Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
whitenicky:
Ajde brate PSIHO :

moji snovi su skoro uvek slicni i na isti fazon od moje 11 godine , sanjam vodu punu krvi , rat , ranjavanja , detonacije , groblja , zmije , pacove , leseve , trulez, stradanja .....

P.S. ko procita ovo da zna - nisam psihopata to su moji snovi nisam ja kriv sto ih sanjam :))))

RAT - RATOVATI - Novosti iz daljine
GLEDATI RAT - Poklon
SPREMANJE ZA RAT - strah od nepoznatog

Jedno po jedno mnogo si ti ovo izrecitovao..

Sanjala sa baku koja je umrla prije godinu dana da je ozivjela i da je dosla kod mene qci,ja skocila da je zagrlim,medjutim ona nestala... i ja tu plakala...

a drugi put sam sanjala kako sam je stvarno zagrlila...
:cry:

newerna_beba:
Sanjala sa baku koja je umrla prije godinu dana da je ozivjela i da je dosla kod mene qci,ja skocila da je zagrlim,medjutim ona nestala... i ja tu plakala...

a drugi put sam sanjala kako sam je stvarno zagrlila...
:cry:

Sanjanje voljenih ima sasvim drugachiji smisao..Mrtve osobe su tu iz dve razloga..
Ili je poruka koju treba da shvatish ili normalnije objashnjenje da je projekcija tvoje
podsvesti...Shto se mene tiche ja sam za ovo prvo..Neka poruka ti je poslana a ona
je tu da te zashtiti i uputi da shvatish..

whitenicky:
Ajde brate PSIHO :

moji snovi su skoro uvek slicni i na isti fazon od moje 11 godine , sanjam vodu punu krvi , rat , ranjavanja , detonacije , groblja , zmije , pacove , leseve , trulez, stradanja .....

P.S. ko procita ovo da zna - nisam psihopata to su moji snovi nisam ja kriv sto ih sanjam :))))

Rat-natezanje sa teshkotjama....
ranjavanja-ljubav tje ti biti uzvratjena
grob-srecna starost,ispunjenje zelje
zmije-gubitak
pacov-sramota,ponizenje
trolez-sirotinja

ovo sam izvadila iz jednog starog sanovnika koji imam kod kutje:P

daca75:
Često sanjam groblja i ljude koji su živi da su umrli.........košmari.......
Šta to znači.....protumači?

groblja mogu da znace da zakopavas svoju proslost ili dogadjaje ili ljude iz proslosti - ostavljas ih za sobom
kad sanjas da je neko umro,obicno se kaze da si mu produzila zivot;)
sve zavisi ko su ti ljudi i sta ti znace u zivotu
toliko

whitenicky:
Ajde brate PSIHO :

doziveo si ili u ranom detinjstvu ili u tom periodu koji pominjes nesto sto si potisnuo - neku traumu ili si nesto ruzno video - moguce da si video i na televiziji- bio si previse mali pa si se istraumirao i sad ti to izlazi iz podsvesti kroz takve slike;)

Back