ne vozac pa te lokicno sanja u toj ulozi sasvim sve jedno jer ljudi sanjaju da voze i kada sami nisu vozaci ) Dakle ti si ta koja "vodi" u vasem prijateljstvu.

Ma mozes i kviska da trazis sto se mene tice ;) ali mislim da stvari tako stoje..
Elem momci...hm.....mislim da je to nesto iz njene podsvesti....mozda neki strah od ranije ,mozda neke price memorisane negde u "sivoj masi".....a mozda ja gresim....
U svakom slucaju Psiho...

skoro sam sanjala bivseg decka kako mi ulazi u stan sa mojim kljucevima u ruci (inache ih nije nikada imao) zatim se iznenadjen sto me vidi povlaci da izadje opet, a ja mu govorim slobodno udji ja svejedno idem pod tush... on na to mogao bi sa mnom i zaista zavrsavamo tamo zajedno... jos ga ja pitam kad si dosao sinoc a on kaze u 3... ??? inache smo se razisli pre otprilike 3 nedelje i nemamo nikakav kontakt tako da mi san nije jasan uopste...

Kljuc od tvog stana u nejgovim rukama...dakle kako ja to vidim .......kljuc kao resenje neceg i vrata koja se otvaraju a mogu znaciti novu situaciju koja ce se otvoriti pred vama....tvoja podsvesna zelja da budete ponovo zajedno ( pozivas ga pod tus ) prenosno mislim da oboje zelite da "sperete" sa sebe lose uspomene i nastavite dalje ....zajedno.....
On se povlaci......kada te je ugledao....Mladic verovatno oseca prema tebi naklonost ali je ne pokazuje....ne zeli da znas za to...
?

DjuraMornar:
Kljuc od tvog stana u nejgovim rukama...dakle kako ja to vidim .......kljuc kao resenje neceg i vrata koja se otvaraju a mogu znaciti novu situaciju koja ce se otvoriti pred vama....tvoja podsvesna zelja da budete ponovo zajedno ( pozivas ga pod tus ) prenosno mislim da oboje zelite da "sperete" sa sebe lose uspomene i nastavite dalje ....zajedno.....
On se povlaci......kada te je ugledao....Mladic verovatno oseca prema tebi naklonost ali je ne pokazuje....ne zeli da znas za to...
?
ne, ja sam mu rekla da idem pod tush kao da ne bi izlazio napolje u fazonu moze da ostane tu jer mene nece biti, jer sam i u snu znala da nismo u dobrim odnosima...

Cekaj cekaj....ti si rekla da ste zavrsili pod tus zajedno....citiram "on na to mogao bi sa mnom i zaista zavrsavamo tamo zajedno.."....
Elem....nisam te razumela sve u svemu......ucinilo mi se da si mu rekla "slobodno udji" u stilu ok je....sad mi vise nista nije jasno....Moja greska.

DjuraMornar:
Cekaj cekaj....ti si rekla da ste zavrsili pod tus zajedno....citiram "on na to mogao bi sa mnom i zaista zavrsavamo tamo zajedno.."....
Elem....nisam te razumela sve u svemu......ucinilo mi se da si mu rekla "slobodno udji" u stilu ok je....sad mi vise nista nije jasno....Moja greska.
mislila sam na njegov ulazak u dnevnu... :)

Back