Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
peach:
'aj nek' meni neko malo tumaci ako je raspolozen:

elem,sanjala ja nocas svog 1. "ozbiljnog" decka :lol:
imajte u vidu da ga nisam vid'la jedno hmmm 5-6 godina bar,niti mi ga je ko spominjao u proteklih godinu-dve.
kao fora: on je omatorio totalno,sedimo u nekoj kafani i prica mi da ima i unuke i sl. i o raznim likovima s kojima se druzio dok smo bili zajedno,kao:sale vec 15 godina u australiji, bosanac se razveo...blah....i sve bi bilo ok da za mene vreme nije stalo,nego sam ja ovakva kakva sam sad i kao da me je neko zamrznuo na par decenija ! :(

u cemu je fora? :roll:
Popričaćemo mi na tu temu, ali van ove teme.

a ja sanjala da imam dve bebe i da su mi neki upali u stan i sve ih izboli nekim iglicama...jedna beba umrla a druga se jos kao drzi...ja zovem doktora...neka panika...nelagoda...al' ta beba sto je umrla mene nesto pretjerano ne pogadja...kao, ziva je ova...de da je spasimo...pa kao odjednom nisam to ja vec neko drugi...ne znam...skroz nesto cudno..
ima li ko da mi pojasni?

mammy:
a ja sanjala da imam dve bebe i da su mi neki upali u stan i sve ih izboli nekim iglicama...jedna beba umrla a druga se jos kao drzi...ja zovem doktora...neka panika...nelagoda...al' ta beba sto je umrla mene nesto pretjerano ne pogadja...kao, ziva je ova...de da je spasimo...pa kao odjednom nisam to ja vec neko drugi...ne znam...skroz nesto cudno..
ima li ko da mi pojasni?
a sto mene ignorisete?

mammy... da... imas osecaj da su neke zle sile u tvojoj sobi... ili to ili imas podzemne vode... moras da promenis polozaj kreveta... da ga pomeris tamo gde ti sad stoji televizor... a televizor da stavis dijagonalno... to ti znaci u drugi cosak...

mammy:
ima li ko da mi pojasni?
Khm...
Osoba si koja je veoma racionalna i koja nema preterano veliko žaljenje za "prosutim mlekom"
Imaš veoma važne lične stvari za koje strahuješ, ali se ne prezaš da ih štitiš. Skoro si propustila neku veliku šansu, ili nešto bitno...
Umeš da potražiš pomoć sa strane, međutim kad to radiš ne osećaš se kao svoja, kao "ti"...

McMillan:
Khm...
Osoba si koja je veoma racionalna i koja nema preterano veliko žaljenje za "prosutim mlekom"
Imaš veoma važne lične stvari za koje strahuješ, ali se ne prezaš da ih štitiš. Skoro si propustila neku veliku šansu, ili nešto bitno...
Umeš da potražiš pomoć sa strane, međutim kad to radiš ne osećaš se kao svoja, kao "ti"...
hvala

e, nocas sam sanjao kao da neki **** (kao u gospodarima prstenova) napadaju moje selo... a bilo ih je neverovatno mnogo... i bili su nizi od nas... ali su na pocetku miroljubivi... a ja imam jedan pistolj (7,65) za koji nisam siguran da radi... i posle nadjem jedan mac... i kao krenem da se razracunam sa njima i probudim se... sajko, u nedoumici sam sta to moze da znaci? ozbiljno...

batka_mija:
e, nocas sam sanjao kao da neki **** (kao u gospodarima prstenova) napadaju moje selo... a bilo ih je neverovatno mnogo... i bili su nizi od nas... ali su na pocetku miroljubivi... a ja imam jedan pistolj (7,65) za koji nisam siguran da radi... i posle nadjem jedan mac... i kao krenem da se razracunam sa njima i probudim se... sajko, u nedoumici sam sta to moze da znaci? ozbiljno...

Batka moguće je da je to došlo iz duboke podsvesti i ništa strašno..
Sanjaš filmove koje gledaš,nema tu ništa skriveno..

Back