Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
često sanjam jedan te isti san pa kontam da je bitan, ali ne uspevam da ga protumačim:
U opasnosti sam, neko hoće da me napadne. Držim pištolj u ruci, ali nekako mi nedostaje snaga da okinem obarač ili je zablokiran. Osećam užas.

Treba reći da je to mnogim ljudima ( barem na početku, kao meni ) jako teško jer mi sebe poistovećujemo sa svojim željama. Ja sam to što želim, ja sam to što osećam...to je iluzija, ali ljudi toga nisu svesni.

Bila sam uznemirena, plakala sam u snu, tako da mozda znaci i zahladjenje emocija.
Hvala ti puno u svakom slucaju :)

Nema na čemu, da, onda mi se čini da je u pitanju suočavanje sa nekim "emotivnim zahlađenjem"...
Ja u zadnje vreme slabo pišem šta sam sanjala, ali mi je jasnije nego ikad koliko snovi brzo izhlape.. ne ispričam li odmah šta sam sanjala, ili ne zapišem ih, vrlo brzo ishlapi iz sećanja..
Skoro sam čitala svoj dnevnik, da nisam zapisala neke stvari, vraga bih se sad setila svega toga :lol: .

Neptunka... Vidiš kako zna moja ljubav- Valeria... :heart: :cmok: :heart:

Vishenka_03.gif

Nema na čemu, da, onda mi se čini da je u pitanju suočavanje sa nekim "emotivnim zahlađenjem"...
Ja u zadnje vreme slabo pišem šta sam sanjala, ali mi je jasnije nego ikad koliko snovi brzo izhlape.. ne ispričam li odmah šta sam sanjala, ili ne zapišem ih, vrlo brzo ishlapi iz sećanja..
Skoro sam čitala svoj dnevnik, da nisam zapisala neke stvari, vraga bih se sad setila svega toga :lol: .

Da to si u pravu :)

Vegani ne lete avionom,jer su testirani na zivotinjama.Vegani su ptice.Juce sam video zdralove kako lete na jug.Znas li da ako zabodes noz u zemlju dok oni prelecu iznad, ugao koji drze prilkom leta se odmah rastura?

Nije nista cudno sto si sanjala avion,dosta ljudi sanja da lete u snu.Jedan od cescih snova koji se pamte.Obicno,nesvesno upozorava svesno da ne stoji realno na zemlji.

Back